Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rosta11

    tag

    válasz Szten Márs #2130 üzenetére

    Köszönöm, hogy megmutattad ezt az objektívet, nem volt eddig képben nálam. Három lehetséges varációm volt, de mindegyikkel bajom volt.

    Ennek a Tamronnak a kisöccse az 55-200-as macro lett volna az egyik, ami nagyon olcsó, de makróban ez jobb, no meg hosszabb.

    A másik a legendás beercan a minoltától, de ez ugyanúgy 40000 körül kapható, és nem makrózik. Nagyon lassú, viszont nagyon jó a képe. 70-210-es, fix 4-es.

    A harmadik sigma 70-210-es lenne, aki makrózik. Sajnos nem gyártják már, kifutott termék, ugyanakkor jó a minősége. Nem találok sehol ilyet minoltás bajonettel, nem lenne drága különben, igazából ez lett volna a favoritom, ha találok egy használtat.

    Most, hogy beírtad nekem ezt a Tamront, csak egy tesztet találtam. Azt mondja, ha a gyenge angolommal jól értem, hogy 70-200 között egész jó a kép minősége, viszonylag gyors, és jó az AF, a többi tulajdonság sem rossz, és talán a makro is egész jó.

    http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/455

    Mielőtt vásárolni megyek, jobban nekifekszem a tesztnek. Nem találtam más tesztet, ha tudnál esetleg, kérlek linkeld már be. Ha esetleg egy minolta bajonettes sigma 70-210/3.5-4,5 APO macroról tudnál valahol, és megírnád, nagyon megköszönném. Mondjuk erről sem találtam tesztet, ha tudnál róla valamit az is jó lenne.

    Köszönöm mégegyszer!

Új hozzászólás Aktív témák