Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Mercury jó házikó! A táp többet ér, mint az összes többi része.
Itt melózik az asztalomon. -
vfeco
aktív tag
A Zotachoz Delta Electronic tápot adnak. Szerinted ez jó? Ki tudja... Majd az idő megmondja.
-
vfeco
aktív tag
A Kép jobb oldali részén látható nyáklapra, amiből a csatik lógnak.
Valóban nem nagy történet a ház, de ennyit megér és jól szellőztethető. A táp pedig ránézésre korrekt és ez aztán nem lesz agyonterhelve.
A gyárilag összepakolt ASROCK, POV és társai sem hinném, hogy csúcsminőségű házban laknak, hiszen majdnem 20k egy igazán jó ház.
Inkább így fejezem ki magam: a célnak tökéletes! -
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
Az enyém szintén külső tápos (mint laptopok esetében) nincs benne venti.
A szellőzésnél nálam a 2,5cm szabvány magasság volt probléma, erre találtam a fentebb említett Zalman hűtőventit, ami 1,5cm magassága mellet szintén 8cm-es és halk. A Zalmannak van egy kis szabályzó egysége, ezt tettem be elé, és minimumon pörög.
Teljesen jól hűti a rendszerem. -
vfeco
aktív tag
Ennyit találtam róla.
Ha jól hallottam, akkor ez a saját lapja a PoW-nak, de külön nem kapható, csak ebben a komplett változatban. (ez nem biztos info, én is csak hallottam)
Ha jól emlékszem én azért nem ezt választottam, mert belső, elég nagy teljesítményű tápja van, amivel többet eszik, mint kéne. -
vfeco
aktív tag
Sajnos jelenleg ZOTAC ION ITX-A sorozatból szinte semmi nem elérhető itthon.
Elvétve találni a 90W-os táppal kínált fullos változat.
Reménykedjünk, hogy érkezik belőle hamarosan. -
vfeco
aktív tag
72k körül van az ASROCK kisebb winyóval Wi-Fi nélkül és rossz hűtéssel.
Ha táp és wifi nélküli lapot választottam volna, akkor nem lett volna drágább.
Nekem a házhoz adott 65W-os táp + ATX átalakító cucc megmaradt. (ezt majd eladom)
Szerintem ár/értékbe jobbat ki lehet hozni mint az ASROCK.
A hűtéssel pont annyit bajlódtam, hogy megtudtam melyik venti 8x8x1,5cm méretű és vettem egy Zalmant 2k-ét, amit a házhoz rögzítettem. Ennyi volt a bajlódás. -
vfeco
aktív tag
Gyors fejszámolás: 95k.
-
vfeco
aktív tag
Nekem összerakott IONom van 330 Atommal. Ugyanannyiba került mint a készen kaphatóak, csak 1TB-s winyó van benne, amit én akartam olyan és a hűtést is én oldottam meg a saját szájízem szerint. Remek darab lett, majd írok róla blogot.
Ezért írtam, hogy érdemesebb összerakni.
-
vfeco
aktív tag
A lap magassága cirka 4,5cm. Egy 90W-os táp jár hozzá. Output: 19V 4,74A, Delta Electronics INC. Próbáltam passzívan is, de eléggé elszáll a hőmérséklet odabenn.
És érdekes módon nem a GPU, hanem a CPU 1. és 2. magnak lesz meleg úgy, hogy film közben a CPU terhelés 15% körüli. (Win7)
A benti hőfokot nagyban befolyásolja, hogy milyen és mekkora házban muzsikál a cucc.
Szerintem miniITX házban nem érdemes passzívan járatni.
Én is beszereztem a fentebb tanácsolt Zalman ZM-OP1-et + zalman fordulatszám szabályzót. (legkisebb fordulaton járatom)
Így 1080p film közben:
HDD 30fok
GPU 42fok
CPU1 68fok
CPU2 64fok
CPU 51fok
LAP 38fok
Mini ITX házban.
Azt is észrevettem, hogy ha az oldalára állítom a házat, akkor sokkal hűvösebb minden.
Veszek majd gumitalpakat az oldalára, és így fogom használni. -
vfeco
aktív tag
válasz
Honkydoo #471 üzenetére
Szia!
Köszi a tippeket.
A DVD meghajtót megrendeltem iPonból (Samsung Sata Slim), a linkelt hirdetésben is van, de sajnos előlap nélküli.
A Zalman venti viszont jónak tűnik. Rákeresek.A házikót összeraktam, képek hamarosan...
A hűtést mindenképp meg kell oldanom, mert a gyári ZOTAC kisventivel alacsony fordulaton Win7 + 1080p mkv alatt 80 fokos a két mag.A hozzá adott M-Tech külső 65W-os tápot és 24 pin átalakító áramört pedig eladom belőle, mert erre nekem nem volt szükségem. Ha valakit érdekel írjon. Erről is lesz kép hamarosan.
Üdv,
Fecó -
vfeco
aktív tag
Üdv!
Megérkezett ez a házikóm a Zotac ION deszkához.
2 kérdésem lenne:- Honnan tudok olyan 8cm-s ventit beszerezni, aminek a vastagsága nem több, mint 1,5cm?
- Slim SATA dvd írót szeretnék venni bele. (Ezt tudom beletenni, a régebbi csatolós nem jó.) Na de honnan? Nem igazán találtam. Valami olcsóbb típus érdekelne.Segítséget előre is köszönöm! Amúgy elfogadható kis házikó ebben az árfekvésben.
-
vfeco
aktív tag
Remek kis cikket írtál!
Gratula hozzá!
A deszka majdnem ugyanaz, mint az enyém. Nekem 330-as Atom van rajta + Wi-Fi.
Nekem sincs még házam, bár holnap megyek érte. Végre megrendeltem.
Beugrik egy Samu F2 1TB EcoGreen HDD is mellé. Úgy saccolom, hogy 30W fölé nem nagyon megy a fogyasztás. -
vfeco
aktív tag
K-lite nagyon jó kis pack. Évek óta használom.
-
vfeco
aktív tag
Win7 1080p mkv teljesen folyamatos lejátszás 15% CPU terhelés.
Gondolom ez teljesen jó. -
vfeco
aktív tag
feltettem a nem beta K-lite-t + nvidia lapjáról a legfrissebb display drivert.
720p-s mkv lejátszása Media Player Classiccal 10-16% CPU terhelés Win7 alatt.
Ez jó? -
vfeco
aktív tag
Nekem Zotac deszkám van ION + 330 Atom + 2*1GB DDR2. (Lényegében hasonló cucc, mint az ASROCK komplett megoldása)
Windows 7-et tettem fel. (lehet hiba volt még)
A K-Lite_Codec_Pack_533_Full_beta verziót telepítettem és egy 720p mkv állományt lejátszva Media Player Classical a proci terhelésem 60% körüli.
Gondolom, ez nem túl rózsás.
Valakinek van tippje Win7 alatt megoldásra?
A BSPlayer Pro v2.37+CoreAVC v1.9.5.0 kombináció nem működött sajnos. (valószínűleg a CoreAVC nem megy Win7 alatt) -
vfeco
aktív tag
Ki tud valami bővebbet erről a házról?
Egész szimpatikus, de jó lenne látni belülről. -
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
Köszi a válaszokat, így lehet, hogy marad a Codegen....
Nem tudom, hogy a képemen látható ventivel elférek-e a feel 202-ben magasságban.
Bár kétségtelen, hogy szebb ház. A feel 202 tápja amúgy érdekelne valakit, mert azt eladnám mondjuk a teljes vételár feléért.
No de előbb tudnom kell a magasságát, hogy beleférek-e. Ha nem, akkor marad a Codegen. -
vfeco
aktív tag
A MODE COM Feel 202 méretét tudja valaki?
-
vfeco
aktív tag
Itt a kicsike. Szépen elfér minden benne és nem is túl nagy. A táppal meg lehet macskát dobálni!
találok ennél jobbat? Jól szellőztethető ez a kis doboz?Asszem ennyi kérdés egyszerre elég lesz.
-
vfeco
aktív tag
Ezek közül esetleg melyik lenne jó nekem?
Codegen a legolcsóbb... Jó lehet az is? Tápot meg majd eladom itt PH-n.Üdv,
Fecó -
vfeco
aktív tag
Üdv!
Beruháztam erre:
ZOTAC IONITX-A-E N330 90W
Kép
3,5" HDD-t, nem slim optikai meghajtót (ez lehet Slim is, ha a ház így jóval kisebb) szeretnék beletenni és a tápja külső (a laphoz járt, tehát már van).Milyen házat vegyek hozzá?
Legyen kicsi, jól szellőző és olcsó és nem kell táp.Segítséget előre is köszi!
Üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest