Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Táp ventilátor csere
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
a hangos viszont nem ilyen... en nem fedeztem fel tul nagy kulonbseget egy msi es a jelenlegi g1 kozott
Nem mericskeltem, hasznaltam mindkettot. Sot, amiert itt mindjart megkoveznek, volt egy ref hutos msi is nalam, es az sem volt sokkal hangosabb (csak a boostnal vettem eszre, h jobban visszavett a kartya)
-
dilipok
veterán
válasz
davidsone #31525 üzenetére
ezt nem ketlem, csak nehezen emesztem meg, ha valaki feleslegesnek titulalja az aa-t es nem eppen mai jatekokkal peldalozik, hogy pont eleg a kisebb vga, mert ugysincs semmi ertelme (neki!), hogy erosebb kartyaja legyen. Es mindezt hosszu hsz-eken keresztul fejtegeti. Ennyi.
-
dilipok
veterán
válasz
davidsone #31521 üzenetére
en mar csak azt nem ertem, h miert kell idejonni trollkodni, ha valakinek 960van. Nem, nem gond egy cseppet sem, ha az van valakinek, de asszem forditva sem mukodik (ertsd en sem megyek a 960 topikba, h allitsak valamit a 980rol...) De aztan lehet megint en vagyok a hulye... (es raadasul ut99-el peldalozik.. hat megall az eszem
). Remelem az i7 topicba is jar, hogy elmondja mennyire felesleges arra kolteni a penzt
-
dilipok
veterán
válasz
KAMELOT #29409 üzenetére
megint nincs igazad, mert van akinek csak jatek alatt jott elo, mint pl nekem, akinek az egyik verzioval midnenhol, majd az egyel kesobbivel csak jatekok (erted, nem egy, hanem szinte minden jatek) alatt produkalta a TDR-t
Nem ertem miert fajna beismerni, hogy nem volt igazad jelen esetben es tenyleg a driver volt sz*r
Vagy ha annyira tokeletes volt a driver, miert jott belole hotfix, amitol elmultak az adott hibak?
Jack@l: tokeletesen igazad van, de nem errol van szo
-
dilipok
veterán
válasz
KAMELOT #29407 üzenetére
oke, de hogy szurhettuk volna ki a "szemetet" szerinted?
Ertem en h tompitani akarod, amit mondtal, de szerintem rossz oldalrol kozelited meg a dolgot es ez meg mindig nem tiszta, hogy ezert miert en a user vagyok a hibas? Es miert lenne "szemetes" a gepem. Ha a skype okozta volna a hibat, akkor mindenki, aki hasznalja, csak "osszeszemetelte" a gepet?
-
dilipok
veterán
válasz
imi123 #29398 üzenetére
az meg hagyjan, de az, hogy valaki egy 980 es egy 970 alapjan kijelenti, h marpedig a driver hibatlan, a tobbinek meg szemetes a gepe, akinek megis problemaja van (es nem ket emberrol van szo, aki itt veri a nyalat teljesen alaptalnul)... na engem ez b*szott fel egy picit
-
dilipok
veterán
válasz
dilipok #29387 üzenetére
hopp, most nezem, h TDU-t irtam a TDR helyett...
de csak h ne a levegobe beszeljek: 353.38 hotfix release notes:
"Today we released a new Hotfix driver that addresses the following issue:
- Chrome Crashes/Freezes/TDRs
- Delays when starting or switching apps & games with GSYNC enabled"Mennyi embernek lehetett sok szemet mar a gepen, h az nvidia hotfixet adott ki h javitsak?
-
dilipok
veterán
válasz
KAMELOT #29384 üzenetére
aha, persze... mint mondtam, orulj neki, h neked nem volt ezekkel a driverekkel problemad, de ez alapjan ne itelj, h mi van vagy nincs a gepemen (foleg h a leghalvanyabb fingod sincs rola
) Az egyik forumtarsnak szinte ugyanolyan gepe van mint nekem, de neki pl csak a desktopon/chrome hasznalat alatt, nekem pedig csak W3/jatekok kozben jott elo a TDU hiba. (meg gondolom viccbol adott ki hotfix drivert az NV, fixed TDU issues commenttel...
)
-
-
-
dilipok
veterán
válasz
bencefica13 #26950 üzenetére
jaj, kicsit elneztem
-
dilipok
veterán
válasz
Speed® #26886 üzenetére
mondjuk azert, mert pl sokunknak okozott TDR-t a whql driver, aztan az elso ami jo lett az a 353.38 hotfix, de a 353.49 hotfix raadasul sebesseget is novelt tobb jatekban. Csak ennyi
Sajat (es tobb topiklako) tapasztalataim alapjan jelenleg a 353.49 a legjobban mukodo driver.
-
dilipok
veterán
válasz
XXArcAngelXX #26730 üzenetére
csak tamogatni tudom a valasztast
-
dilipok
veterán
válasz
keIdor #25598 üzenetére
elotte nekem sem. Ezzel jottek a problemak. Es nem, nem vagyok ennyire amator
, ha visszanezitek a vicc az egeszben, hogy ket kozel azonos gepen teljesen mas helyzetekben dobta a tdr-t
(nekem csak a desktopon/bongeszes kozben, a kolleganak meg csak jatek/witcher kozben)
Keldor papa: hogy tovabb fokozzuk a dolgot, neked is majdnem ua geped van
neked meg semmi gondod nincs vele. Nekem eleg randomnak tunik a dolog
-
dilipok
veterán
válasz
kiszpista900 #25409 üzenetére
ez szuper
viszont kicsit szoges ellentetben all a sok masik velemennyel, ahol majdnem felgyujtjak a kartyat 3 fps-ert. Akkor az az indok, neha az a 3 hianyzik. Most a 10-15-re meg legyintunk
Lauda: en tudom, csak gondoltam szolok
Amugy eleg benezni xy vga topicba es ugyis ez van
A kisebb kartyakat szenne huzva hasonlitgatjak a nagyobbhoz, tessek, van ez ugyanolyan jo felkialtassal
-
dilipok
veterán
válasz
Assdak #20641 üzenetére
nekem az van (vagyis a gaming, de szerintem az ua). Nekem nincs panaszom ra. Nem is probalgattam igazan (nem vagyok egy tuningorult), full hdban tokeletesen kielegiti minden igenyem es egyaltalan nem hangos. (aztan lehet itt lehurrognak, de a teljesseg erdekeben szerintem hozzatartozik a kephez egy nem negativ velemeny is)
-
dilipok
veterán
válasz
garfield545 #20327 üzenetére
hallod, kihivas ugy olvasni a mondandodat, hogy ne verezzen be a szemem...
-
dilipok
veterán
erdekes, mert ilyenkor mindket kijelzon meg kellene jelennie a boot kepernyonek es mikor a windows bejon, akkortol kuldi a kepet a windows beallitasanak megfelelo kiejlzo(k)re. Bar most a 980an ket hdmi-n csatlakozik, de elotte ugyanigy hasznaltam tobb ati es nvidia kartyat is.
-
dilipok
veterán
válasz
Motion_Blur #19695 üzenetére
nem mellesleg a megmondournak is 970 van, 2500k-val. Csak azt nem ertem, hogy miert kell igy leszolni azt, akinek ennel jobb van (v jobbat szeretne) es hajlando (volt) aldozni ra kemeny konvertibilis magyar valutat
Mondjuk azt meg vegkepp nem vagom, hogy hogyan is tudtam volna 400k-t megsporolni, ha a 980 helyett 970 v 960at vettem volna
-
dilipok
veterán
válasz
xAcidx #19283 üzenetére
nekem azert vannak a bf4-ben reszek, ahol beesik 100 ala (ultra, 1080). Pedig tobbe kevesbe ugyanolyan gepunk van, csak nekem 980
(vagy lehet, hogy en ertettem felre, es a fix az a 60 de korlat nelkul sem gond neki a 100, de ala is megy) Amugy elegge first world problem, tudom, csak furcsalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest