- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Nem kell kapni.
Van nekem itthon felesleges gyári Intel hűtőm, azt csak rá lehetne valahogy csavarozni. Ezeken nincs kupak ugye?
558: Tudom, hogy nagy teljesítményű, ezért akarom lecserélni. Csak azt nem tudom, hogy minek 250W? Annyival drágább lenne a kis 65W-os, hogy nem éri meg nekik? -
CHIPman
nagyúr
És tényleg. A planacomputeres tesztben oda is írták:
"a gép továbbra is nagyrészt notebook alkatrészekből épül fel, kivéve a memóriát"
De valahol olvastam SO-DIMM-et. Na mindegy. Akinek van ilyenje:
800 CL4-et vagy 1066 CL5-öt hogy bírják? Hűtőt lehet vajon cserélni az alkatrészeken? -
CHIPman
nagyúr
Delta? Hogyne lenne jó...Jelenleg is Deltás tápot nyúzok, immár másfél éve hibátlanul. 8cm-es venti, 350W, napi 12 óra.
Az M-tech táppal az a baj, hogy esetleg ciripelhet egy idő után, és valószínűleg többet fogyasztana vele a gép, mint egy márkásabbal. A célra pedig az olcsó Codegen is megfelel, jól meg lehet furkálni egy 8 vagy 12cm-es venti reményében, és esetleg egy mini-ITX alapú erősebb konfignak is helyet adhatna a jövőben. Az ASRockban az a jó, hogy 2 2,5"-os winyóhely van benne. Egy 8 vagy egy 12cm-es rámoddingolt ventivel még a hűtéssel se lenne baj. -
CHIPman
nagyúr
Összedobtam a számológépben Zotac lappal a cfg-t(N230+ION)+Giga ház+noti DVD-író+1x2GB DDR2 800+1TB 5400RPM 3,5", ez 77566Ft-ra jött ki, az ASRock cucca egy tízessel rövidebb, ugyan csak 320GB winyó van benne, viszont N330. Elmondanád, hogy neked hogy sikerült összerakni olcsóbban?
-
CHIPman
nagyúr
Csak lehet, hogy nem jönnék ki olcsóbban.
Ha kis fogyasztást akarok, akkor:
Intel GSEJT(N230+integrált DC/DC táp) 24k
Ház 7-12k
2GB noti DDR2 single channel 10k minimum
320GB HDD minimum 13k
AC/DC átalakító 5k körül
64k, és még DVD-író sincs. Na meg kicsi fogyasztás, de kicsi teljesítmény, és még ha rászánom magam, játékra sem alkalmas, még korlátozottan sem. -
Dacsu1
csendes tag
Nos DBobnak válaszolva természetesen próbáltam az ubuntut is meg az XBMC linuxos live változatát is, tényleg meggyőző.
De most a windows alatt szerettem volna elérni eredményeket, ami most sikerült.
Ha meg a K-Lite vírusos is , akkor sem vettem észre néhány év alatt, hogy valamit zavarna,
vagy erre utaló jeleket.
Különben nyitott vagyok bármely vitás tárgy megbeszélésére.
Próbálom megosztani a tapasztalataimat, meg szeretnék tapasztalatokat gyűjteni is. -
Nem az a kérdés hogy a processzor terhelés jó-e (gondolom filmnézés közben nem azt fogod feszülten figyelni kólával a kezedben) hanem hogy a film folyamatos-e.
Nekem ubuntu+vdpau+mplayer alól...hát érdekes.
Megy a gyorsítás, tény. Megy az 1080p-s film, de nem feltétlenül folyamatos. Mintha framedroppolna. Közben az atom úgy 20% körül van terhelve. Így nekem olyan, mintha a gpu amit elvállal feladat a procitól, nem tudja elvállalni....vagy valami.
-
Zenty
őstag
én se találok...
lehet a cucc nevét, rosszul írták le. A magyar mercury hirdeti, de annak a honlapja most nem jön be.
Egyébként ránézésre szerintem a ház nem lehet rossz, amin esetleg spóroltak az a táp lehet. Gondolom nem atom biztost adnak hozzá, bár kitudja nem ártana tényleg egy teszt. -
vegyszer
addikt
Itt ezt írják:
A doboz 321 mm mély és 220 mm széles
majd
Bizony, nehéz ilyen lapos – 60 mm-es – házba komoly hűtőt találni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest