- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Sztem a TV-d amugy sem nagyon tud mit kezdeni a TrueHD ,DTS-HD-vel Esetleg lemuxolja sztereóra. Arra meg a PCM is több mint tökéletes. Ha meg veszel erösitöt akkor azon lesz optika vs coax. Én is görcsöltem rajta egy ideig hogy kipaszirozzam a hdmi-n de csak kiváncsiság kedvéért. Nekem egy Harman Kardon Erösitöm van amin van opt is meg koax is. Szerintem nem érdemes vele szivni ha sztereóban megy. A DTS-HD vs DTS különbség pedig csak igen drága (erösitö+ hangfalak>400k) cuccon jön ki. És asszem ha aktiv a digitális kimenet akkor nincs analóg, csak mégegy hangkarival.
-
quby
őstag
Nna ha már Ion:
Közben én is öszeraktam mindent. f@sza kis lap. GSEJT-t is használok, bár az szerver lesz (arra elég) a 2 maggal sokkal jobb netezni is. Közben sikerült beizzitsam HD-re is minden OK. Az asus lap gyári hütéséröl csak annyit hogy:
A kis 4-es venti valoban nem olyan hangos mint amilyenre elsöre számitottam, de a GSEJT után nagyon hangos volt igy is (mert ugye a jót könnyü megszokni.) de: alapjáraton 48-50 fok közt volt a borda, ezt műszerel mértem a borda felületén nyitott háznál. Zárt háznál 5-8 fokkal több, HD alatt 70-ig is elment. Próba képp tettem rá egy 8-as ventit 5V-on Ez pont olyan magas lett hogy a ház tetjéhez pont hozzáér a venti, ráadásul nem is a szellözö alá esik (csak félig). Tehát semmiképp sem nevezhetö idálisnak a megoldásom, mellesleg nem is lett halkabb. A 21 fokos szobában 48ról igy is 23
fokra esett a hömérséklet amit asszem nevezhetünk jelentösnek.
Most egy 7x7-es régi AM2-es gyári procihütöröl leszerelt venti megy 3,5V-on (mert enyi minimum kell hogy elinduljon) Igy 33-35 fokos terhelve sem megy 45 fölé és halk.
Szal a lényeg hogy a gyári venti mátol a fiókban lakikJaaa, természetesen a AT3N7A-i-ról van szó
-
-
quby
őstag
Ki tudja hol lehet kapni Zotac Ionitx A tiusu lapot??? nrm hiszem el hogy sehol?? Én csak ezt találtam, de ez nekem egyik sem jó
-
quby
őstag
Kérdezném az Asus AT3N7A tuljokat hogy menyire hangos a ventije, és hogy mi a pontos magassága bordástúúl? ha esetleg rárakok egy nagyobb ventit ugy is marad-e 6 cm alatt??
-
quby
őstag
Tuti ház eladó! nem éppen itx deazért....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest