Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
JohnyBlue #17416 üzenetére
Köszönöm, most várok a dolgokkal picit. 17-70 már elkélt de még kell gyűjtsek egy 18-35 vagy egy ilyenre. FX nem lesz így szerintem marad a Sigma. Vannak amúgy kifejezett tesztképek tág rekeszről?
(#17464) Eperkutyus: 17-70-el szórakozott nálam a D7000 amíg be nem volt állítva normálisan a fókusz. Ugrált fel alá a fókusz ha makrózni próbáltam vele.. Persze belőttem pontosra, de azért hajmeresztő volt első alkalommal látni hogy mit csinál ez a váz az obival.
Mondjuk más tészta amikor 150ezres váz és 70ezres obi, mint egy 600ezres váz meg egy 200 feletti obi csinálja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest