Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz SilentAlarm #1104 üzenetére

    Sokadszor felmerülő téma, hogy ezt a tartományt normális minőségben mintha még senkinek sem sikerült volna lefednie. Ha most sok pénzem lenne, ezt venném: Sony R1.
    És magasról tojnék a cserélhető objektívekre (természetesen nem adnám el ettől még a Canon vázamat csak erre a tartományra nem azt venném elő). És ha még lehet kapni akkor talán még olcsóbb is a Canon 17-40 F4 L-nél. A zoomtartománya is nagyobb. A fényereje is nagyobb abban a tartományban amit a Canon 17-40 tud és afölött sem sokkal kisebb. A szenzora is kb. ugyanakkora mint a Canon APS-C, a felbontása is a 400D/40D-hez van nagyon közel. Természetesen a látószögét többnyire ekvivalens értékben adják meg mint a kompaktoknál általában, ez 24-120mm ami kb. egy 15-75mm-esnek felelne meg APS-C méretű szenzoros vázon szóval még a nagylátója is nagyobb és az a Zeiss optika nagyon király minőség, eddig még a leglúzerebb embertől is csak jót láttam vele minőségre. Bár még sosem volt ilyen a kezemben, ha most lenne ennyi pénzem amit ilyesmire szánhatok, már nézném is a hirdetéseket, hogy van-e eladó.

    Mondjuk képstabilizátor nincs és az általad említettnél kisebb az átfogása valamivel de a képstabi hiányának java részét a fényerőtöbblet pótolja és sok esetben az sokkal többet számít. A tele állása pedig nem olyan vészesen kisebb mint a 17-85-nek.

    [ Szerkesztve ]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák