Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
Sziasztok!
Kene egy kis segitseg, illetve megerosites.
Valtottam rendszert es meglett az elso fullframe gepem (leszamitva az analogokat, haha) es mivel egyelore csak atalakitot vettem es egy Takumar 55-ot, meg Helios 44-2 58mm tudok rapattintani, elkezdtem nezelodni valami Canon bajonettes megoldas fele is.
Alapvetoen hasznaltakban gondolkoztam penzszukeben es nyilvan egy alap fixet azert beszereznek, amiben van AF, vagy 50 1.8-at vagy 24 2.8-at, illetoleg kacsingatok valami olcso es jo atfogasu zoom fele is.
Namost en szemezgetek egy Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM-el de konkretan az osszes velemeny negativ rola, mindenki azt mondja hogy kepminosegre olyan, mint barmelyik kit. Szivem szerint egy 17-50-es Tamron fele tendalodnek viszont az meg hasznaltan 70-ert nalam kiesik, 50 korul lottem be az arat, plusz jobb lenne egy kicsivel nagyobb atfogas. (viszont dolgoztam mar Nikonon ilyen obival es imadtam)Esetleg barmilyen tipp, javallat, vagy Ti milyen konstrukcioban gondolkoznatok?
Koszi a valaszokat,
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Gyúrósok ide!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest