Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Peetry
üzenetére
[Jogos, DE! Nem a 200 (v. 300)-as végén használnám elsősorban, inkább a közepes tartományban. Most az a kérdés elsősorban, hogy normál fényerejű obi+SB-700 vagy inkább 70/80-200 2.8 + olcsóbb vaku legyen. Mindkettőnek van előnye-hátránya a választás szempontjából, én inkább a jobb vaku felé hajlok, ami megbízhatóbb.

szerk.: objektívet később gyorsabban cserélhetek kisebb bukóval, mint fordítva szerintem. Ráadásul egy épp rosszkor tönkremenő vaku nagyobb veszteséget jelentene, mint egy kisebb fényerő az obinál, amit ISO-növeléssel/záridővel tudok kompenzálni.Jó lenne a fényerős obi természetesen, de pl. egy Nikkor 70-300 4.5-5.6 sem lenne rossz választás, azt használtan is gyorsan megveszik szerintem (remélem).

Tokináról ha van tapasztalat, jöhet nyugodtan!

Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest