- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Hogy azért mégse húzzuk le teljesen az M42-esek használati értékét: van egy 16mm-es Zenitar halszemoptikám. Azt 30000 Ft-ért vettem, igaz, hogy újonnan de azért akkor sem zsebpénz. Viszont annak a használhatósága majdhogynem megegyezik az AF-es párjaival, hiszen a fókuszra alig kell figyelni, akkora mélységélessége van, no meg halszemmel általában statikus témákat fotózunk, vagy legalábbis nem kell "lekövetni" vele a témát.
ottkar: a Vatera még mindig nem az Aprónet.
Az meg, hogy kinek mi a meglepő...
Én egyébként nem tudom, hol van benne aluminium, nekem nehéznek tűnik apró méretéhez képest, egy kicsit én is meglepődtem, bár a MADE IN USSR felirat már a kézbevétel előtt is látszott szóval annyira mégsem lepődtem meg. Majdnem egy súlyban van a 200-as Pentaconnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyébként nem tudom, hol van benne aluminium, nekem nehéznek tűnik apró méretéhez képest, egy kicsit én is meglepődtem, bár a MADE IN USSR felirat már a kézbevétel előtt is látszott szóval annyira mégsem lepődtem meg. Majdnem egy súlyban van a 200-as Pentaconnal.