- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcs
tag
válasz
4264adam #2133 üzenetére
Hát de !
Nem egyenletes ez EVIDENS! Annyira nem vagyok hülye!
Szerintem gyerekesség arról beszélni , hogy amikor elkezdem a játékot csak 50 fok aztán nagy csatában 67.
De attól miért menne feljebb a hőfok , hogy órákig játszol?????Máshogy kérdem: ha játszok egy játékkal ahol full kihasználom a vga-t , mert egy nagy csatába csöppenek tehát 100% on használom a vasat. Akkor 2-3 óra múlva melegebb lesz?
Vagy a GTA % egy olyan játék ahol előszőr "minden egyszerű" majd amikor már pár órát játszottál utána lesz több a textura, megjelenítendő alakzat, komolyabb geometria amikor a VGA-nak több erejéhez kell nyulnia.??
Vagy a BF amit Te említesz! Kérdezed : 2 óra után eldobja-e? Miért dobná? Vagy eldobja 5 perc után vagy soha 145-óra múlva se.
( gyengébbek kedvéért nem úgy értem, hogy az első 2 órában begy sarokban állok szemben a fallal, majd 2 óra után usgyi a legnagyobb csata.. )
Figyelmesebben olvasd, mert pont azt írtam, hogy nem engedi a Boost technológia feljebb a hőfokot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged