Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
Én sem tudtam mit vegyek amikor megvettem életem első canon vázát, mondjuk nem kezdtem ilyen komoly megoldással

Akkor én a kit obit tényleg csak kipróbálásra szántam és egy fix 50 1.8-al valamint egy 55-250-el kezdtem azóta azért a nagy káoszból lett igényem is obira nem csak rábökök alapján, de pénzem nincs arra, hogy megvalósítsam. Egyenlőre az 55-250-et kiváltottam nagyjából egy 70-200-al, de kellene valami normális alulra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Sigma 18-50 Sony E
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest