Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Ez az.... én is csak ennyit találtam. Használtan nem nagyon lehet a II-es modellből találni és igazából tesztet nem láttam külön-külön a kettőről.
szerk: Amúgy tök csalódott vagyok. Az Edigitalnál fotós hetek vannak. Tegnap Sigma termékbemutató volt. Kivonult egy ember az összes obijukkal minden bajonettel és lehetett próbálgatni és természetesen a helyszínen vásárolni. Plusz emellé még 0%-os THM-mel lehet hitelt is felvenni. Tük jól hangzik.
Az üröm az örömben, hogy csak a raktáron levő termékekre vonatkozik. Természetesen sem 100-300 f4, sem 70-200 HSM, sem 50-500, egyik sincs nekik raktáron és természetesen ha megrendeled, úgy már nem vonatkoznak rá az akciós feltételek. Nem értem miért nem töltötték fel a készletüket, mert kapásból vettünk volna egyik kollégámmal 2db 70-200-zat hitelre....
Nevetséges... megvolt a mézes madzag, csak nem tudsz vásárolni....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Háztartási gépek
- Éjszakai műszak
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest