Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
válasz
Fotonhámozó
üzenetére
Az egyik lelkes, szinte fanatikus fotóscimborám más szemléletű. Az ő esetében azt kell mondjam, igaza volt.
Eszméletlen tempóval tanult és gyakorolt, de kezdettől a legdurvább felszereléssel. Van pénze, megtehette.
Azt mondta, nem akarta, hogy bármikor is azt érezze, azért nem sikerült valamit megcsinálni, mert annak technikai akadálya volt.Mondom ezt úgy, hogy veled értek egyet, magam is alulról építkeztem, igaz, elég hamar felvettem a tempót. És az is igaz, hogy már számtalanszor megéltem azt, hogy a franc egye meg, egy erősebb optikával ez jobban sikerült volna.
Optikába érdemes pénzt ölni (ha van), a jóféle tartja az árát. A váz az, ami másodlagos, abból tényleg elég a használt. Használt optikát akkor vegyen valaki, ha ért annyira hozzá, hogy rendesen megtesztelje a vétel előtt!
@Tomdriver: "Az biztos hogy főként természet és vadfotózás felé fejlesztek majd." El vagy veszve, hacsak nem vagy krőzus!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)