Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
fsb1000 #4697 üzenetére
Szerintem amiket leírtam egyáltalán nem üti egymást csak te kiragadtál 2 szót és összehasonlítod.
"Csak az a baj hogy még mindig nem érted, hogy azt nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a 6 hengeres dízel motor "erősebb", mint a 4 hengeres benzines, ha a hengerek űrtartalma nem ismert vagy a motor névleges teljesítményét a gyártó nem adta meg."
Ezzel azt akartad írni hogy egy jobb minőségű terhelhetőbb 4 fázisú tápellátás jobb lehet mint egy 6 fázisú.
Hát nem !Kéne szervezni egy ilyen össznépi találkozót összehasonítás gyanánt és akkor sok minden kiderül!
De igazából erről kár beszélni úgy van ahogyan írod a "Szóval én is úgy gondolom" bekezdésedben.
Szóval én ezzel(részemről) lezárnám ezt a témát és keresek egy Gyros-ost a környéken
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest