- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
regener #8598 üzenetére
GPU: GK104
Shading Units: 1152
TMUs: 96
ROPs: 24
SMX Count: 6
Memory Size: 1536 MB
Memory Type: GDDR5
Memory Bus: 192 bit
Kimenetek:
2x DVI
1x HDMI
1x DisplayPortKicsit mutáns a drága, de tetszik.
Ezért is mondtam, hogy inkább GTX660ti szerűség. Abból lett szerintem készítve. TDP kevesebb, illetve programmal lefele nem tudom állítani a feszültsége, csak felfele.
Speed(R): még nem.
-
regener
veterán
válasz
juliabrilke #8597 üzenetére
Kevesebb a ram? Tudnál egy GPU-Z-t lőni?
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8595 üzenetére
Ez így igencsak speciális helyzet. Lehet jobban járnál 1 izmosabb vga-val ha kell a grafikus teljesítmény is...
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8593 üzenetére
szerintem simán elképzelhető...
...háá nem játékra van az he -
juliabrilke
veterán
-
regener
veterán
válasz
juliabrilke #8590 üzenetére
Nem lehet hogy a HP 660-jai nem tudják a SLI-t?
Valami ilyesmiről már hallottam. -
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8590 üzenetére
Nem lehet h a win 2012vel van baja? Próbáltad más op rendszer alatt? Külön-külön megnézted a vga-kat meg a pci-e slotokat?
-
juliabrilke
veterán
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8588 üzenetére
miért nem megy az sli?
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8579 üzenetére
(( állat az arcképed
))
-
Dave567
addikt
sziasztok
MSI GTX660 twin forz GDDR5 2gb mennyire alkalmas ha játszani szeretnék HD-ban?
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, van itt olyan akinek Palit GTX 660-ja van? Vélemény róla? Amúgy R7 260X-től mennyivel gyorsabb ez a kártya? NVIDIA 3DVision-hoz milyen 3D TV\Monitor kell? Jelenleg egy LG 32" os 200 hz-es 3d tv-t hajtok AMD HD3D módba, 1.4-es HDMI kábellel 60 hz-en. Tridef3D-vel szoktam játékokat felkonvertálni. Ezt valaki próbálta már GTX660-al?
-
Hunork
veterán
Igen, egye csatoló van ezeknél, és a kari is ugyanaz!! A procik szinte egyformák...
Nézd meg a blogomat, ott lesz egy méretes cikk (Gépfejlesztés apránként...) Amúgy a Luxmark, Cinebench, és a 3dmark11 érdekelne, meg ha van és játszol: BF3, BF4, Crysis. Köszi előre is!
(most megyek már, dolgoznom kell...)
-
Hunork
veterán
Amúgy milyen proci mellet használod? Csak mert nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy teker tesztek, játékok alatt, írtam is egy terjedelmes bejegyzést a saját tapasztalatokról. Ha lesz időd, és megosztod velem, azt megköszönném! (az egész azért van, mert OC verziót vettem, de még nem tuningoltam a Tweak progival, és érdekel, hogy alaplap-memória-proci hármas mellett mikor, milyen.)
-
juliabrilke
veterán
VRM hűtést vett/csinált már valaki a kártyára?
Eddig egy boltot ajánlottak, de2 bordára drága nagyon a szállítási költség.
-
dunc
nagyúr
460W FSP FSP460-60HCN srácok a gtx 660 hoz elég a táp, egy i5 el.
-
Hunork
veterán
Na, teljesen kész lett...
Ami kiegészült: összes 3dmark egyben, Winrar benchmark, Luxmark kifelejtet két modulja (ROOM, LUXBALL HDR), plusz két játék teszt. Ennyi. Tök jó ez az Asus kártya, és ennyi!
Gépfejlesztés all -
Speed®
titán
válasz
papírzacsi #8568 üzenetére
A 340.52 WHQLre nem volt panasz cimbinél 760nal..344.48 (legfrissebb) pár embernek okozott némi kellemetlenséget (töltőképernyős fagyások), szóval ja. Komolyabb fejlesztés Kepler vonalon úgysem valószínű, már a Maxwelleket heggesztik, szóval hacsak nincs nagy gond, amit friss release bugfix szerint korrigál, nem kell hetente frissítgetni..
-
papírzacsi
aktív tag
Sziasztok. Most melyik a legjobb driver gtx660ti-hez? Bf4-et játszanák vele.
-
Hunork
veterán
MOH Advanced Warfighter FRAPS
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
41136, 752047, 25, 62, 54.699Egyelőre ennyi, most már inkább csak játszok...
-
Hunork
veterán
Hujujj! Imént módosítottam az Adatlapot!
Elnézést, figyelmetlen voltam.
Szóval a minimumot azért nem írtam, mert a FRAPS folyamatosan be volt kapcsolva, és mikor tölt pályát, akkor kemény nulla a minimum. A ma nap majd csak egy pályát mérek le...És EZ amúgy elfogadható egy Asrock laphoz képest? A neten kutakodva igen, mert azt elismerem, néha nem értem az egészen extrém eltéréseket szinte közel azonos konfigok mellett...
regener: igen, nem bírtam ki karácsonyig...
-
Hunork
veterán
Na, kérem, imént megvolt egy Crysis 3 mérés is.
1920x1080, minden beállítás Maximum, Lens flare engedélyezve, AF 8x, AA: SMAA Low (1x)
Ismét FRAPS program, ahol meg kell tanulnom, hogy kikapcsoljam, mikor épp pályát tölt...Az eredmények:
Maximum FPS: 63
Átlag FPS: 53,23Azon felül, hogy korábban ilyen beállításokkal nem is mertem játszadozni, a legfontosabb a teljesen egyenletes engine működés, semmi akadás, egyszóval: élvezetes!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok mai játékoknál, egy 1150 I5 alapórajeles cpu val 1600x900 nál mire elég? "ASUS GEFORCE GTX 660 OC 2GB DDR5 PCIE (GTX660-DC2OCPH-2GD5)"
-
Kesalon
csendes tag
válasz
regener #8554 üzenetére
Sajnos az új driver hibás, többen tapasztalták, köztük én is, hogy az új driver miatt némely játék a pályák közti töltésnél befagy. A 340.52-es driverrel nincs ilyen probléma.
Egyébként köszönöm azoknak, akik korábban tanácsot adtak, valóban a tuningolt proci miatt omlott össze a kép, a GTX 660 hálisten' nem hibás.
-
regener
veterán
Gaming Technology
Supports Dynamic Super Resolution (DSR) on Kepler and Fermi-based desktop GPUs.
-
Hunork
veterán
Üdv srácok!
Annyi kérésem lenne, hogy páran nézzétek át a fenti hsz-ben a linket, hogy a VGA tesztek eredményei mennyire elfogadhatóak így, a teljes renoválás után. nagyon megköszönöm a segítséget!
-
Hunork
veterán
Üdv!
Nos kész lett a teljes gyorsteszt, remélem, érdekesnek tartjátok! Gépfejlesztés lépésről - lépésre
-
shteer
titán
válasz
lancellott #8545 üzenetére
Aproban talalsz ra hirdetest.
-
lancellott
tag
Sziasztok! Nézegettem a fórumot, de csak régi hirdetéseket találtam VGA reball ügyben. Van egy 660Ti SLI rendszerem amiből az egyik kari gyengélkedni látszik. Tud valaki Pesten olyat aki javít ilyesmit? Régebben volt egy 8800GTX-em amit reballoztak 2 évig használtam utána. Semmi baja nem volt. Szeretném most is megpróbálni.
-
Hunork
veterán
Hehe, azért nyugtassatok meg, hogy nem fog leállni a VGA, mert bekapcsoláskor 28-30 fok, akármi után, de terhelés nélkül is max 34 fok...
Így van ez, nem szoktam hozzá ilyen értékekhez, részemről le a kalappal az Asus hűtése előtt, bár többen mondták, hogy ez rosszabb, mint az első kiadás. Atyaég, az hogy hűtött???
És ami a legszebb, hogy a régi, jó öreg STALKER, ami azért szétizzasztott mindent a végleges patch-ek után, ott sem ment 60 fok fölé. És minden gyönyörűséges. Jep, jó kis választás volt ez! -
Hunork
veterán
válasz
TechN7ne #8537 üzenetére
ááá, nagyon jó ez így is!
Igaz, jobb is lehetne i5-el, majd az karácsonyra. Viszont már most hálából szinte minden játék High vagy Ultra beállításokkal fut, semmi kikapcsolva, 1920x1080 felbontáson. Fiam a hét elején BF4 multizott, minden High-on, és 40-60 fps között volt. Nyilván ott azért néha befigyel egy kis laggolás, de még mindig jobb a helyzet, mint az 550Ti-vel...
-
Hunork
veterán
Hali!
Nos, a kártya beszerelve, kicsit megtesztelve!
Íme: GTX550Ti - GTX660 -
Zoleepapa
csendes tag
válasz
afterwhite09 #8528 üzenetére
Esetleg a Dsub-DVI átalakító? (ha használsz ilyent). Nálam annó trükköztek ezek a vackok néha.
-
regener
veterán
válasz
afterwhite09 #8528 üzenetére
Próbáld meg másik monitorral szerintem, mivel ha az igp is csinálja akkor nem a videókártya hibája.
-
afterwhite09
tag
Sziasztok.
Valami gond van a GTX 660TI kártyám körül. (ASUS GTX660 TI DC2OC 2GB). Tegnap még nem csinálta, viszont ma egyszer csak észrevettem a Link alatt található videóban lévő hibát, ami nem csak itt, pl Borderlands 2-ben is előjön pontosan ugyan így, hogy ilyen kék-zöld-piros ilyen hiba keletkezik bizonyos helyeken, ha mozgatom az egeret :\ Drivert frissítettem, akkor is maradt a probléma, átváltottam a prociba integrált vga-ra (i5 2400), de ott is jelentkezik ez a hiba, pontosan ugyan így :[
Valakinek valami ötlet ?
-
Kesalon
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, visszavettem a procit alap órajelre, drivereket is újraraktam, jöhet a tesztelés.
-
BiP
nagyúr
válasz
Kesalon #8523 üzenetére
En is erre a kettőre gondolok. Vagy a procituning sok neki, csak a korábbi kártyával ez nem derült ki, mert nem volt Ennyire terhelve, vagy a kartya nem birja a gyari OC-t.
(3. variáció, hogy tenyleg hibas a vga ram, de a tuningnak nagyobb esélyt adok).
Ki kell próbálni a dolgokat alaporajelen friss driverekkel, aztán tesztelgetni, mikor bukkan fel a hiba megint, mi okozza.
Szar lenne ugy gariztatni, nélkülözni a kartyat x ideig, mikozben nem lenne semmi baja. -
taknyí
senior tag
válasz
Kesalon #8523 üzenetére
Nekem is úgy volt, hogy azt hittem stabil a proci, és nagy gépigényű játéknál derült ki, hogy nem az. Nekem is ugyan az a procim, hasonló órajelen volt. A 9600GT nem hinném, hogy igazán megterhelte volna a 955-öt. Egy próbát megér, hogy beállítod alapra a procit és úgy teszteled a vga-t. Bakker azt hittem az R szériánál nem fordul elő black screenes, utoljára a HD 78xx-nál hallottam róla, igaz nem is követem a radeonokat...
-
Kesalon
csendes tag
Phenom II 955 BE procim van, 3,2-ről 3,8-ra húzva, de a régi vga-val stabilan működött.
A bios gyári.
A vga garanciás, újonnan vásároltam és alig 2 napos. A bosszantó csak az, hogy egy black screenes R7 260X helyett kaptam, nem örülnék ha erről is kiderülne, hogy hibás. -
Kesalon
csendes tag
Sziasztok, vettem egy vadiúj Gigabyte GTX 660 OC videokártyát, és sajnos alig 1 nap használat után elég furcsa dolgokat tapasztalok. Felraktam pár játékot tesztelni a kártyát, és a teljesítményével maximálisan meg vagyok elégedve, viszont játék közben random beakad a hang, majd el is hallgat, szétesik a kép és leáll a program. Feladatkezelőben le tudom állítani a játékot, viszont eztán minden játékindítás azonnali leállást eredményez, illetve bármilyen programot nyitok meg vagy hozok előtérbe (pl. Viber, Kaspersky) az ablak teljes tartalma vagy a karakterek szétesnek. Ezt követően csak gép restart segít.
A hőmérsékletek rendben vannak (vga max 60 fok, cpu max 65 fok), driver legfrissebb. Korábbi videokártyámmal (9600GT) nem tapasztaltam ilyet.
Illetve nem tudom mennyiben van köze hozzá, hogy a Video Memory Stress Test nevű program pár perc tesztelés után több videokártya memóriahibát dobott. Megjegyzem, hogy az 5+ éves 9600GT egyet se!
Szerintetek mi lehet a gond? Szoftveres, vagy hibás kártyát kaptam, esetleg valami egyéb?
-
shteer
titán
válasz
Darth-anyán #8509 üzenetére
Ha most akar venni, meddig varjuon? Mert kanyarban sincs meg a 960
-
Hunork
veterán
válasz
Darth-anyán #8506 üzenetére
Igen, közben olvasgattam angol teszteket is, meg ittenieket is. Ettől még mindig csak bambulok, mert még mindig nem tudom, hogy 2 évre előre melyik a jobb választás, melyik bírja tovább aránylag magas beállításokkal a játékokat, a 660 vagy 750Ti... most ott vagyok, hogy egy 10-es plusz, oszt lesz egy Asus 760, csak hát az meg 170W fogyival tolja....
shteer: elgondolkodtató...(csak nekem kicsit trükkös, számla...stb...
)
-
Darth-anyán
tag
2Gb vs 4Gb
A GTX 6xx szériánál nincs értelme a 2gb-nál több ramnak, számtalanszor ki lett elemzve. Nyilván, ha árban jelentéktelen a különbség, akkor a 3gigást kell venni, mert később jobban el lehet adni olyannak, aki nincs képben ez ügyben. -
Hunork
veterán
Tiszta őrület ez a VGA csere. nyilván számít a pénz, és jön a tökölődés. 45k a 750Ti, 52 a 660 3GB verzió, és 62k a 760 (Asus lenne) . I3 mellett lenne, remélhetőleg i5 csere lesz majd, de az sem valami brutál, hanem egy alap i5. Fogalmam sincs... PH tesztek alapján 660 bőven erős még most is, nekem nem kell 120 fps a BF4-ben, csak szép és folyamatos legyen. Most is az, csak medium-low keverékkel.
Lemaradt: 2k-val kerül többe a 2GB-os 660-oknál. (ez Asus lenne) És a 3GB OC verzió, a Gigabyte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest