Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fujifilm X
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
na most vok egy kicsit –kép leadásig
Ha nem csinál sok képet nem kap pénzt. Erre van igény. Az más kérdés, hogy nem kell hozzá tudás. ÉS????
Nem max 200 db képet kérnek tőlük. ( pl mellesleg ) Mivel őket is fotósoknak/fotóriportereknek hívják , így lejáratják a szakmát, és az összes hozzáértő embert.
Annak ellenére tudom, hogy jobb mint a szaros 30D-m
Akkor jobb mint az enyém 20D és 1D ( nem mark
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Horgász topik
- Autós kamerák
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.