- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcs
tag
válasz
4264adam #2133 üzenetére
Hát de !
Nem egyenletes ez EVIDENS! Annyira nem vagyok hülye!
Szerintem gyerekesség arról beszélni , hogy amikor elkezdem a játékot csak 50 fok aztán nagy csatában 67.
De attól miért menne feljebb a hőfok , hogy órákig játszol?????Máshogy kérdem: ha játszok egy játékkal ahol full kihasználom a vga-t , mert egy nagy csatába csöppenek tehát 100% on használom a vasat. Akkor 2-3 óra múlva melegebb lesz?
Vagy a GTA % egy olyan játék ahol előszőr "minden egyszerű" majd amikor már pár órát játszottál utána lesz több a textura, megjelenítendő alakzat, komolyabb geometria amikor a VGA-nak több erejéhez kell nyulnia.??
Vagy a BF amit Te említesz! Kérdezed : 2 óra után eldobja-e? Miért dobná? Vagy eldobja 5 perc után vagy soha 145-óra múlva se.
( gyengébbek kedvéért nem úgy értem, hogy az első 2 órában begy sarokban állok szemben a fallal, majd 2 óra után usgyi a legnagyobb csata.. )
Figyelmesebben olvasd, mert pont azt írtam, hogy nem engedi a Boost technológia feljebb a hőfokot!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest