Hirdetés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpekve
tag
Bár nem kérdeztem itt konkrétan, de a topikban leírt vélemények alapján kerestem 15-85-öt (Canonról van szó). Nem találtam, illetve egy hirdetés volt fenn az olx-en, de az eladó valamiért nem akarta felvenni velem a kapcsolatot...
Mivel "középre" nem volt obim, a nyaralás meg erősen közeleg, így kellett valami. Volt egy 18-135 STM tőlem 350km-re. Végigfutottam a topikot ismét csak jó vélemények voltak róla, úgyhogy elmentem érte. Az eddigiek alapján felülmúlja a várakozásaimat. Álmodni sem mertem volna, hogy a 135-ös végén, teljesen nyitott blendével tűéles lesz a képe, de az, akárhogy nézem.
Eredetileg csak a nyaralásra vettem, amíg nem találok 15-85-öt, de lehet marad hosszabb távra. Nem tudom milyen lehet a 15-85 ehhez képest? Nem a látószög érdekel, hanem a képminőség, mert szélesre van egy 10-22, amit most, hogy megjelent a 10-18 lehetetlen eladni normális áron, tehát lefelé nem számít az a 3mm. Fölötte meg ott van a Tami 70-300.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Cyberpunk 2077
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel "középre" nem volt obim, a nyaralás meg erősen közeleg, így kellett valami. Volt egy 18-135 STM tőlem 350km-re. Végigfutottam a topikot ismét csak jó vélemények voltak róla, úgyhogy elmentem érte. Az eddigiek alapján felülmúlja a várakozásaimat. Álmodni sem mertem volna, hogy a 135-ös végén, teljesen nyitott blendével tűéles lesz a képe, de az, akárhogy nézem.
Eredetileg csak a nyaralásra vettem, amíg nem találok 15-85-öt, de lehet marad hosszabb távra. Nem tudom milyen lehet a 15-85 ehhez képest? Nem a látószög érdekel, hanem a képminőség, mert szélesre van egy 10-22, amit most, hogy megjelent a 10-18 lehetetlen eladni normális áron, tehát lefelé nem számít az a 3mm. Fölötte meg ott van a Tami 70-300.