Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolo007
tag
Sziasztok!
Van egy Tamron 70-300-as telém Pentaxra és pár napja megsérült, méghozzá olyan módon, hogy nem tudok variózni vele. Fókusz tökéletes, optika sértetlen, semmi törés, vagy repedés, csak nem tudok gyújtótávolságot állítani az erre használatos "tekerővel". Viszont ha kézzel kihúzom az obit, miután eltekertem működik...
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan helyet ahova el lehetne vinni megnézetni, vagy ilyen árkategóriánál értelmetlen vele foglalkozni (45e Ft) és inkább vegyek újat?
Köszi!
(Csak átfutottam a topicot, remélem nem off amit írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Horgász topik
- Star Citizen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Feiyu Pocket 3
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Phanteks Enthoo Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest