Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
válasz
Montesantos #29267 üzenetére
Kipróbálom, köszi. Azt hittem egy 100k-s kártyánál azért ilyen játékoknál majd nem kell ezzel foglalkozni
W1 talán olyan szempontból érthető, hogy abból a cd-s változat nem is nagyon használható win7-en, a gog.com-os meg lehet picit félresikerült. Vsync nélkül volt, ahol ment 900-ig az fps, néhol meg 30 környékére is leesik. Nem is értem a régi gépemen anno hogyan futott.
-
bardi
senior tag
válasz
Montesantos #28908 üzenetére
Persze, nálam is volt már hasonló, de nekem a jellemző az, hogy a vga fogy el, ha lehet hinni az ilyen monitorozó programoknak. Én a saját tapasztalataim alapján inkább gyenge vga-t cserélnék előbb, mint procit. Amikkel én játszok többnyire, azoknál többet hoz.
-
bombibmw
veterán
válasz
Montesantos #28908 üzenetére
Pont erről írtam.
Egyszerűbb lehülyézni valakit egy szakmai fórumon, mint megtapasztalni valamit és úgy véleményt alkotni.
Nem azért kell tuning a procinak, hogy kihajcccccsssssa a kártyát, hanem azért, hogy az ilyen limites helyzetek ne legyenek limitesek.
Egyébként várom bálintot ide egy nyilvános bocsánatkérésre, még ha nem is ért egyet azzal, amit írtam. -
KAMELOT
titán
válasz
Montesantos #28430 üzenetére
A belsővel nincs semmi gond csak az aki hozzányúl és összeszereli!
Superflower tápok kicsit más árszegmensben mozognak. Azelőtt csak USA-ban lehetett kapni ezeket a tápokat és igen magas áruk volt!
-
bombibmw
veterán
válasz
Montesantos #27277 üzenetére
Nekem a tálcán a minialkalmazások között van,ott jobb klikk és kilépés.
Máshogy nem néztem,mert nálam így van. -
bugylee
tag
válasz
Montesantos #24974 üzenetére
+1
-
Asbee
veterán
válasz
Montesantos #24971 üzenetére
10 év?
-
válasz
Montesantos #24752 üzenetére
hm talán igazad van
140ezerért volt fent egy 980 STRIX
-
válasz
Montesantos #24752 üzenetére
egyáltalán nem csökkentek, viszont a kinálat tényleg szép
van fent vagy 10 db 970
-
válasz
Montesantos #23735 üzenetére
Mert nalad kapott rendes szellozest. Szerintem a hazzal lesz valami gond ott es a kabelrengeteggel, azert melegebb a kartya.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Montesantos #23692 üzenetére
Úgy kellene megoldanom, hogy a panelről szabályozni tudjam...valahogy.
(#23693) Agyzuzo.:
Köszi.
Ennek a légszállításával kapcsolatban nem találtam infót. -
Montesantos
senior tag
válasz
Montesantos #23622 üzenetére
Köszi már alig várom..... fent van a játék... csak még kártyám nincs hozzá (elvitték az msi-t)
-
Viper26
nagyúr
válasz
Montesantos #23488 üzenetére
Azt szeretném elkerülni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Montesantos #23381 üzenetére
Szerintem se kapkodd el a vásárlást, mert az is lehet, hogy elég lesz egy darab GTX 980 még 1440p mellett is a Witcher 3-hoz. Sajnos sokat butítottak rajta a tavalyi bemutató óta. Persze nem mondom, hogy attól csúnya lesz, elvégre a legújabb videókon is szép a grafika, de azért a gépigény erősen visszaesett, ha figyelembe vesszük az akkori és mostani minőséget.
Simán benne van az is, hogy a Witcher 2 "Legjobb mintavétel" beállításának mintájára a Wild Hunt grafikus menüjében is lesz egy opció, ami látványban nem hoz sok javulást, viszont komolyan megterheli a GPU-t. Persze megjelenéskor próbaképpen mindenki csutkára fogja rakni, még egy húzott GTX 970 esetén is, hiszen senki nem tudja előre, hogyan fut a játék a gépén. Egy-két nap és kiderülnek azok a trükkök, melyekkel kis kompromisszum árán játszhatóvá lehet tenni a programot.
Mondjuk én pont azért vettem GTX 980-at, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni 1920x1200-ban, viszont jövőre váltok én is 1440p-re, úgyhogy akkorra biztos kiderül, melyik beállítás az, amit le lehet tiltani az elfogadnató sebesség érdekében.
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #23384 üzenetére
Ha jó áron vinné,add el...
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #23381 üzenetére
Én is Witchert várom,már elő van töltve...erre készítettem be a két Titan X-et...Nos egy Titan X gyengébb mint két 980...erezhetően.Én a TE helyedben megvárnám jövő hét keddet,és akkor már jobban fogod tudni mire lesz szükséged,lesznek 980SLI eredmények,meg Titanx eredmények is...Ne kapkodd el,mert meg fogod bánni,még egy pár napot üldögélj rajta,hidd el megéri.
(#23383) Asbee
Ahh ne is mond... -
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #23376 üzenetére
Nekem 980SLI-m volt,MSI Gaming...akkor még egy HAF-Xben volt a gépem.Egy szem TitanX egy picivel halkabb mint a két 980volt,mondjuk aztán nálam mindkettőre kompakt víz került,úgy már más volt...A TitanX ref hűtője alapon nem hangos,pont ez is a gond vele mert nem boostol miatta a kártya hagyja felmelegedni.Custom profillal már jobb a helyzet,akkor kb olyan hangos lehet mint két custom 980.Amiért én cseréltem... nagyon bika a két 980,olyan beállításokat lehet neki lőni amitől sajnos elfogy rajta a VRAM és akkor baj van.Nagyban függ attól milyen felbontásra szeretnéd ha 1440p+ vagy több monitorra szeretnél akkor vagy vársz a 980Ti-ig vagy TitanX.Ha ez alatt,akkor jobb a 980SLI,az 1440p a vízválasztó...1440p-ben már volt olyan játék ahol bizony elfogyott a VRAM A 980SLIröl,de amúgy bírta volna,ilyen játék volt pl a Watch Dogs,meg a GTA5.Persze nem szükséges mindent kimaxolni...csak ha már valaki két 980at vesz akkor nehezen tűri a kompromisszumokat,ez viszont már a te döntésed.
-
válasz
Montesantos #23376 üzenetére
Nem gázos annyira, mint amennyire félsz tőle.
Két EVGA együtt bőven hangosabb lesz mitn a TX egyedül
-
KAMELOT
titán
válasz
Montesantos #23374 üzenetére
Szerintem TITAN X vegyél!
-
kanál01
tag
válasz
Montesantos #19993 üzenetére
100 oldalt megnéztem, de egyiken sincs rajt egyértelműen sajnos :-(
-
válasz
Montesantos #19979 üzenetére
Ez szerintem csak a Windows-os részre vonatkozik, a bootolásra nem.
-
törölt tag
válasz
Montesantos #19395 üzenetére
Ha vennék,akkor a gyári EVGA hátlapot venném meg,állítólag azzal 3 fokkal hűvösebb,mint nélküle.Ellenben a Tiéd sokkal jobban néz ki,bár az előállítási költsége lehet vagy 0.001 eurocent,ahhoz képest cseppet mintha túl lenne árazva.
Az EVGA "csak" 19.90 euro ( az is irreális )
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #19395 üzenetére
Ez mekkora fals, hogy melegebb a kártya. Komolyan aki ezt kitalálta az nem normális ember. Nekem a 780Ti igaz, hogy csak 1 fokkal lett hűvösebb, de nem melegebb 6-al...
-
Asbee
veterán
válasz
Montesantos #18666 üzenetére
Nem azt monitorozza, hogy mennyit használ szóval hiába nézi vele. Lehet hogy 3,7 gigát fog mutatni de semmi gond nem lesz.
-
torma1981
veterán
válasz
Montesantos #18223 üzenetére
Majd térjünk vissza rá ha megjelent a játék. :-) Addig nem hiszek semminek. :-)
-
Reggie0
félisten
válasz
Montesantos #18215 üzenetére
$1350 koruli arat emlegetnek. Ez mar majdnem 1 havi minimal ber.(a nemeteknek
)
-
blu79
addikt
válasz
Montesantos #18215 üzenetére
.. hát gondolhatod mennyi lesz
$$$$
és mennyien váltanak majd 980-ról Titan X-re
-
rambustibi
őstag
válasz
Montesantos #17420 üzenetére
Pár éve hasonlót írtam oda és törölve lett a hozzászólásom
-
KAMELOT
titán
válasz
Montesantos #17420 üzenetére
Azért írják a DELL-t mert az képviseli a jó minőséget és aránylag jó árat.
Természetesen vehetsz te EIZO vagy NEC monitort is amik minőségben mégjobbak, de jóval drágábbak is.
Választhatsz!(#17423) Televan: Ez meg a másik béna opció!
-
Cole86
senior tag
válasz
Montesantos #17415 üzenetére
Hát sajnos ez igaz.. bár most néztem ,hogy 21:9es az mennyire ajánlott 2560x1080-as felbontással? Azért oda is kell ám szépen van..
Lgben van most szuper vétel, 29colos, 5ms, low input lagg , ips kijelző.. 80k alatt..
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #17415 üzenetére
Én is azért vettem meg a 24"-es Gsyncet, mert mire elfogadható áron kint lesz az IPS az év vége szerintem.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
Montesantos #16950 üzenetére
Nem látom pixelesnek, kicsit sem. Ha annak látnám, cserélném.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Montesantos #16797 üzenetére
Holnap veszek is egyet...ja nem...😄
-
Cole86
senior tag
válasz
Hajjjajjjajjj... ezen elgondolkoztam most erősen.. bár ennek fényében nehéz a döntés nagyon, ha közel hasonló lesz az árfekvésük..
-
rambustibi
őstag
válasz
Montesantos #16804 üzenetére
tudom
-
h1mpi
félisten
válasz
Hű de beteg ára van
Kár, hogy nincs 24-es még...
-
törölt tag
válasz
Végre!
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #16780 üzenetére
Azt nem csodálom 40%al több pixel ,é s 980 azért 40%al nem erősebb,és ha még az lenne akkor is ugyanazt a sebességet kapnád.
-
KAMELOT
titán
válasz
Montesantos #16780 üzenetére
Ha így váltasz akkor ne számíts + teljesítményre mivel 1,5x több pixelt kell számolni a GPU-nak!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Montesantos #12689 üzenetére
Bizony... De sztem FXAA teljesen elég már WQHD-n és így elég a 980 neki
Köszi
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Montesantos #12626 üzenetére
a freesync (koruli mizeria: lesz-e nvidia support) illetve a tobbiek miatt meg barmi johet. de az ar a tobbi moncsi fuggvenyeben lesz erdekes, pl egy rog tn-hez hasonlitva, ami egyebkent ugyan ezeket tudja...
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Montesantos #12091 üzenetére
Sajnos így sem veszi be normálisan
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #11923 üzenetére
utorrent most éppen nem ment, vírusirtót külön nem használok, jó nekem a windózos is....
Egyébként most ezek voltak nyitva, nem nagyon szöktam ezeket bezárni, csak ha komolyabban 3dmarkolok. -
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #11919 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, böngészőt, meg ilyeneket bezárok, mást nem szoktam...
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Montesantos #11879 üzenetére
Tök alapon dobálta már a képet, első bekapcsolástól számítva. Próbáltam húzni igen, de letettem róla, mert még bőven elég a gyári beállítás. Most is alapon ketyegett, amikor becsíkozta a képet. Előtte futtattam alap órajelen a Furmarkot kíváncsiságból. Ez nem normális, akkor sem, ha volt picit húzva ha nem. Egyébként +125/325 ig mentem el próba közben, semmi rendelleneset nem tapasztaltam semmilyen teszt alatt. Felveszem a PCX-esekkel a kapcsolatot majd, ha még egyszer megismétlődik a dolog.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Montesantos #11871 üzenetére
A gépem még mindig eldobálja a képet Randomra, amióta meg van a kártya, pedig monitort is cseréltem, valamint az előbb asztalon alap órajelen szétcsíkozta magát. WTF? Gondolom memória. Így, hogy tuningoltam megszoptam a faszt, vagy nem lesz belőle problémám?! 2-3x újra indítottam, mert addig csíkozott, most viszont magára talált. Nem sok jót remélek.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Montesantos #11871 üzenetére
http://www.geforce.com/hardware/technology/dsr/technology
-
bombibmw
veterán
válasz
Montesantos #11863 üzenetére
Megnéznéd 1080p-n is,mi a vége?
(#11861) szasanyi:
Igen,ha eladod esetleg a kupont,majdnem ott vagy és mégis Te csomagolod ki,valamint el is állhatsz. -
Anfänger
őstag
válasz
Montesantos #11668 üzenetére
Köszi a választ! Boldog karácsonyt neked és mindenkinek!
-
KAMELOT
titán
válasz
Montesantos #11417 üzenetére
Ha a mostani árakat vesszük alapul így néz ki!
970....350eu
980....550eu
980Ti....750eu
Titan II....950eu
Ugye mert lesz egy 2600sp verzió és egy 3000sp verzió! -
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #10636 üzenetére
A gpu-z ablakban tessék a "sensor" fülre kattintani,ott van a megoldás.
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #10643 üzenetére
Bírják ezek, szinte mindegyik megy 1500-at, de érdemes FarCry 4-el nézni, azt tapasztaltam jelenleg az terhel a legjobban. Amit a GPU-Z kiír az a garantált boost, ehhez jön még a boost 2.0 5x13mhz-es lépcsője, ami a hőmérséklet, és a TDP limit függvényében lehet kevesebb is. Nálad elvileg ~1475+50mhz-en kellene mennie, az 1500 nem tudom hogy jött ki....
-
blu79
addikt
válasz
Montesantos #10643 üzenetére
Szia én a 970 re pakoltam 250 és 400 ha jól emlékszem és simán ment
-
Landon
őstag
válasz
Montesantos #10639 üzenetére
Velemenyem szerint GPuZ a fo fulon nem a real-time orajelet mutatja. Ebben az esetben AB a jo szerintem. De GPuZ-el is megnezheted: logold az adatokat egy fileba es akkor latod lebontva a valos adatokat game alatt. Uezt AB-ben is lehet.
-
daveoff
veterán
válasz
Elvileg itt 1525Mhz-en kellene mennie boost 2.0-ban.
-
törölt tag
válasz
Nem tudom pontosan mit kellene nézni, de ha értékekről van szó akkor szerintem a GPU-Z-t is a Sensors fülre kellene rakni.
-
jeszi
tag
válasz
Montesantos #10335 üzenetére
Bocs, ne vedd magadra, nem úgy szántam a linket. Nekem is volt pár hónapja r9 290, fekete képernyő, win8 szomorú smile, majd gariztatás után eladtam. Elég nagy csalódás volt.
-
jeszi
tag
válasz
Montesantos #10327 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #10304 üzenetére
Szia!
Értem!
Amúgy grat a monitorhoz, milyenek a benyomásaid róla, hogy tetszik az 1440p? Lassan már én is elgondolkodok a monitor váltáson, de szerintem megvárom a következő VGA generációt vele, SLI-t nem akarok. A másik meg, hogy az 1440p-s "gamer" monitorok nagyon drágák. Az kiderült, hogy annak, amit vettél (ha azt vetted, amit egyszer linkeltél) mennyi az input lag-ja?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Montesantos #10300 üzenetére
A Far Cry 3-ban eleve kritikán aluli a többkártyás rendszerek támogatottsága, nagyon nem érdemes erőltetni.
-
Asbee
veterán
válasz
Élsimítást mennyire használsz? Szerintem az lesz itt.
-
daveoff
veterán
válasz
Vedd le az AA-t, ennyi!
Nagyobb felbontáson úgysem annyira észrevehető a hatása.
-
bombibmw
veterán
válasz
Montesantos #10297 üzenetére
Vicserben nem csoda.
Azért az eléggé megeszi a gépet.
Én meg még azt gondoltam,hogy túlzásba estem a 970Sli-vel,de itt csak úgy repkednek a 980 Sli-k,meg azok fontolgatása.(#10259) players111:
Grat!
Kíváncsi leszek az eredményekre. -
csibuka85
őstag
válasz
Montesantos #9690 üzenetére
Én meg akartam tartani , de sajnos nem fért el a Sound Blaster Z hangkártyám. Azt nekem mindennél fontossab , mert ha bennt volt a gépbe a hangkari a két kártya között vagy felett akkor az egyik kártya 85 fokos a másik 72 fokos volt alapon. Ez sok szerintem. Majd szerezek egy olyan lapot amin legaqlább 4 db PCIE 3.0 16X van és akkor talán tudom rakosgatni + legyen rajta PCIE 1X is a hangkarinak.
-
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #8716 üzenetére
Az a gond, hogy a 6 gb-s 780-ak is Ti árban maradtak végig, ráadásul a 8gb-s 290x-ek sem voltak képesek megmozgatni a piacot, egy két hétig lehetett kapni a Vapor-X-ből de azóta megint eltűntek.Szóval szerintem a 8gb nem fogja levinni a 980 árát, majd csak a Ti.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Montesantos #8716 üzenetére
Az AMD-vel az a bajom, hogy biztosan hozni fogja a kötelezőt, meg fogja lépni a mostani NV-ket, de fogyasztásban és melegedésben durva lesz
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Montesantos #8654 üzenetére
SC2 alatt pont?
Olyan brutális játékok futnak gond nélkül mint a CrySis3, TR, FarCry4, Watc_Dogs de a StarCraft2 alatt elvérzik?
Érdekes számomra.
Nem akarom elhinni hogy egy FarCry4 ben 1500 mhz megy a kártya, de egy StarCraft2 alatt 1420 is sok.
De én is erre gondolom hogy nem bírja az órajelet. -
válasz
Montesantos #8654 üzenetére
Érdekes. Gondolom extrém hőfokot nem tapasztalt egyikőtök se a karin
. Majd ránézek SC2-ben is, hogy mi a helyzet a G1-gyel.
#8655: Jah, agyatlansátot nem orvosol az új bios, a matricát óvatosan kell lehúzni
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #8617 üzenetére
Cole86 is
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #8140 üzenetére
Akkor a "mester" gameplay videói, hogy lehetnek fent?
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #8140 üzenetére
6giga volt a videó, amit feltöltöttem, megérte....
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #8138 üzenetére
Fasza, akkor fel se tudom oldani? Legalább én meg tudom nézni.
-
törölt tag
válasz
Montesantos #6888 üzenetére
Jaja. Giga 100 alatt van.
-
válasz
Montesantos #6862 üzenetére
Elvileg nem szabadna bezavarnia. Persze Catalystnál sosem tudni...
#6864: Szuper, ha a szokásos 60EUR körüli lesz a bevezetőár, akkor veszek rögtön 10 licenszet
-
válasz
Montesantos #6860 üzenetére
Ha rendesen uninstallálva voltak a driverek, akkor törölhető a mappa.
#6859: Eszméletlen. Mi lesz itt Witcher 3-ban...
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #6805 üzenetére
Keress rá itt az én hozzászólásaimra, elég sok tesztet csináltam az MSI gaming 980-al!
Várj, segítek.....
[link] -
torma1981
veterán
válasz
Montesantos #6805 üzenetére
Szia.
Daveoff kollégának az van. Csak jót írt róla. Kérdezz tőle bátran.
-
csibuka85
őstag
válasz
Montesantos #6372 üzenetére
Hát részben igazad van , de nekem eléggé melegedett is. A 780Ti nél a Cod4 alatt 38 fokos volt a kártya a 980 nál már 65 fokos , Többi játéknál majd elérte a 80 fokot. Tudom , végig kellett volna olvasnom róla a teszteket jobban , meghogy a többi gyártónak milyen a kártyája. Sajnos ezt benéztem. Azért sem akarok egy darabig venni kártyát. elég egyenlőre a Zotac GTX 470 AMP. Most volt ilyen először hogy visszavittem kártyát boltba , megaztán egyáltalán nem vittem vissza még semmit. Ezután körültekintőbb leszek és mindenkinek kikérem a véleményét majd.
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #4645 üzenetére
Mert "elvittem" az uccsó 2 db-ot
-
haxiboy
veterán
válasz
Montesantos #2793 üzenetére
Már csak a #bendgate hiányzik...
Igen a 980 és a 290X is meghajlik
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #2310 üzenetére
Még semmit
, de most van hiány
találtam egy helyet, ahol 27%-al olcsóbb
-
Reggie0
félisten
válasz
Montesantos #1862 üzenetére
windows gomb + numerikus plusz
nyomd meg parszor egesz jol nagyit -
csibuka85
őstag
válasz
Montesantos #1298 üzenetére
Hát ez nem rossz , de az én EVGA GTX 780Ti SC ACX Em 11.000 pontot kapott. Az sem rossz szerintem és akkor még ez csak alapon.
-
brumi1024
veterán
válasz
Montesantos #825 üzenetére
Ez azért szerencsétlen, mert a bejelentés előtt akár egy nappal simán elment volna 100 körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Razer Core X RC21-01310
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest