- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leirtam a szamokak ennyit tudok tenni
vannitt akinek vizes van es 1000 pontal meg tobbet megy arra mit mondasz? Konkretan olyan pkntokat hoz mint egy 3080, persze ezekkel az kitolt wattos biosokkal azol meg jobban mennek.
Volt 2080s es 2070s-em is lofasz volt ehez kepest az OC. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
KillerKollar #34587 üzenetére
Mert toltak rajta 20 napot? Ennyire piskóta mindenki?
-
GeryFlash
veterán
válasz
KRoy19 #34592 üzenetére
Hagyjad, az ilyenekre nem lehet hatni. És ezt nem is dehonesztálóan módon, én is tudom milyen az amikor az ember be van zsongva. Ha arra képteken volt hogy kivárja a Navik és a 3070 magyar piacra való bejövetelét (ami még az eredeti Cyberpunk határidővel is meglehetett volna), ezáltal esetleg megkockáztatva azt hogy olcsóbban vegye a 2080S-t, akkor hidd el pont leszarja mit fog tudni a 3070 vagy a Navi. Ő is leírta hogy tudja nem épeszűen dönt. Mondjuk azt nem értem miért nem vette meg a kártyát 1-2-4-6 hónappal ezelőtt ugyanennyiért. Mi denesetre abszolút nem fogja bánni a döntését, és ez jól is van így.
-
problem, hogy kételkedem ebben a 20 % oc ban.
Ez a 3. Turing kártyám, 11 % volt a max amit elértem ,de Youtubot végig nézve egyetlen OC videót se láttam ahol alap gyári hűtővel akár a 20 % közelébe értek volna akár a 2080 Ti vel.
Nagyon szerencsés lehetsz a Silicon lottón. -
evitiguF
senior tag
Peace most megy fejbe lőni magát...
-
nubreed
veterán
válasz
KillerKollar #34587 üzenetére
-
KillerKollar
őstag
Cyberpunk fejlesztőinek innen üzenném
-
Dyingsoul
veterán
Nézem mi ez a sok hozzászólás, azt hittem megint megjelent valami videókártya de úgy látom ismét csak gyertyafénynél szotrízgatunk a kártyákról.
-
126xx-at fut TimeSpyban alapon ha berakom, 15xxx megy cibálva, problem?
Előbb is nézem valaki rakott be 4koptimized Superpositiont , 3080 alapon 145xx pont és ilyenkor elgondolkozom minek nekem 3080-an? Amikor 13300 ment az előbb a Ti..
Legjobb esetben is 100-at kellene rádobnom, rosszabban 150-et. -
nubreed
veterán
-
Nite
őstag
a 3% os OC tobblet 1,5x fogyasztassal arra a tesztre vonatkozik, amit en linkeltem!
te 15%-s OC tobblet teljesitmenyt linkeltel,
abba bele sem merek gondolni, hogy az mekkora fogyasztas tobblet lehet, ha tudod, szivesen fogadom az eredmenyt!latom, 220/334 hat, akinek az kell vegye nyugodtan
#34574 PitLee: eszembe nem jutna 2080Ti-t venni, azt hittem atmegy az ironia!
#34579 Jacek: igen, a linkelt fogyasztasok is azt tamasztjak ala, a 300W-t, mar ezert sem kellene, persze tovabbra sem tuningolok
-
nubreed
veterán
válasz
#98320896 #34572 üzenetére
Attól tartok, hogy eleinte idehaza még drága lesz, 220 felett... Egyébként én is valahol ott húztam meg a határt, nagyon max 230. HA lesz készlet elég, akkor talán november végére beállhatnak az árak. Bár erre nincs garancia, lehet vérszemet kapnak a magyar kereskedők az iponnal az élen és adják majd 250-60 -ért is.
-
PitLee
őstag
válasz
bitblueduck #34567 üzenetére
Nite írta, most hogy itt van a 3070 és ismerjük a teljesítményét, ezért ő 150e hufért venne 2080Ti-t, mert hát a 3070 lenyomja az árát,
erre páran írták, hogy ne egye olyan forrón a kását,
mire ő elkezdte a ha venni kéne, nem éri meg és ő nem OC-ik . . .stb -
DeathAdder
veterán
Hát akkor ennyit arról, hogy a 3070 RT off mellett lényegesen lassabb lesz, mint a 2080Ti
Kérdés hogy a driverek, a pcie 4.0 hoz még neki hosszú távon, mert egyelőre szimpatikusabb a turing 11 gb vrammal, és érdemi tuningpotenciállal.
-
Nite
őstag
mar megint az OC-hez hasonlitod, ahhoz a konkrethoz ami ebben a konkret tesztben van
ott az FE, 1% kulonbseg!
#34567bitblueduck: most eppen arrol, hogy akinek a kozeleben sincs a jelenlegi kartyaja mint a kerdesesek, 2080ti-t vegyen hasznaltan vagy 3070-t ujonnan! szerintem nem kerdes, dehat...
-
bitblueduck
senior tag
Most miről megy a vita amúgy? Akinek 2080Ti van és normális az nem fogja 3070-re cserélni. Ha meg nincs akkor újat biztos nem érdemes venni.
OC-vel meg lehet játszani de úgy érzem rétegigény. Én is magam válogatom a cuccokat össze, meg én szerelem a gépet de OC nem érdekel. Főleg hogy gyakran kognitív disszonanciát okoz. Nem egy példa van amikor valaki szerint stabil a gép, meg a windóz a hibás, meg a driver, ahelyett hogy elfogadná hogy a 5% OC miatt crashell a gép hetente kétszer. -
Pug
veterán
válasz
nubreed #34563 üzenetére
Persze, reszben lotto (volt leginkabb regen, ma mar lehet 2-3% hataron belul tudni, hogy egy adott szeria mennyire huzhato), reszben meg fugg attol, hogy az adott szerianak a szemet alapbol mennyire hajtotta ki a gyarto. Az teny, hogy az Ampere eseten nagyon, mig a Turingnal nem... szoval olyan 2080Ti-t nem igazan fogsz talalni, amin csak 2%-ot lehet huzni, de ott az internet, ismerjuk a szeria eloeletet, nyugodtan nezz utana
Az biztos, hogy en kozel azonos aron inkabb egy hasznalt garos 2080Ti-t fogok venni, de ez en vagyok, 4K-ra 2020 vegen mar biztos nem veszek VGA-t 10GB VRAM alatt....
-
nubreed
veterán
GamerNexus Review: [link] (3070)
-
Pug
veterán
Azért maradjunk a tényeknél
Az a +3% az inkább 15%... és ugye plusz 3GB VRAM
Hát az árral kapcsolatban, meg várjuk meg mennyiért is lesz kapható.. mondom, ma IPON-on 297K-ért volt kint...
Nem kell a fejed a falba verni továbbra sem. Azt kell elfogadni, hogy nem mindenkinek egyezzik az igénye a tiéddel.
-
niof
veterán
Szerintem ez a házi tuningolgatás eléggé idejét múlt dolog már. Ha nagyobb teljesítmény kell, vegyen nagyobb teljesítményű cuccot a polgár, és kész. Joggal, semmi garancia nincs ezeknek a helyes működésére. Az más kérdés, ha valaki üzlet, vagy versenyszerűen tuningol, de ez a házi barkácsolás a legtöbb esetben nem hozza a kívánt eredményt tartósan, vagy negatívan befolyásolja az eszköz élettartamát.
-
Nite
őstag
az a lenyeg, hogy adott teljesitmenyre van szuksegem! ha annal tobb kell, akkor veszek 3080-at, nem a 3070-et tuningolom! es mivel semmilyen kartyat sem tuningolnek, se 2080ti-t se 3070-t se 3080-t se barmilyen amd-t ezert teljesen hidegen hagy mindenfele tuningpotencial!
foleg, hogy az altalan linkelt tesztben 204W-t kert a 3070fe a 2080ti oc meg 346W-t, es meg tuningoljam is az utobbit
a hasonlat attol meg helytallo, azt akarom hasznalni amit megvettem, vagy azt veszem meg amit hasznalni akarok!
-
Pug
veterán
Igen, a pc komponensek tuningja, pont olyan mint az autoke... szerelo, szerviz es chipeles kell hozza...
Oke, teged nem erdekel, attol meg teny, hogy kb nulla OC headroom van benne... ennyi
Attol, hogy meg neked nem erdekes az OC, attol meg nagyon sok embernek a DIY PC piacon igen is elegge fontos szempont.
BTW ma 297K-ert listazta az IPON, rohadt jo ar
-
gV
őstag
na, csak igazat mondott az nV a 3070-ről. mondjuk nem csoda, a 3080 esetében is így volt csak ott figyelni kellett a részletekre (up to 2x). 200e ért (ami a szintén $500 2070S-ből kiindulva kellene kerüljön) egész jó lenne.
-
Nite
őstag
hat hulye vagyok en? megveszem marciusban 220k-ert!
milyen tartalekrol beszelsz? hagyjuk mar ezt a tuningot, amikor kigirottam az uj automat a szalonbol az elso utam is a helyi chip-eshez vezetett
nem tuningolok semmilyen kartyat, ootb elmenyre megyek ra, ahogy a userek 98%-a!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bundle topik
- A karcsúság ára
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest