Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #3057 üzenetére
nah..mondtam én hogy mizu
Én élőben még csak olyat halgattam amit komálok, Ossian, PokolgéP,Kalapács stb...
jah nem..egyszer anyámékkal kimentem egy rendezvényre és ott feléppet a Crystal...
szar idő volt..mondtam is anyáméknak ..fogadjunk hogy van ilyen szar időre valami nyálas zenéjük...erre anyám..jahj nem kell igy hozzáálni..feljön a 3 nyomi...nah mivel felhős az ég ezért "fujja el a szél" vagy mia gyehenna...mondom nah zsir akkor léptem. -
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #3045 üzenetére
Hogy mennyire közéleti.... ezt nem tisztem eldönteni, bár erre a beosztásra azt mondják!
Már 16 éve csinálom, tehát nem hirtelen lobbant szerelemAmi a Juventust illeti, nem, már nem az! Pesti központi adás, napi 6 órás helyi szerkesztéssel, ami más 1 picit, mint a NagyTestvér. De stílus ugyanaz, csak helyi információkkal. Aránylag régi dalok, vegyes stílusban. Ezért írtam, hogy járókeretes zenék, mert leginkább a 20-as, 30-as korosztálynak szólnak.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #2893 üzenetére
Már rég kialakult a HD4850-es kiskerára, Magyarországon 38-44k között mozog. Nálunk vidéken 42-43k.
MSI már kidobott hozzá egy új BIOS-t (az órajeleket és a feszültséget vették vissza drasztikusan), így IDLE-ben 32°C és kussba van. Terhelve persze továbbra is meleg, de most már jönnek szép lassan a ventiszabályzást támogató programok, így mindenki eldöntheti hogyan állítja be.szerk.: Bazárosoknál már 36k-nál jár és nem kockázotasabb a gariztatás, mint egy boltba, sőt!
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #2598 üzenetére
Bali ez megoldja minden gondod, www.irfutar.com
Az ÍRFUTÁR MOST megoldja: 30kg csomagot 20kg áráért!
Azaz 30kg felett bármilyen sulyu lehet a csomagod,
MOST 10kg árával kevesebbet fizetsz érte!Jelöld be őket iwiwen, szerintem egész jó áron szállítanak... Vehetsz itthonról egy olcsóbb laptopot(70 k körül)+egy olyasmi gépet mint az enyém(80k)
szállítással megvagy 700 eurobol -
Balinov
titán
válasz
Balinov #2564 üzenetére
Ezt talaltam! csak combosabb,mint a 64mb/bit-es hd2400 ill. a 128mb ddr2-es 8400gs mobile
-
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #2535 üzenetére
Amennyire én tudom a CFos asszimetrikus rendszerekhez lett kitalálva, csak annyi a lényeg, hogy mind a két gépen fusson és be legyen automatikus méréssel kalibrálva, vagy manuálisan lefojtva, leszabályozva a le és feltöltés.
Szimetrikus internetnél csak ront a helyzeten... -
athomi
veterán
válasz
Balinov #2335 üzenetére
Beállításfüggő, nagyfelbontásban, magas grafikai részletesség mellett van haszna, bár a játékok közt vannak szórások. Tehát van ahol az előnye érezhető van ahol hangyafingnyi.
1280x1024-es felbontásig kevésbé magas részletek mellett nem sok előnye az 512Mb-os verziónak. A jövőben megjelenő játékoknál nem tudom mennyi előnye származhat a fél gigás verziónak.Nv más tészta, egy hardware bug súlytja a termékeket. Szigorúan 512Mb (vagy felette) videókártyát szabad csak venni. Egy ideig etették a népet, hogy driverrel majd ki kijavítják a hibát, de ez nem történt meg (mert nem is lehet).
Szóval azt mondom, ha kicsi a difi a HD3850 256-os és az 512-es verzió ára között, akkor mindenféleképpen érdemes az 512Mb-osat venni, de ez nem szükségszerű.
szerk.: fas**mat
-
kerlac
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged