Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Bocsi, úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy van e tapasztalata valakinek erről?

Ugyanis nekem még egyik objektív sincs meg, viszont kit-ben így árulják - azért gondoltam hogy vétel előtt inkább megkérdezem.
Ha van hardveres lehetőség az áthidalásra, az már valamit jelent - köszi.(#26548) r.levente75: Én is ebben reménykedem, de a tuti az lenne ha valaki már próbált volna ilyent, ha nem is pont ezekkel az obikkal, hanem kb. ilyen nagyságú "holt" gyújtótávolsággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest