- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Laja333 #57711 üzenetére
Persze,mindenképpen!Meg a freesyncröl is hogy hol áll éppen.
(#57712) gyiku
LG-t vettél komolyan?Nem igazán ajánlott,melyik is ez?24MP58VQ-P?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Laja333 #57856 üzenetére
Sajnos nem,a monitor keresés közben nagyon sok probléma amit találtam elvette a kedvem az egésztöl.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
válasz Laja333 #58957 üzenetére
En csak ezt a reszt olvastam, aztan jottem kozolni a tenyeket mint a Blikk
Kovetkezo mondatig el se jutottam, mondom ez vagesz jon a Vega...hat nem"According to the source, the new Radeon RX 500 series is set to launch within about a month on April 4th"
Szerk: nah vegigolvasassal kellett volna kezdjem
While information is a bit scant, expected performance is for the GPUs to sit between the GTX 1080 and the newly released GTX 1080 Ti. There is no word yet if AMD will have a competitor to the GTX 1080 Ti.
Tehat fingjuk sincs arrol, hogy mit dobjanak a kozonsegnek erre a kartyara.
Valahogy ugy erzem a szokasos teljesitmenyt kapjuk az AMD-tol mint eddig is jott evrol evre.
Nehany tesztben utolerik az nVidiat nehanyban lemaradnak attol...es mindezt hatalmas csuszassal tudtak most produkalni...es kozben a nyakukon van az nvidia uj szeriaja...[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest