- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Felraktam a Homefront-ot, fullHD, mindent felnyomtam maxra és szaggat Ez egy picit hihetetlen..
Make Love not war!
-
törölt tag
No pozitív példa:
Lenne itt több is az FPS mint 60, csak a Vsync ON állásban szokás szerint
-
Redneck
nagyúr
válasz Imre921 #10097 üzenetére
Ne haragudj, de ez nettó f*szság. Imádom az ilyen szakértő boltosokat, ilyen dumákkal akarnak az emberre sózni egy drága lapot. A Z-s, illetve a komolyabb chipsetes lapok a CPU tuningjában játszanak szerepet. Több és modernebb csatlakozóval szerelik őket, komolyabb VRM-et és hűtést szerelnek rájuk. A VGA órajeléhez semmi közük.
A modernebb PCIe slotba most ne menjünk bele, az olcsóbb lapban is ugyanúgy mennek a VGA-k. A tuning nem ettől függ, leszámítva amit a tápról és tápcsatlakozó nélküli kártyákról írtam.
Noname, gagyi táppal alapból nem szabad semmilyen gépet összerakni.
Szerk:
Mivel gyárilag elég magas órajelen járnak az 1060-asok, így az átlagos kártyákon lévő chipekben kevés OC tartalék maradt. Ezért nem megy többet, nem a lap miatt.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Imre921
tag
válasz Redneck #10096 üzenetére
Minimális OC-t enged még a gyári oc-n kívül, de komolyabb értékekhez(pl ha a g1 gaming verzió órajelén szeretném járatni)feszkóállítás kéne amit nem kockáztattam meg. Egy 400as táp bőven elég az 1060mellé egyébként ha az nem valami übergagyi noname sz@r. Az nvidia a geforce.com-on is úgy adja meg a specifikációkat hogy a minimum ajánlott psu már bőven elég ha az nem noname.
A lapnak annyi köze van egyébként hozzá(ezt egy aqua-s srác mondta nekem régebben, de utána is néztem)hogy ha mondjuk Z-s lap, akkor azon már komolyabb kondik és egyéb összetevők vannak, amik jobban bírják a terhelést. Pontosan én sem értem a lényegét, csak annyit hogy masszívabb alkatrészek vannak a lapon aminek bizony köze van ahhoz is hogyan terheled a gpu-dat a pci-e foglalatban. Szóval nem csak giccsparádék ám a drága alaplapok.
-
Redneck
nagyúr
válasz Imre921 #10091 üzenetére
"Nekiestem tegnap amúgy a kártyámnak a Giga Extreme gaming panellel. OC ezerrel. Hát, inkább félgőzzel. Ebbe a lapba feszkóvariálás nélkül 5ből 4szer fagyás volt a vége."
Ezt nem értem. Mi köze a lapnak a VGA OC-hoz? Feltéve ha normális a táp, és nem csak a PCI táplálja.
-
Imre921
tag
Még egy 20-30pont ha teljesítményen van a csuszka driverben. De úgy nem lesz mert van 1-2 játék amit testre kellet szabni. Mondjuk nem értem mi köze hozzá, de a gyakorlatban számít 3dmark-nál valamit
Többet csinált a karim? O.o Jahh..semmi, Scorp kolléga itt helyreigazított az előbb
[ Szerkesztve ]
-
Imre921
tag
válasz Rasiel #10030 üzenetére
Mocskos Rockstar, hogy nem sül le a képükről a bőr i7-et még nagyon sokáig nem fogok venni. Addig legalábbis semmiképp amíg ilyen szépen elvannak a játékok 4(viszonylag erős)maggal. Inkább egy OC-s alaplapot majd meg egy K-s i5öt. Az i7 se fizikai 8magos.(ami még mindig felesleges mivel nem multizom csak Fifa 17be, oda meg egy i3 is elég volna)
Nekiestem tegnap amúgy a kártyámnak a Giga Extreme gaming panellel. OC ezerrel. Hát, inkább félgőzzel. Ebbe a lapba feszkóvariálás nélkül 5ből 4szer fagyás volt a vége. Aztán a memóriákat már nem is b@szogatam, maradt a gpu. +110-120Mhz-et simán elbír(értelme nem sok, 80-100pont plusz 3dmarkba)de a G1 Gaming stabil órajeleihez feszkót kellett volna állítani ahhoz meg nem értek uh inkább hagytam
-
Imre921
tag
válasz Oszilaci #10031 üzenetére
11 fps-el több átlagot hoz physx-ben a procid mint a stock i5öm, mégis csak 700pöttyel ad többed az a szutyok neked 'aszittem i7-el simán csinál 12ezer körül. Time spy-ba mennyit tol?
Felraktam ma az új drivert. +100pötty körül alkotott a gép firestrikeba Viszont azt vettem észre régebbi játékoknál(pl Crysis 3)nem igazán(sőt sehogy)vannak kihasználva a vga tulajdonságai. Szépen futott, de alig volt több az fps helyenként mint a régi gtx 760asommal.
Na nem baj majd a Crysis 4 -
hundai
aktív tag
-
-
törölt tag
Helló a tény:
ASUS Z170-A alaplapban van az MSI GeForce GTX1060 ARMOR 6G OCV1 (Nvidia) ami FHD-hez elég, de 4K-hoz már nem.
Battlefield 1, és Company of Heroes 2 alatt 20-40 FPS van.
A kérdés, ha veszek még egy ilyen kártyát SLI-ben elég lenne? Vagy inkább várjam meg a következő generációt, és 1170/1180?
Nem CPU limit van, hanem GPU, Logitech ARX-szel monitorozom, és az i5 6600K 4,6GHz-en szépen kiszolgálja a rendszert, alig van terhelve, ugyanakkor a GPU 100%-on megy.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz papacsaba #10075 üzenetére
szerintem igen. adatlapja szerint:
Supports graphic card up to 350mm in length with one HDD mounted
Supports graphic card up to 210mm in length with two/three HDD mountedráadásul az első opció sem jelenti azt hogy csak egy HDD férne el benne, max beépítő kerettel fentre rakod a többit.
-
papacsaba
csendes tag
Üdv.
Asus Maximus 7 Ranger alaplapba bele mén bele fér,Asus Strix-Gtx1060-6G-Gaming GeForce Gtx 1060 6Gb Gddr5 Pcie videokártya.Elöre is köszönöm a választ. -
Redneck
nagyúr
válasz Maximum1 #10070 üzenetére
Üdv!
Nekem megy. 75Hz DVI monitor, 60Hz HDMI TV, 5 méteres jófajta kábel, 4K-ra is jó, de anno a 3D miatt vettem. Talán 1.4a, de 1080p-n használom maximum.
Egy bug van:
Ha monitoron megy egy YouTube vagy VLC videó, és átváltok, szaggat. Újra el kell indítani, vagy teljesítménycentrikusra rakni a profilt. Gondolom a 75 - 60 Hz miatt miatt van.Win7-et használok, azzal nincs gond, lehet a 10 miatt van valami bug.
-
Maximum1
őstag
Kéne egy kis segítség.
A kártya a konfigom Z68+2500k+8GB ram
Az volt a tervem hogy a monitoron netezek és a TV-n játszok, vettem 5m 1.4-es HDMI kábelt és rádugtam a TV-re, a monitor DVI-vel csatlakozik.
10 perc játék után Win10 64 bit, kibe-kapcsolgatja a kiterjesztést, teljesen meghülyült, csak 1 megjelenítőre volt állítva és mégis eldobálta, a végén már képet sem adott, restart kellett.
Lehet a kábel a vacak? valaki használja így a kártyáját?
Mit rontok el?
Sok az 5méter? látom hogy a kártyán 2.0-ás a csatlakozó, számít az valamit?[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
Dobd ki az összes ventit a csába, még huzatot kap a géped
-
eami
veterán
ház / hűtés témakörhöz:
beraktam ma egy 3. ház coolert a levehető oldalra. de úgy raktam be hogy nem befele fújja hanem kifele szívja a levegőt.
(a többi venti a jelölés szerint van berakva)
pont ott van mögötte a 3 ventis asus strix. nekem ez logikusabbnak tűnik (a kártyára van kötve és csak akkor kapcsol be ha 60 fok felé megy a GPU), de cáfoljatok meg és megfordítom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
43"-os 4K-s tévémen elfogy az ereje az 1060 kártyámnak
A Shawdow Play csak FHD-ben tud felvenni?
-
Redneck
nagyúr
Nekem nem vált be az új driver. CS:GO alatt fps droppok, lassabb ALT+TAB, UT ugyan gyorsabb lett, de több a képtörés. Ami a legnagyobb fail: az órajel defaulton megy csak, 2D-be nem állt vissza. Clean telepítés volt, de most DDU után megy vissza a 376.19.
-
vlevi
nagyúr
Hoppácska. 3 és 6Giga kérdéshez.
Kipróbáltam a Forza 6-t, ultrára állítva, Spa Franchorchampsban. Egyedül gyakorolva, ultra beállítással az fps elég jó (80 környékén), de a memóriahasználat...
-
vlevi
nagyúr
válasz SirRasor #10053 üzenetére
Házméretnél, a hosszúságnál sokat szamít, ha a haz alsó részében lévő hdd keretek kivehetők. Mint ahogy itt is az volt a helyhiany oka.
Illetve, ha alsótapos a haz, akkor az alsó táp előtti részen bőven elfér egy csomó hdd.
Nekem cooler master n200 házam van. Microatx-es, de röhögve beleférne akár a leghosszabb vga is.Aképen nem az én házam van, csak példaképp raktam be.
[link][ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Speed® #10052 üzenetére
Elég új ház; kb. 7 éves lehet. Van elől is USB és van normális bekapcsoló és reset gomb rajta. A többi nem számít.
Ha vennék újat, az már BTX-es lenne, ez az egy szempont maradt. Illetve a jelenlegi konfiggal a BTX nem jó, mert most idlén az egész házban csak a tápventi mozgatja a levegőt.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
Redneck
nagyúr
válasz FunPro #10043 üzenetére
Szerintem a konzolos történetet felesleges ide keverni. Ha PC-n van kellő fps, az említett két effekt, tud dobni bizonyos típusú játékokon. Ha valakinek nem tetszik kinyomja őket. Nyilván egy multi fps-ben hátrányban vagy ha bekapcsolod, de a versenyszimulátoroknál sem feltétlenül ajánlott. Attól is függ mit tud a vas minimum fps-ben, és mit igényel az engine ahhoz hogy ne okozzon hátrányt.
Ha valaki feltolta már az új drivert, nyilatkozhatna a DX 11 alatti teljesítményről majd.
[ Szerkesztve ]
-
Gerr'y
senior tag
válasz SirRasor #10045 üzenetére
Jól hát, csak nézőpont kérdése a dolog:
"a gyorsulás minden esetben a játék megjelenésének pillanatában elérhető, legrosszabb esetben az előző év májusában kiadott 368.25-ös meghajtóhoz van viszonyítva, vagyis például az előző eszközillesztőhöz képest már nem feltétlenül lesz ekkora az előrelépés." Forrás: prohardver.hu[ Szerkesztve ]
-
Oszilaci
senior tag
lehet hogy buta kérdés ,de mivel járok jobban ? ha PhysX -et a GPU-val vagy a Core i7-3770-el számoltatom?
-
SirRasor
addikt
Sokáig vacilláltam, hogy 8GB-os RX480 vagy ez, és mindig azt mondták, hogy dx12-ben a radeon jobb.
De jól választottam; mai cikk:
https://prohardver.hu/hir/geforce_driver_explicit_api_tervezett.htmlMake Love not war!
-
FunPro
őstag
válasz Redneck #10040 üzenetére
Igazság szerint ez nézőpont kérdése.
Autós játékoknál mondhatjuk "jól néz ki" effektnek. Ha van egy játékban fix 50 fps-ed, akkor ronthat a teljesítményen.
Viszont!
Ha játékélményt nézed, akkor a sorrend: 60/60+ fps (itt a blur csak "jól néz ki") -> 30 fps + motion blur -> 30 fps blur nélkül. Nem viccből használják előszeretettel konzolon.
Ennek az oka, hogy az elmosással folyamatosabbnak tűnik a kép.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Euromail
aktív tag
válasz Redneck #10040 üzenetére
jaah igen ez az depth of field szarság
on vs off
meg sok érdekesség még a ph-s cikkben
[link]Én is felraktam a játékot magyaritás miatt újra kivinni +nekem ilyen beállításon megy persze spórolósan de elég szép így is.
hát ennyi fér beleIntel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Redneck
nagyúr
válasz FunPro #10039 üzenetére
Ez elég téves megállapítás. Már csak azért is, mert gyakorlatilag bármelyik játékban bekapcsolod, csökken az fps, és nő az input lag. Plusz egy effekt, akár a Depth of Field.
Én fps-ben kinyomom, de autós játékokban jól néz ki. A valóságban sem a melletted elsuhanó dolgokra fókuszálsz. Sokan nem szeretik. GTA-ban is be van nálam nyomva, akár a DoF. BF-ben mindkettőt kikapcsoltam, ott hátrány.
-
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Van itt valakinek Gainward phoenix kártyája?
Ha igen, akkor lemérné nekem a kártya pontos hosszát?Köszönöm!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Ciccuka
veterán
Gainward (426018336-3712) GTX 1060 6GB
Palit (NE51060015J9F) GTX 1060 StormX 6GB
Palit (NE51060015F9F) GTX 1060 StormX 3GBMelyik lehet a jobb választás összességében?
Milyen tulajdonságaik vannak?
Vajon 27% felárat megérhet a +3GB?[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
fgabo
tag
válasz hundai #10029 üzenetére
Szerintem sem a cpu okozza de rohadt zavaró. De ahogy nézem csak a gta v szarakodik, a resident evil ,project cars hibátlan. Látom neked is fx + 1060.van. Nálad okés a gta? Lehet hogy aztán tényleg a winnem szórakozik? Vagy a monitorom kényes (syncmaster 244t)
Privikre illik válaszolni!
-
hundai
aktív tag
válasz Imre921 #10020 üzenetére
A laggproblémás fx tulaj kolléga úrnak üzenem hogy váltson platformot Intel-re, vagy pedig Ryzen mert az a baja a játéknak hogy kevés a kraft szálanként
-ha90+on megy a kártya akkor miért lenne kevés a proci?
-ha vsync-el 60 on van akkor folyamatos a kép
-ha leesik 50re egy pályarészen olyan mintha bőven 30 alatt lenne /ergo akad
-minden játékban jelen van.-Wake up Neo!
-
Imre921
tag
válasz Kaslerka #10025 üzenetére
Ilyesmire számítottam 4Ghz körül járatva. Szép eredmény
@VGNGR
De, megvolt még múlthéten. Az is az a játék amit csak a benchmarkolás miatt pakoltam fel. Ott nem voltak ilyen anomáliák, különben már írtam volna.
Lényeg hogy az openworld cumók sem fekszik meg a gyomrát a gépnek, legalábbis ha csak gamelsz, és nem górcső alá veszed monitorozva. Arra jó volt hogy az irreleváns és totál indokolatlan cpu limitemet felfedjem Ott a Batman Arkham Knight pl. Minden nvidia fícsört ráeresztettem még pluszba, és hát valljuk meg akkor a Batmobillel száguldozni más kategória, mint ez, mégis pörgette a gpu-t 99%-ot masszívan kábé 60%os cpu kihasználtság mellett.
Szóval egy hatalmas fekete pont a részemről a rockstar-nak
[link]@szerk A Max Payne 3 más. Azt imádtam. Mondjuk annak jóval kevesebb vas is elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Helló!
Ma lettem egy boldog tulaja egy 6gb-os MSI GeForce GTX 1060 Armor OCV1-nek, mely támogatja a Zero Frost technológiát. Feltettem a legújabb drivert, de nem állnak le a ventik. Feltettem az MSI Afterburner-t és customra állítottam a hőt, hogy 60 fok alatt legyen szépen 0 a fordulat, de semmi.
Gyakorlatilag 30 fokos a mag. WTF?
Make Love not war!
-
Imre921
tag
Na elkészültem a videokkal. Hát botrány [link]
Természetesen az elérhető updateket is felpakoltam neki, lehet hiba volt, de mind1. Tuning óne, lévén hogy használni legóztam össze a gépemet, nem még ezzel is szórakozni.
Azt tudni kell hogy olyan szinten testreszabható grafikailag a játék hogy az dicséretet érdemel a részemről, ha más nem is. Jóllehet legalább a felét én se tudom mire való pontosan, de kenjék a hajukra a Rockstaros fiúkák.(meg a Zenvidia )
A vSync-et DIREKT kikapcsoltam minden esetben, mert itt előttem a kedves userek a laggparádéra panaszkodtak, mondom akkor csinálok én is magamnak. Hát nem jött össze, mert vsync nélkül sincs lagg. Sehol.
Van viszont más, ami végett a tesztjeim közbeni aktuális hangulatomat próbáltam kifejezni a hozzászólásom elején található úriember ábrájával.Első körben mindent kimaxoltam a játékban benchmark előtt, tehát amit csak lehetett ultra-ra húztam, meg minden csúszkát tökig stb.
Második alkalommal a default beállításokkal futtattam, tehát amit alapból belőtt magának ez a csudálatos produktum. Ergo szimpla very high. A dolog érdekessége annyi(és most nem viccelek)hogy így helyenként szebben nézett ki a környezet mint kimaxolva a sok jó Isten se tudja mihaszna plusz memóriazabáló effekttel. Körhintáknál meg a vadászgépnél simán mért sok helyen 100fps fölötti értékeket is.
Harmadik alkalommal pedig megint mindent szintén csutkára húzva rendeztem egy kis ámokfutást egy rövidke gameplay keretein belül(vsync itt se volt, mert nem hajlandó laggolni a jó Istenért sem)
Konklúzió : A játék addig volt a gépemen amíg ezeket rögzítettem és feltöltöttem. Nem az én világom, meg nincs is ennyi időm leragadni egyetlen produktumnál. A Witcher 3 pl más, mert ott a környezet magával ragad. De itt semmi nem fogott meg. És nem azért mert zéró realitást csempésztek bele. Játék, oké. Csak ultragáz. De nem vagyunk egyformák. Nem jöhet be mindenkinek ugyanaz a Game.
A vidámságom forrása pedig a GPU kihasználtságom pl a második tesztnél a vadászgépes résznél. 70-80% között szteppel. De nem csak ott ám, elég sok helyen eljátssza ezt. Azt tudni kell hogy nem szegényes az alap játéklistám(ez egy tegnapelőtti shoot a desktopomról) ahol is kivétel nélkül minden esetben megvan a masszív 99%-os gpu loadom. A proci nem kevés a vga-m alá, ez tény, mert már Szent Péter hímvesszőjével is megmértem, lebenchmarkoltam. Szóval vagy a gta marha intelligens egy program(szakadok xd )és csak akkor húzza meg a gpu-t ha szüksége van rá, vagy egészen egyszerűen érdekesebben van optimalizálva mint egy alkoholista android.
Maga a játékmenet tökéletes viszont, tehát hasít mint kés a vajban csutkára tolt beállításokkal is lagg nélkül , de az msi afterburner lebuktatta ezeket a marha szép Rockstaros gyerekeket.Szóval így ennyi nagyjából. A laggproblémás fx tulaj kolléga úrnak üzenem hogy váltson platformot Intel-re, vagy pedig Ryzen mert az a baja a játéknak hogy kevés a kraft szálanként.(most hogy tudom hogy nálam se használja ki az 1060asomat ez a csuda minden esetben xd )
-
Solymi81
aktív tag
A Sima Gainward GTX 1060 6GB az mennyire jó?
Ha jól láttam pl. szasanyinak és másnak is van belőle.Tesztek alapján hozza az átlagot pontokban meg hőmérsékletben?
Ha jól láttam ennek a ventije is állós.Most egész jó ára van, 84K, gondoltam nem húzom a dolgot és veszek egy ilyet.
-
törölt tag
-
Imre921
tag
Felrakom már ma ezt a gta 5-öt. Aztán csinálok pár tesztvideót mert durva dolgokat írtok O.o Mindenhol esik 60alá a történet kimaxolva persze, de attól még folyamatosnak kéne hogy legyen a történet.
Késő délután jövök a vidikkel. 720p lesz a legjobb minőség mert az experience annyiba rögzít.
-
racis
tag
Sziasztok,
Melyik egyventis GTX1060 3GB a leginkább ajánlott?
-
Redneck
nagyúr
válasz Redneck #10010 üzenetére
Visszaolvastam, látom hogy FX van, 16GB RAM-mal, és hundai már megírta a tutit.
Ha a GTA V-ről van szó nincsenek jó híreim. V-synckel ha 60 alá esik, mindenképp megakad. Fast Sync Win 10 alatt nem tudom milyen, Win7-en nekem nem megy a GTA-val. Rosszabb mint V-synckel, össze-vissza akad.
Az fps fixálás segíthet, logoutomon van egy régi leírás ha nem ismered. V-synckel kombinálva is működik.
-
Redneck
nagyúr
Milyen CPU-val akarod kihajtani? OC-s Phenommal? Felejtős.
Azért cserélem le a 4460-at mert kevés hozzá. El lehet lenni, de ahogy képfrissités alá esik az fps, nem segít semmi. Vagy screen-tearing, vagy szinkron melletti megfutás/akadás. Ha csak 1-2 fps-sel van alatta akkor mikroakadás.
G-sync panel segíthet, vagy egy erős CPU ami mindig tudja a képfrissítés szerinti minimum fps-t.
Szerk:
Még annyi hogy lehet hogy 10 alatt gyorsabb lesz valamivel (kicsi az esély), de erről sehol sincs teszt. Valaki írta hogy cserélt OS-t de ugyanolyan volt.
Nekem is 7 van, de a Fast Sync sem jó minden játékban.GTA v topikban kérdeztem a két rendszerről de ki ezt, ki azt mondta gyorsabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
Imre921
tag
Pedig ott van a függőleges szinkronizálásnál.
Most pedig lehet hülyeséget mondok, de az is elképzelhető hogy csak win10 alatt támogatott, ezt nem tudom, de sztem nem. Valami gubanc van ott nálad. Mindenesetre számba vettünk néhány lehetőséget. Én azt mondom rakd újra a rendszert, csak előtte a fontos cumóidat másold át egy másik partícióra, és clean installt csinálj, ne reinstallt. Tehát boot a lemezzel, format, és mehet a buli.
Javasolnám a Win10 Pro-t inkább az 1060as miatt. Gyorsabb, plusz ugye ott a dx12támogatás, ami úgyis kelleni fog idővel. A 7be nincs dx12. Még talán az is lehet a baja. Akkor is ha jelenleg nemigen használja semmi1-2 játékon kívül.
De lényeg hogy mindenképp csinálj egy clean installt. Aztán driverek fel ami kell(kényelmi szempontból azokat is leszedheted előre a másik partícióra, mint ahogyan akkor leszedheted előre a geforce.com-ról az oprendszerednek megfelelő legfrissebb drivert is). Win10 esetén nem fog sokat kérni. Alapból feltesz majdnem mindent már telepítés közben. Én inkább a 10et javaslom 7helyett mert biztosabb pont egy gtx10** karihoz. A visual c-t meg a többit meg úgyis felpakolja majd magának valamelyik komolyabb Game telepítés végén.Remélem ezzel megoldódnak a mikrolaggok mert bitang jó videokártya.
[ Szerkesztve ]
-
Euromail
aktív tag
Ha már minden megvolt és nincs más akkor egy misét csak megér
Esetleg próbáltad a nv controlpanelen a beállításoknál az energiagazdálkodást: maximális teljesítményre rakni?
+
win7-nél még talán bejöhet ha az aero-t kikapcsolod[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
-KP-
addikt
Hali,
meg tudnátok mondani hol lehet perpill a legjobb áron 6 gigás 1060-at kapni?
-
Imre921
tag
válasz Euromail #10001 üzenetére
Gondoltam hogy újrahúzza a rendszert a kedves felhasználó, de ha nem tette meg akkor ja.
@hundai
Hát nekem elég csótány monitorom van, de akkor lehet csak nagyon rendbe tartom a rendszeremet. Egyébként nemsoká tervezek venni új monitort. Marad a fhd értelemszerűen, de majd ahhoz kérnék egy kis segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest