Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
980Ti az nalam is biztos vetel. TX-en is gondolkodom de az nekem mar felesleges lenne... Keves idom van jatszani es a 4K nem erdekel. Viszont sajnos a 980 keves 1080p-re is akarki is akarmit mond. GtaV megeszi es mas jatekoknal is elo tud fordulni, hogy hataron mozog a teljesitmeny. En ugy vagyok ezzel, hogy azt a keves idot amit jatekkal tudok tolteni nem a beallitasok centizgetesevel szeretnem eltolteni.
-
Landon
őstag
Elnezest ha mar volt beszedtema de mit gondoltok arrol, hogy a legfrisebb ertesulesek szerint az nV ki akarja hozni a 980 Ti-t a Computex elott?
Ill. ahogy Witcher3 hype vonat kezdi elerni a vegsebesseget es egyre tobb anyag jon ki, ki mit gondol? Ujabb gta5 ele nezunk vagy hiheto az 1080p, ultra 60FPS? En mondjuk emelle hozza tennem a physx-et es a hairworks-t ill. az elsimitast. Szerintem ez igy az 'igazi' ultra. Ha igy is tartani fogja a 60 FPS-t akkor emelem kalapom. En szemely szerint orulni fogok ha 40 ala nem zuhan be a fenti beallitasokon. Bar ha mikrolaggolni is fog akkor teljesen mindegy mert az lesz mint pl a gta-nal es 50-60fps alatt mar zavaro lesz a mikrolag.
-
Landon
őstag
válasz
daveoff #20881 üzenetére
Végre valaki aki tovább lát a R* rózsaszín ködtől és nem ajnározza az optimalizálást...
Nem tudom játszottál e már azóta de a legújabb patch talán valami minimálisat javított a dolgon bár a logba érdemi dolgot nem találni továbbo optimalizációról, inkább tűzoltás volt az a 1.01-es patch mint sem további optimalizálás... Reméljük a köv. patch + nV driver dob a dolgokon.
Nem akarom szennyezni a 9xx topic-ot ezzel tovább, ha gondolod PM-ben nagyon szívesen folytatom az eddigi tapasztalataimat a játékkal.
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy aki GTA V-zik 1db 980-on. azoknak mik a tapasztalatai? Gondoltam rákérdezek itt a kártya topic-jában is hátha több sikerrel járok.
Nalam a városon kívüli területek megölik a gépet kimaxolva 4xMSAA 1080p + adv op is kimaxolva.
Itt valami a játekkal kell, hogy legyen a probléma mert 2xmsaa + adv op teljesen off se sokat javbít városon kivul. A legnagyobb baj nem is az FPS talán, hanem az, hogy 40 alatt előjön a stuttering és hiába vagyok 30 FPS-es határon a stuttering tönkrevágja a játékot.
Grasst lejebb lehetne venni még de az is inkább a fentiekkel együtt érne többet. Az úgy meg mér kicsit sok lenne a "csonkításból" nekem. Futhatna szebbe a játék mert olyan vészesen nem egetrengető a grafika ill. PS4-hez kepest én kicsit többet vártam a képek alapján - eddig ps4-en toltam de nem tudtam ellenállni a PC-snek.
Várható még szerintetek, hogy egy következő nV driver valamit heggeszt a teljesítményen vagy a 980-as kb ennyit bír amit most látunk a game alatt?
-
Landon
őstag
válasz
#Morcosmedve #13413 üzenetére
Megerdeklodhetem mit lottel be a kartyanak es mivel?
En is gondolkodtam, hogy mar meg kene rangatni a kartyat, hogy ne feleslegesen legyen rajta az a hatalmas huto de en feszt nem igen szeretnek allitani, vagy azt mindenkepp erdemes adni neki? Nem tudom pontosan miben szamit de rev1.1-es G1-em van.
Koszi!
-
Landon
őstag
Kollégák, nem tudjátok véletlen mennyi igazság van abban, hogy Shadow of Mordor ha érzékeli, hogy 6GB alatt van a VRAM akkor nem is használja a telepített textúra pack-et? Megnéztem AB-el és a VRAM használaton nagyon is látszik, hogy azonnal megtelik a 4G de magán a textúrákon még egy kis különbséget sem látok akármennyire is nézem.
Elnézést, hogy itt kérdezem ezt OFF-ba de gondoltam ezt a technikai jellegűbb kérdést inkább itt ejtenék meg.
-
Landon
őstag
válasz
Montesantos #10639 üzenetére
Velemenyem szerint GPuZ a fo fulon nem a real-time orajelet mutatja. Ebben az esetben AB a jo szerintem. De GPuZ-el is megnezheted: logold az adatokat egy fileba es akkor latod lebontva a valos adatokat game alatt. Uezt AB-ben is lehet.
-
-
Landon
őstag
Ez mikor es mert terjedt el hogy GTX980 nem cicereg? Nekem a G1 egyes jatek logo introi alatt tud nyekeregni... Ok mondjuk abszolut nem vesz. De 980 is tud ciceregni...
-
-
Landon
őstag
Próbálgattam AC Unity-t. Azért szépen bekéri még a 980-ast is... 99%-on megy a GPU, 1366MHz-n és úgy belenyal a 29FPS-be a nagy tömegbe mint a szél. AVG 45 FPS körül van. 1080p, 4xMSAA, kimaxolva. 2xMSAA és 4xMSAA közt nincs nagy különbség FPS-ben ám látványban meglehetősen.
-
Landon
őstag
Én véletlenül sem szeretnélek befolyálsolni vagy azt sugallani, hogy a G1 mennyire jó mert nekem az van de vásárlás előtt álltam pár napja és elég sok forumot/tesztet átnyálaztam ahol a G1 mindíg kiemelkedő helyen végzett. Azt hiszem itt sokan fogják mondani neked, hogy nem nyúlsz mellé vele.
-
Landon
őstag
Itt robog végre a gépemben a G1 Gaming. Címeres ökör vagyok amiért a Zotac Omega-t választottam elsőre... Gaming valóban nem megy még 65C fölé se 3DMark alatt, játék alatt majd nézem nem sokára. Remek darab! Kopkopkop faasztal.
Egyébként 2 külön gyártótól való VGA csere után van bármi értelme drivert újrahúzni?
-
Landon
őstag
válasz
brumi1024 #10122 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infot! Én is ezt a "csere lehetőséget" szeretném mindenképp elérni. Ez jobb az iPon-nak is gondolom mint, hogy visszautalják a készpénzt... Írtam egy levelet RMA-nak, hogy mi a helyzet és mit szeretnék. Remélem megértőek és segítőkészek lesznek. Nekem eddig csak jó tapasztalatom van velük remélem ez így is marad.
-
Landon
őstag
Sracok, nem tudjatok, hogy 14 napos csere keretein belul, ha holnap visszaviszem a vga-t es van raktaron ami kell helyette akkor van eselye, hogy aznap megkapom vagy legjobb eset masnap? Koszi!
-
Landon
őstag
válasz
ingalls #10091 üzenetére
Mit értesz üres járat alatt? Enyém is cicereg amikor csillió FPS-em van a logok alatt de egyébként semmi baja azon túl, hogy 80C-n forr... Én a melegedés miatt viszem vissza.
Egy ökör voltam, hogy bepróbáltam a Zotac-ot mikor mindenhol istenítik a G1-et és még olcsóbb is...
-
Landon
őstag
válasz
ingalls #10088 üzenetére
Ja hogy a játék kuponokról beszélünk...
Elnézést ez nem esett le eddig. Engem ez annyira nem érdekel már. Csak lehetőleg még aznap meg szeretném kapni a G1-et. Látom van is raktáron helyben. Remélem nem valaki visszadobott G1-ét kapom....
Csibuka ugye 980 G1-et nem vittél vissza?!
Elnézést ezt nem tudtam kihagyni...
-
Landon
őstag
válasz
Landon #10079 üzenetére
Elnézést a szemetelésért csak már nem tudok szerkeszteni.
Most Valley-vel nyúzom megnézem meddig megy fel x idő alatt GPU + logolok AB-vel. nincs esetleg valami amivel jobban lehet nyúzni GPU-t mint Valley és folyamatosan fut? Tehát nem 3DMark ami x tesztet lenyom és kilép.
Eddig 10 perc alatt 78C volt a max Valley alatt de úgy tűnik 75C-re beállt.
Lehet holnap egyszerűen becserélem egy Gaming-re... Ez úgy működik, hogy ipon garanciára bebaktatok és azt mondom 14 napon belül, hogy ez nem kell és kérek egy Gaming-et és kész?
Vagy ezt nem a garanciánál kell intézni?
-
Landon
őstag
válasz
daveoff #10077 üzenetére
Az esetleg nem lehet a baja, hogy egy lanbox-ba van a kártya a ahol ugye "vízszintesen" van a lap elhelyezve így a VGA is nem "lefele néz" és úgy szívja a levegőt be hanem oldalról. Mindjárt megpróbálom dőlt helyzetben mit művel.
De az az érdekes, hogy idle nincs baja. 33C max a kártya. Ha a hűtéssel lenne gond akkor idle is lennének hő problémák, nem?
H1mpi: hát nekem FC4 alatt is benyalja a 80C-t ha AB jól logolt... de nem sokáig. Az egész elég furcsa. Mindjárt nézek még hőfokokat.
-
Landon
őstag
válasz
Landon #10059 üzenetére
Kicsit utána olvastam a dolognak és ez a 80C+ nem tetszik. Egy 3DMark (basic) FireStrike bench alatt a max GPU hőmérséklet 81C. Amennyire én tudom a ref van 80C-re belőve kb. Más gondom nincs a kártyával csak a hőmérséklet aggaszt kissé... Furcsa, hogy aftermarket hűtő és ennyire melegszik. Amennyiben ez normális, nem érdekel mert nem okoz gonmdot...
-
Landon
őstag
Nem tudom mennyire megy még ez a coil whine téma de akit esetleg érdekel: Zotac AMP Omega 980 is le tud nyomni elég nagy szinfóniát... Engem abszolút nem érdekel mert játék közben nincs csak ott ahol az egekbe megy az FPS általában a játék elején lévő logo videoknál.
Hőmérsékleteket tekintve viszont kicsit meglepődtem mert lazán felmegy a GPU 80C fölé is akár. Ez másnál is így van 980-al?
-
Landon
őstag
HSM: Ezek szerint akkor te sem értetted meg a problémámat vagy csak simán elbeszélnük egymás mellett: tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy senkit nem érdekel az elavulás. Nyilván az nVnek az az érdeke minél hamarabb keljen x user-nek új nV kártyát vennie. De, engem személyesen zavar, ha megveszek közel release után egy adott generáció akkori csúcskártyáját és már fél év alatt se tudja a maximumot nyújtani. Ez az én magán problémám, sehol nem említettem, hogy ezt véleményem szerint akár az nV-t akár bármelyik gyártót zavrnia kéne mert így meg úgy... Nyilván nekik ez mindegy és nem érdekük, hogy nekem akár 1 évig is kiszolgálja az elvárásaimat x VGA.
Azért mostanáig adott széria felsőkategóriás VGA-ja szépen kitartott 1 évig legalább, ha ennek a tendenciának ezzel vége akkor valóban még annyira sem éri meg felsőkategóriát vásárolni mint eddig.
szasanyi #8743): Fogalmam sincs pontosan kinek is szántad ezt a comment-et de mivel elég durván általánosítasz benne ezért válaszolok rá.
Nem az a baj, ha vkinek az átlagtól eltérő igényei vannak és/vagy (túl) sok pénze és jó dolgában nem tudja már mit csináljon. Az a gond ha folyamatosan azt sugallja, hogy csak az a jó.
Szóval szerinted aki elvárja egy frissen kiadott GTX 980-astól, hogy maximálisan futasson játékokat legalább egy fél évig release után annak átlagon felüli igényei vannak? Kérlek fejtsd ki nekem akkor véleményed szerint mi is az átlagos? Valaki azért vesz felsőkategóriás kártyát mert x játékot szeretne maximális részletesség mellet játszani vele. A másik: szintén aki GTX 980-at vesz annak túl sok a pénze és jó dolgában nem tudja már mit csináljon? Hogy is értetted ezt? Ezek szerint elég sok az "ilyen - szerinted - romlott ember" a topicon belül. Vagy az a baj, hogy páran várjuk/tuk egy 8GB-os verziót? Ezek szerint aki arra vár az egy telhetetlen, gazdag hülyegyerek aki jó dolgába nem tudja mit csináljon?
Én személy szerint nem akartam sehol sugallni, hogy mi a jó meg mi nem. Amennyiben ez valakinek, valamiért így jött át akkor én kérek elnézést, nem volt célom bármit is ész nélkül promótálni...
"Sajnos a fórumok erre nagyon alkalmasak és attól, hogy ez nem mindenkit sarkall eszetlen döntésekre, időnként lehet irritáló. Persze az emberi hülyeség és a világegyetem végtelensége között szerintem is van némi összefüggés, aminek a gyártók és forgalmazók ez esetben nagyon örülnek.
"
Megint csak indirekt módon lehülyézel x embert akinek részben más a véleménye mint a Tied. Milyen jogon is? Megint csak aki 980-ast vesz netán még vár is egy 8GB-s verzióra az egy agyatlan idióta? A fórumok arra is kivállóak, hogy időnként egyes emberek részben indokolatlanul eljtszák a nagy bölcset és osszák az észt.
Nem akarok/tam vitát indítani de az alaptala/értelmetlen általáosítást sem fogom hagyni. Imádom amikor emberek nagy áltaálnosságban odaszúrnak valamit nagy bölcsességként amivel aztán indirekt módon hülyéznek másokat... Mert itt kb. erről van szó. Félre értés ne essék elsősorban nem magam miatt írom ezt mert magasról teszek rá ki mit gondol.
-
Landon
őstag
Ez mar megtortent tudtommal: Evil Within, Shadow of Mordor, AC Unity. Jovore GTA5 es Witcher3 tuti biztos megeszi reggelire a 4GB-t, ezt boritekolom.
HSM @ Igen, egy 180-200k-s VGA-nal letorik a kezem ha barmihez is hozza kell nyulnom az AA-n kivul (1080p-n jatszom).
Itt azzal van a baj, hogy a vadi uj VGA mar kevesnek tunik egyes optimalizalatlan jateknal ez pedig a jovoben nem fog valtozni sajnos. Nem eri meg otpimalizalni, ez van.
Ezert is vartam eddig a 8GB-s verziokra de sajnos egyre jobban az latszik, hogy iden ne lesz sok belole...
-
Landon
őstag
Detto. Pont ez a 2 nagy problemem: 1; 2x979=980G1 az arat illetien de teljesitmenyben sokkal jobb HA megy SLi. 2: Ha iden kijonnek a 8G valtozatok akkor abban a pillanatban kell megszabadulnom az 'uj' VGA-ktol...
A legjobb az lenne ha November vege fele lenne 8G... Akkor mar nagyon nem tudok melle nyulni mert ha 980-at veszek max par honap mulva ha valoban kell melledobok meg egyet amit szivesebben teszek mert tudom, hogy 8G mellett meg van az idotallosag is viszonylag.
-
Landon
őstag
Emberek, lattatok 166k-ert Zotac Amp! 980ast ipon a?!?! Az valami leselejtezett darab ennyiert?!
Giga G1 meg 220k.... Az nagyon sok erte, gondolom? Ha 100% biztos lennek benne hogy iden nem jonnek 8G-sek akkor meg lehet be is vasarolnek....
-
Landon
őstag
Ádibá: majd kérlek nyilakozz a SoM-ról, hogy a letöltött HD pack beizzítása uán mennyire döcög? Baromi kíváncsi vagyok 980-nál előjön e és ha igen mennyire súlyosan a VRAM limit.
-
Landon
őstag
válasz
t72killer #4010 üzenetére
Az a gond, hogy java reszt elmeleti sikon lenne eleg a 3-4GB ma mindenre. Valoban annak kene lennie csak sajnos a gyakorlat a rossz minosegu konzol atirat. Majd terjunk erre vissza ha kijott PC-re a GTA5. A maganvelemenyem az, hogy ez a rossz tendencia rovidtavon romlani fog. Kozep/hosszutavon meg nem tudjuk meg mi a megoldas. Oszinten bizom benne, hogy nem lesz igazam...
-
Landon
őstag
Igen ezegy erdekes felteves! Raadasul a 980-as valamivel gyorsabb is mint a 780Ti.Ki akarna dragabban Ti-t venni ha olcsobban meg van a 980-as?!
Azt, hogy biztosan nem lesz 980Ti ill. a nagyobb VGA nem GM204 lesz mire alapozod? Csak erdeklodesbol kerdezem mitol olyan biztos ez?
-
Landon
őstag
válasz
bandi0000 #3965 üzenetére
Akkor mi értelme az egésznek?! Néztem pár video-t YT-bon a dologról. Nem tudom ez zárt gépház + ventik + játék audio mellett mennyire hallatszik. Szerintem kicsit túl van a dolog pörögve... OK van 1-2 video ahol ha a hang amit hallani valóban folyamatosan kihallatszik akkor én is visszavinném a VGA-t de szerintem sok esetben túl van pörögve ez a coil whine...
-
Landon
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #3944 üzenetére
Szerintem is hagyd a fenébe a dolgot.
Ez a 'cicergés' addig izgatja az embert ameddig új a VGA, 1-2 hét és el is felejted... pláne ha ki sem hallatszik a gépből. Nekem is zenéltek VGA-im magas FPs szám mellett. Amennyiben a jelenség nincs jelen mindig és nem túl hangos, nem érdemes vele foglalkozni. Élvezzétek inkább az új VGA által nyújtott lehetőségeket...
-
Landon
őstag
válasz
Anubris #3939 üzenetére
Ja látom már. Hát akkor marad az SLi. 980SLi-vel mondjuk én saját meglátásom szerint mindenképp várnék Dec végéig vagy Január közepéig és nem az árak miatt. Lehet addig jön valami bejelentés ami miatt megéri várni. Én tuti verném a fejem a falba ha beleinvesztálnék 980SLi-be utána meg rá pár hónapra jönne 980 8GB. 980SLi-t azért nem fél meg 1 évre vesz az ember talán. Azzal elképzelhető, hogy ki lehet húzni akár 2 évig is. Akkor meg inkább megéri várni hátha jön az időtállóbb 8GB-s verzió.
-
Landon
őstag
válasz
Anubris #3928 üzenetére
Akkor már nem jobban megéri Decemberben venni egy 980ast - addigra talán lejjebb megy az ára - már most is van 17xk körül msi ref - és amikor kell az extra craft jöhet bele olcsóbban még 1 980-as. Most a legolcsóbb 970SLi az 220k. Aztán ha GTX980ast akarsz majd előtte a 2db 970est el is kell passzolni etc.
-
-
Landon
őstag
válasz
Zsmester89 #3616 üzenetére
Sracok, azt remelem vagjatok, hogy mindketten boven hibaszazalakon beluli kulonbsegeken vitatkoztok...
Lehet ha mernenk meg egyet vagy kettot teljesen fordulna a sorrend... Vagy komolyan azt kepzelitek, hogy az a par MHz barmit is szamit....? Jatekok alatt biztosan nem.... Legalabb is nem materialisan.
-
-
Landon
őstag
Ne szívd fel magad... kit érdekel ki mit gondol?!
Én kiadnám érte a 250k-t... még ha őrültség is. Vagyok ekkora hülye, és? Kinek mi a hobbija... pedig még játszani sincs időm sajnos...
Engem inkább az érdekelne szerinted érdemes e erre a semmire alapozva várni Decemberig? Én úgy gondoltam a héten bevásárlok vagy legkésőbb ha végre kapni G1-et de így ezt olvasva... Bár nekem ez a hír még mindig ugyan annak a régi hülyeségnek tűnik ami akkor röppent fel amikor az is, hogy a 980 gyengébb lesz mint a 780Ti. Nem is értem most hirtelen miért lett felkapva.
-
Landon
őstag
En is arra vadaszok mar miota.... De most egy gomblenyomasnyira allok a 970Strx SLi-tol pedig tudom, hogy nagy esellyel megbannam... De idegesit, hogy par ezerrel tobbert sokkal jobb teljesitmenyt is kaphatnem ha menne normalisan mindenhol SLi..
Lehet jon custom 980 es majd ha olcsobb lesz akkor jon meg egy ha majd kell is..... En 4k-t nem tolok de abba az alomban sem ringatom magam, hogy kimaxolashoz eleg lesz a 980.
-
Landon
őstag
+1
Abszolut nem lennek meglepve ha jovohet mar ismet 110k lenne... Ezt a hulye ingadozo allapotot kell kihasznalni a ph! arbitrageur-oknek!
Minden esetre Zack kolleganak grat, szep spread-el adott tul a 970-en ahhoz kepest, hogy a hw ara azonnal zuhan ahogy valaki kibontja.
-
Landon
őstag
Nagy Maxwell alatt mit kell erteni? DualGPU-s '990'-t vagy az allitolagos egy GPU-s szornyet 2816 CC-al es 384bit-es memory bus-al?
Szerk:
Mutass mar egy hsz-t ahol azt irtam, hogy MA 8GB KELL!
En a SoM-tol tartottam aztan irtam is, hogy ugy fest annak se kell (bar akinek volt annyi esze hogy a letoltott HD texturak utan teszteljenek azt irjak valoban meg eszi a 6GB-t, persze tudjui miert mind1.).
Nalam a WD azonnal megeszi a 3GB-t es jon a be-be akadas.
-
Landon
őstag
válasz
#Morcosmedve #2008 üzenetére
Hát ezen most k.. jó nagyot szakadtam...
-
Landon
őstag
válasz
- = Zk = - #2007 üzenetére
Én is kezdtem már VRAM/GPU-ra gyanakodni... csíkozódik a kép, ajaj az nem jó mondom magamban.
-
Landon
őstag
Kezdjuk ott mit értünk csíkozódás alatt? Olyan mint Vsync hiánya vagy konkrétan valami kékz-zöld csíkok látszódnak? Reméljük nem utóbbi...
-
Landon
őstag
Szóval azt írjátok jobban megéri az SLi mint az 1 db 980? Hm, lehet jövőhéten akkor beszerzek 2db 970-est csak ami aggaszt inkább az a fejlesztők multi-GPU-s optimalizálásának a hiánya... Nagyon nem szeretném megérni még egyszer azt ami 6950CFX-el volt. Az kb egy kalap szt nem ért.
Bár utána volt 580SLi ami sokkal jobb volt de az sem volt tökéletes...
-
Landon
őstag
Nekem nagyon reg 4890-el volt ilyen gondom Giga lapban. Ott csak a gari segitett de az erdekes az volt hogy teljesitmeny beli gond ott se volt. Ez valami bug lehet. Persze engem is baromira idegelne... Esetleg VGA BIOS-t nem lehet frissiteni? Talan az ujraflasheles segitene de persze az sem veszelytelen. Ki kene probalni egy masik gepbe mennyin megy.
Nem akarom az ordogot a falra festeni de sajnos hallottam mar olyanrol, hogy kulon-kulon a VGA es a deszka is jo volt csak egyutt volt osszeferhetetlensegi problema. De reven, hogy nagyon uj kartyakrol van szo, lehet erdemes lenne varni egy uj Biostar BIOS-ra vagy chipset frissitesre?
Szerk: meg egy valamit probalj ki: total baromsagnak fog hangzani de CPU OC nelkul optimised default-on tegy egy probat!
-
Landon
őstag
Na ahogy nézem Shadow of Mordor topicban nem nagyon panaszkodnak az illetékesek. Ezek szerint akkor még sem kell Ultra-hoz 6BG VRAM? Vagy később jön +30GB-ban a 'valós' Ultra textúra pack?
Elnézést, hogy ezt a kérdést itt vetem fel de úgy véltem ez a játék meghatározó benchmark-ként fog szolgálni de egyelőre nem így néz ki a dolog mert az elmondások alapján jól megy és nem eszi meg a VGA-kat. Én pedig kifejezetten arra vagyok kíváncsi, hogy a 9-es szérián, hogy megy a játék ultra textúrákkal.
Olvastam a hírt miszerint msi azért nem pattintotta össze még a Lightning-ot mert vár egy jobb chip-re... Ennek mennyi lehet az alapja és a jobb chip alatt vajon mi rejlik véleményetek szerint? Mert Ti-re nem fogok várni... 8GB-vel jövőbiztosabbnak érezném magam de ha még ahhoz a játékhoz sem kell amire 'ezt írták' akkor lehet bevásárlok ha kijönnek a custom 980-asok.
-
Landon
őstag
-
Landon
őstag
válasz
KAMELOT #1144 üzenetére
Csak azert kerdem mert 1080p 2xMSAA mellett GLH is hozta boven a 30+ FPS-t meg a 'jungle'-ben is.
Most en is nagyon ra vagyok izgulva a temara, megprobalok kivarni egy 8GB-s 980-ast talan... Marha jo lenne ha minel hamarabb erkeznenek mert annal kisebb a kisertes, hogy gyorsan bele menjek egy olyan dontesbe amit ugy is megbannek....
970 €200-ert? Az baromi jo ar!
-
Landon
őstag
Jaja 4/8K- texturak. De ez erdekes mert nalam Skyrim zsufolva van 8K- texturakkal es semmi baja. Bar gondolom itt kozre jatszik az is, hogy a jatek mas grafikai elemei is zabaljak a VRAM-ot.
Mi lesz itt GTA5/Witcher-nel...
Lehet tudni mar hogy mikor jon 6GB-s 980? Lehet azt meg kivarom.
-
Landon
őstag
Ezt hol írták? Én mindenhol azt olvasom, hogy 1080p-hez kell a 6BG VRAM ami viicces mert annyira nem szép a játék.
nVidia video-ban Witcher-el reklámozták... kétlem, hogy ahhoz elég lesz 1db 980.
Nekem az az érzésem, hogy olyan lesz mint a Witcher 2 volt anno.
Forestgreen: igen megvették.
-
Landon
őstag
Hopp nem is tudtam, hogy idén lesz 980GTX. Eléggé el vagyok havazva és totálisan nem számítottam rá. Azt hiszem akkor hamarosan megválok 780-as Phantom-omtól.
CPU igényei véleményetek szerint mi a 980asnak? 4770 gondolom nem fog még túl szűk keresztmetszetet okozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows XP
- Mobil flották
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LED világítás a lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore pizza és kenyér topik