-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
johnjohn #1872 üzenetére
Tisztelt Ropi és Johnjohn!
Igazság szerint szörfözgettem vadul, mikor találtam, így annyira nem süllyedtem a lelkivilágába az obinak (rászántam vagy 3 googligolyós keresést)
A véleményeket olyanok írták, akik állítólag használják (egyik D70-n, másik 10D-n)
Fényerő asszem F8-F16, tehát sovánka.
Állványt az egyik hozzászóló úgy oldotta meg, hogy egy az obi és egy a gép alá, ami szvsz modellépítő kezet igényel, hogy jól és gyorsan beállítsd.
Csak kuriózumként szántam, illetve a guruk közt hátha akad valaki, aki fogdosott már ilyet és nem vágta rögtön falhoz, így hátha van róla épkézláb véleményeamazonon találtam eredetileg, ahol ti is (ott nézegettem, hogy mennyiért lehetne legolcsóbban bigmát vagy 100-400-ast venni, hátha egyszer lesz annyi pénzem)
szumma: jobban hiszek az ittenieknek, mint a külföldistáknak, ezért is írtam ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest