Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
fattyu
üzenetére
Így már látom a különbséget, tényleng látszik hogy egy kicsit defektes 85mm példányt fogtál ki. A lényeg hogy találtál jobban használható obit.
Keresgéltem saját képek között, az elvileg kicsit jobban CA-zó canon 50mm F1,4-ről, de ilyen fátyolszerűséget nem találtam. (max. csak azt hogy f1,4-en szinte semmi éles rész nincs
)zserbox: Én kértem direkt, hogy egy másik obival is mutasson példát, kíváncsi voltam milyen az igazi fekete, a kutya estében.
Amúgy a 2x-es ár, nem feltétlen jelenti hogy akár 2x jobb az obi (bár csak így lenne), L-es obinál beszámítják a bőrszütyőt, a gyári napellenzőt, minőségibb felépítést, esetenként a időjárásállóságot, majd ez után beszélhetünk az optikai minőségről (ami sajnos néha rosszabbul sikerül mint egy nem L-esé)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)