Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Az enyém szintén külső tápos (mint laptopok esetében) nincs benne venti.
A szellőzésnél nálam a 2,5cm szabvány magasság volt probléma, erre találtam a fentebb említett Zalman hűtőventit, ami 1,5cm magassága mellet szintén 8cm-es és halk. A Zalmannak van egy kis szabályzó egysége, ezt tettem be elé, és minimumon pörög.
Teljesen jól hűti a rendszerem. -
CHIPman
nagyúr
Ezt találtam az ipon fórumán:
"Sziasztok
Sajnos most nincs időm szétszedni fényképeket csinálni, majd esetleg később.
A PCI-Expresses lap van benne, azért jól jön majd az a pci-e csatlakozó később, ha bele akarok tenni egy VGA-t, jobb mint a sima PCI
Tapasztalat ? Nos, irodában dolgozik a kütyü, nagyon elégedett vagyok vele, elég csendes, de ugye itt azért van háttérzaj. Melegedést nem nagyon néztem, de a ház hideg, napi 8-10 órai használat után is. Nincs igazán megdolgoztatva, alapirodai szoftverek simán futnak, 4-5 nyitott ablak nem okoz gondot, próbaképpen megnéztem rajta egy HD filmet, azt is vitte szépen. Azt hiszem, ha úgy alakul, megfelelne HTPC-nek is, mivel szépen elférne benne még elől egy IMON"
@dabadab: És azt hogy rakom rá? Ha leszedem a tetejét, akkor rá tudom rakni a tizenkettest úgy, hogy ne essen le, de 8ast nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest