- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MegalodonS
őstag
válasz
jozsi252 #5314 üzenetére
En mar igazan varom,hogy a konkurencia kicsit rendbe szedje ezt a kaoszt,mert ez mar durva!!Igazabol mar nem sietek a vasarlassal!!Lehet az AMD jol felkeszul es bedonti ezt a 30++ kartyavarat,mert ha jo aron jonnek jo teljesitmennyel,a most visszatartott raktarkeszletek,kb a raktarban is maradnak!!!Kicsit tul mentek mar a '' Point of No Return'' vonalon!!
-
tjokai
senior tag
-
Dare2Live
félisten
válasz
jozsi252 #5278 üzenetére
az hagyjám, hogy 2070/2080at de sokan 2080TIt cseréltek. 2080TI amit 450K+ért vettek 200kért eladták (majdnem énis vettem egyet) 3080at meg nem kaptak 280-300Kért... erre megvették 400-450K+ért.
Mondjuk úgy sanszosan ez nem a bérből és fizertésből (hanem az EU/adóforintokból élő réteg). Egyszerűen nem számít, nem tétel.
-
ffodi
veterán
válasz
jozsi252 #5013 üzenetére
Fájó hallgatni, amikor valaki abszolút "szakmaiatlanul" beszél egy témáról teljes magabiztossággal: "...6 tranzisztorból 6 b@szó tranzisztor..." jó-jó értem én, manapság az ilyesmire van a legnagyobb igény, de legalább a mennyiséget találta volna el.
Persze külföldi oldalaknál/csatornáknál is számtalan ilyen van...a másik véglet, amikor valaki jobban ért hozzá (pl. der8auer), az meg már a rocket science kategória, és mindenkinek miniorgazmusa van tőle...pedig a valóságban semmi nagy dologról nincs szó. Végül vannak olyanok, akik tényleg pro-k (pl. TiN), az ő igéjük sajnos nagyon kevesekhez jut el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Politikai mémek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest