Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carsee
tag
Az autófókusz feletti prioritás az az amikor automatán élességet állít a gép és neked nem kell átkapcsolnod manuális fókuszra ha változtatni szeretnél rajta, csak megmarkolni a gyűrűt és beállítani (félig lenyomott gomb mellett).
Szerény véleményem az 35 mm vs 50 mm ügyben. Ma vettem egy 35/1.8-at (már van egy 50/1.8-asom is) de szerintem ez utóbbit biztosan eladom. Tökéletes obi, de nekem túl hosszú. Ritkán készítek olyan portrét melynél előnyömre válhat az 50mm. Sokszor nincs elég hely használni (stúdióban majdnem sok, kültéren meg elég messze kell menni, hogy egy teljes alakos képnél, melyen a modell maximum a kép harmadát foglalja el. Szóval nekem picit sok, bár imádom. Ennek ellenére a 35/1.8 négy óra ismerkedés alatt (ennyi ideje van meg) meggyőzött arról, hogy biztosan ezt tekerjem a gépre, ha legközelebb fotózom ilyen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest