Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papadzso1
tag
senki sem tud segíteni?
-
papadzso1
tag
Sziasztok. Egy kis segitséget kérnék. Van egy asus gtx strix 970 karim. Ha a 8x csatiban van nincs gond de ha a 16x rakom akkor időnként kifagy a gép játék közben kék képernyővel.Mi lehet a karim vagy az alaplapom?
-
papadzso1
tag
Meg van a kékhalál probléma. Fél év és egy tucat számítógép szerelő után maga jöttem rá.
Két vga csatlakozó van az alaplapomon és a másikba kellett belenyomni
.
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Nemrég leírtam a gépemet és a problémámat. Van egy Asus Strix GTX970 amit 3db Lg W2486L tipusu monitoron van Surroundban. A gépem tartalmaz egy i7 3770 3.40GHz 8Gb ram és Gigabyte Z77-D3H alaplap és egy 620W tápot. Az volna a problémám hogy játékoknál ki kell kapcsolnom a videó beálításnál ezt azt különben kék képernyővel kifagy a gép. De ha egy monitoron nyomom akkor tökéletessen megy maxon. Valami a Surround megosztás környékén lehet. Várom a tanácsokat.Köszönöm.
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy Asus Strix GTX970 amit 3db Lg W2486L tipusu monitoron van Surroundban 5760x1080 felbontásban. Ha 1 monitoron nyomom max beállításon 1920x1080 megy mint atom. A gépem tartalmaz egy i7 3770 3.40GHz 8Gb ram és Gigabyte Z77-D3H alaplap. Az volna a problémám hogy játékoknál ki kell kapcsolnom a videó beálításnál ezt azt különben kék képernyővel kifagy a gép. A kérdésem : ez a monitorok nem birják vagy a vga miatt van? Jó volna tudni mi a probléma. Ha jól emlékszem ezt szoktam kikapcsolni : HBAO+ vagy SSAO meg az anizotop szűrést talán.Köszi! Ez a hibakodot dobja: 1038
. -
papadzso1
tag
Azt még ide írom hogy a monitorok így vannak csatlakoztatva: 1 •DVI-D 2: •HDMI 3: •DisplayPort van csatlakoztatva. A DisplayPort egy ilyen aktív DisplayPortal van : http://www.delock.de/produkte/G_61855/merkmale.html
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy Asus Strix GTX970 amit 3db Lg W2486L tipusu monitoron van Surroundban. A gépem tartalmaz egy i7 3770 3.40GHz 8Gb ram és Gigabyte Z77-D3H alaplap. Az volna a problémám hogy játékoknál ki kell kapcsolnom a videó beálításnál ezt azt különben kék képernyővel kifagy a gép. A kérdésem : ez a monitorok nem birják vagy a vga miatt van? Jó volna tudni mi a probléma. Ha jól emlékszem ezt szoktam kikapcsolni : HBAO+ vagy SSAO meg az anizotop szűrést talán.Köszi!
-
papadzso1
tag
Mi a véleményetek az asus strix gtx 970 dc II oc kapcsolatban?
-
papadzso1
tag
válasz
kalimist #13837 üzenetére
Már meg is van a probléma oka! Ki kellett kapcsolnom az élsimítást a játékban, és már nem fagy ki. Pedig csak 2XMSAA volt. Nem értem egy ilyen kártyának mi baja van ezzel. Bár én Surround 5760x1080-as felbontásban nyomom. Azért ha valaki tud megoldást írja meg. Nem azért vettem 110E egy karit hogy ne bírja az élsimítást.
-
papadzso1
tag
Nem hiszem hogy ez a megoldás. Van game ami hibátlanul megy és van ami ne. Gondoltam driver problémára is.
-
papadzso1
tag
Mióta Gtx970 van a gépemben idönként lefagy játék közben Blue screen és ezt a kódot dobja ki újra indítás után:
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038Additional information about the problem:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA800DABF4E0
BCP2: FFFFF88008BE023C
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 000000000000000D
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\011715-6052-01.dmp
C:\Users\bobo\AppData\Local\Temp\WER-10389-0.sysdata.xmlNem tudná valaki megmondani mi a baj és hogy oldjam meg?
-
papadzso1
tag
Más játéknál nincs gond szép tiszta a kép.
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy asus strix gtx970 kártyám és a dead rising 3 eyefinity nyomnám de még Flawles Widescreen 5760x1080 is kockás a grafika. Ez mitől van?
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Novemberben vettem egy Asus strix gtx970 kártyát. Elötte Asus 6950 volt. A lényeg, hogy az új karinál néha kifagynak a játékok sőt az egész gép. Rendszert nem raktam újra mert azt olvastam nem kell. Az ati drivert leszedtem és így ment fel az nvidia driver. Mi lehet a probléma?
-
papadzso1
tag
Ja igen bocsi 5 sör után már mind1
-
papadzso1
tag
Már 2 hete nyomom Asus strix gtx970 dc II oc -val Eyefinityn és nagyon atom. Pedig amd-s voltam de nem bántam meg mert az Nvidia sokkal jobb drivereket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest