Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
Peace
nagyúr
válasz
Garsza #32791 üzenetére
Kijött egy csúcs kártya elég korrekt hűtéssel 700 euróért, csak éppen nem lehet kapni. Bizonyos emberek feltételezik, hogy mesterségesen generálják a hiányt és nevetségesen kevés ilyen 700 eurós kártya készül majd el. NVIDIA trükközése a tőzsdén. Nagyjából ennyi a lényeg. Hosszútávon az lehet a céljuk, hogy a majd jó drága 16 és 20 gigás kártyákat vegye a nép, amiből nem lesz olcsó NVIDIA féle founder edition, csak a méreg drága harmadik fél által legyártott példányok.
-
Garsza
veterán
Valaki összefoglajja nekem röviden miről szólnak a videók? Nem vágom az angolt.
-
HoaryFox
őstag
No, köszönöm, hogy itt lehettem, megyek át az AMD találgatós topikba
-
KRoy19
őstag
Az a szép ebben, hogy most a Crytek azt hiszi, hogy megadták az embereknek amit akartak, mert a játék ugyanúgy lefekteti a jelenlegi legmodernebb hardvereket mint annó az eredeti.
A bibi ott kezdődik, hogy 2007-ben az akkori sztenderdhez képest brutális, szinte hihetetlen látványt nyújtott a játék, ellenben most a remastered csak egy ritka szarul optimalizált játék ami még szarul is néz ki.
Grat Crytek!
-
BITBOYS
addikt
Lehet volt már... élvezet szétkapni
[link]
-
Jacek
veterán
Tegnapi után ma megint vettem egy kártyát
Itt már számlát is küldtek és szept 30-ra szállítást(na elhiszem ha ideér)
-
válasz
elite.cs11 #32768 üzenetére
Faj nekik az igazsag
Meg veletlen GTX et mondott az RTX helyett wow micsoda bakiiiii -
-
nubreed
veterán
válasz
elite.cs11 #32760 üzenetére
Nem kell sürgősen. Sosem szoktam első napon venni/rendelni dolgokat. Sőt, első héten sem. Én csak azt szeretném, hogy november 19 -re legyen valami új kártya a gépemben.
-
nubreed
veterán
válasz
BoneDragon #32757 üzenetére
Na ez kezd bonyolódni. Benevezzek egy 8G -s 3070 -re vagy várjam meg a 16G 3070 Supert...
-
BoneDragon
veterán
-
keIdor
titán
Steve megmondja és igaza van: [link]
Ezek szerint valahol már gyűlölködésig fajulhatott a dolog.
-
Peace
nagyúr
Mennyire tuti amúgy, hogy NVIDIA store-ban osztrák címet még meglehet adni kiszállításra? Leakartam tesztelni egy 2060 super-el, de lerohad a bolt és sosem jut el a checkout-ig.......
-
Dyingsoul
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #32744 üzenetére
Szerintem a 3090 nem a Titan-t cseréli, sem a 3080 Ti-t. Ez egy új kategória (Vagy ha úgy tetszik, akkor a 3090 lenne a 3080 Ti, a mostani 3080 az igazából a 3070 lenne és most a 3080 -at később adják ki).
Akár így-akár úgy, mivel nincs verseny úgy alakítja a palettát ahogy neki tetszik. De szerintem lesz még kártya a 3090 fölött (a Titan) és a 3080 és 3090 között is lesz. -
Jack@l
veterán
https://www.techspot.com/news/86800-scalpers-selling-rtx-3080-cards-ebay-thousands-dollars.html
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32746 üzenetére
"NVIDIA® TITAN RTX™ is designed for researchers, developers and creators."
Hát az nvidia is ezt írja, nem a gamereket. Arra ott az rtx 2080 ti (márha az előző gent nézzük ugye).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szmörlock007 #32745 üzenetére
Cseszheted, ha nem eszi a Quadro driver-t, egy csomó funkciótól elesel...
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32744 üzenetére
Hát azért a Titan rtx már nem a gamer közösséget szólítja meg, hanem a tartalomkészítőket inkább. Legalábbis csak játékra venni azt szerintem "érdekes" opció
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szmörlock007 #32743 üzenetére
Azt hittem, játékos kártyákról van szó.
Csak rá akartam mutatni, hogy a 2080 Ti 1200$-os kezdőjétől az 1500$ már nem akkor nyújtózás, mint anno a 2500$ volt. És azt is vették. -
szmörlock007
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32742 üzenetére
Persze, csak ez most az új széria :XD
De ha már a professzionális grafikus kártyák is játszanak.... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szmörlock007 #32735 üzenetére
Öhm... Helllowww...
-
Peace
nagyúr
Ha a 3070 indulás is ilyen "remek" lesz, akkor lehet használt 2080S-el kell végigvinnem CP-ot...
-
Mumee
őstag
Október várható gondolom, amikor az NV már nem refundol az AIB-oknak az eladások után.
-
szmörlock007
aktív tag
-
Mumee
őstag
válasz
Busterftw #32732 üzenetére
Szerintem meg AMD-n múlik hogy mennyire engedik el a kártyák árát.
Az AIB-okat nem köti az MSRP, Nvidia-t se köti hogy AIB-oknak mennyiért adja.
Októbertől nem refundolnak az AIB-oknak az eladott kártyák után sem.Szóval simán lehet, hogy októbertől drágább lesz és ha AMD nem gurít, akkor a $700 lesz $900 és a 2gb meg $1000, Nvidia shop-ban meg marad "Out of Stock".
-
Mumee
őstag
GIGABYTE confirms GeForce RTX 3060 8GB, RTX 3070 16GB and RTX 3080 20GB
After Big Navi alias várhatóan november.
[link] -
warcat
veterán
válasz
Busterftw #32725 üzenetére
5500+ szavazat után az érdeklődők 7% jutott kártyához minden próbálkozásuk ellenére.
Persze lehetséges, hogy a sikeres vásárlók egy része csak lelépett az internetről és elmerült a játékokban és ezért torzul a kép, de kétlem.Ezek olyan emberek szavazatai, akik napok, hetek óta tobzódtak nvidia redditen a pletykákat majszolgatva, és hosszú órákon át próbálkoztak online és bolti vásárlással.Szerintem 20% is kevés lenne,hogy ne kamu indulásnak érződjön.
-
warcat
veterán
válasz
Doblós #32717 üzenetére
EVGA EU év eleje óta nem készletez semmit meghatározatlan ideig, addig EVGA termékeket a viszonteladóktól ajánlják.Én meglepődtem azon is,hogy tegnap frissült a kínálat a 3080-al.Egy nagyon rövid ideig volt buy gomb is,de majdnem biztos, hogy nem lett ténylegesen kártya eladva.Persze azért nézegetheted.
-
Devid_81
félisten
válasz
BoneDragon #32722 üzenetére
Jah tutira bot, ennyire hulyek es gazdagok nem lehetnek az emberek egy idoben.
De azert orom nezni...ebay, hogy dorzsoli most a tenyeret, ha csak egy ebbol igaz akkor a -10% fee egesz jo kis penz lesz a semmire -
Devid_81
félisten
Valoszinuleg is is.
Olvastam olyanokat, hogy keson kezdtek el a gyartast (Augusztus) es elore hozott avagy tul korai volt a release, de valami miatt sietni kellett (konzolok, Big Navi, passz)
Illetve, hogy az egesz megtervezett volt, csak AIB lesz elerheto eleinte es magasabb aron, felejtos a $699, csak mutatoba van par az elejere, mert kell a fejlesztesi koltseg vissza + ez az vissza, es amugy is eleg keves a haszon mert draga a gyartas (aha persze)
NVidiatol meg vegkepp nem lesz VGA csak mutatoba nehany darab, mert azok konkretan bukosak annyiert, legalabbis a 3080.Ezekbol lehet valogatni es tovabb combozni annak aki raer
-
Doblós
aktív tag
Jó reggelt!
Úgy döntöttem(kis naív)hogy rendelnék az evga-tól.Rendelt már onnan valaki?Szállítási költség hogy alakul náluk?
-
-
Jacek
veterán
Tegnapi későn ébredő multi reggel kirakott vagy 100 kártyát
köztük 30 Strixet
[link] -
DudeHUN
senior tag
válasz
Jack@l #32704 üzenetére
Pedig de. Ez program függő. VRAM allocation, amit látsz. Van amikor egy adott program használja is, van amikor egy másik csak lefoglalja. Ezért nem igazán lehet megmondani mondjuk az Afterburner alapján mennyi a valós VRAM, amit a játék használ vagy szüksége van/lenne rá.
-
Zsohi
őstag
válasz
warcat #32702 üzenetére
Ez még hagyján, de a PS5 is tegnap vált előrendelhetővé és percek alatt elkapkodták, miközben a Sony tervei között az szerepel, hogy fél év alatt 15 millió gépet eladnak...
Megvan a South Park Cartmanland rész? Nem szokásom belelátni a dolgokba olyasmit ami ott sincsen, de én másra már nem tudok gondolni, mert ez az egész teljesen nonsense. -
warcat
veterán
Elég durva ez a strawpoll eredmény.
Néhány perc után 1000+ szavazat, és 90% körüli azok aránya aki nem kapott kártyát.
Szerk. : és ahogy olvasom, sokan kínjukban az általam linkelt Zotac kártyát berendelték maguknak Németországból, USA-ba, ehhez képest nagyon sokáig ki volt rakva, remélem nem lesz egy rakás sztornó belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10