- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Biztos van kivétel de nem értem hogy az emberek miért nem tudnak várni 1-2-3 hónapot a videokártya vásárlással? Aki mondjuk arra várt hogy az új kártyák megjelenjenek és a gépe már kész van, azt mondhatni megértem hogy kénytelen megfizetni a felárat.
De azért annyira nem lettek jók az új kártyák hogy megérjenek ilyen hatalmas nagy felárat. Én is keresgéltem 3080 után, de inkább várok mert 50-100k- felárat nem érnek meg.A 3070 meg szerintem ilyen 230-250 között fog menni. Tuti azért húzza a startot az Nvidia mert nem akarnak úgy járni mint a 3080-3090-el hogy 0 készlet van. Így talán várható hogy nem lesz akkora felára az első pár hétbe mint a fent említett 2 kártyának van még most is.
Mailboxde.com-on keresztül lehet vásárolni Németből idehaza is. Más kérdés hogy a garanciáztatás elég cumi ha valami lesz a kártyával.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ASUS ROG Ally
- Windows 11
- Tökéletes töketlenség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest