Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8207 üzenetére
Én melózok, meg 3 hete elkezdtem keményen gyúrni. Alakítani kell egy kis testet, mert az ülőmunkától folyamatosan csoffad a maradék izomzatom, miközben a zsír marad.
Amúgy is le kell foglalnom magam, mert szaros ügybe keveredtem. Megtetszett az utóbbi időben egy munkatársam, de nem sok esélyem van. Előbb-utóbb muszáj leszek lépni, mert nem bírom kiverni a fejemből.Már egy "nem"-mel is előrébb lennék, mert akkor nem maradna remény. Csak hát kicsit gáz lesz vele nap mint nap találkozni.
Boci_83: Még benne is lennék, de egyszerűen játszani sincs kedvem az utóbbi időben (egyik játékkal sem!). Cod2-re is alig járok. Kedvetlen vagyok, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest