-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Nincs ötletem Ugyanolyan karink van pedig. Távol álljon tőlem hogy bántsam az amd-t mert a ryzenek jók lettek, de csak arra tudok gondolni hogy nem szereti az Fx-et. Vagy fordítva. Lehet benne valami mert egy erős új generációs i3 2fizikai maggal plusz a ht elveri a 8350es-t a játékok többségében.
Ha a driverben bekapcsoltad a vsyncet, vagy az adaptív vsync módot nem szabadna ilyet produkálnia. Tükörsimán kéne mennie a játékoknak a videokariddal
[ Szerkesztve ]
-
fgabo
tag
Már vagy 5 éve csak amd-s kártyáim voltak,de ott 40 fps-el is teljesen folyékonynak tünt minden. Azért furcsa ez számomra.
Privikre illik válaszolni!
-
Oszilaci
senior tag
tegnap lettem tulaja egy Gigabyte gtx1060 6GB OC WF-nek ,van értelme bekapcsolni a hűtésnél a turbo-módot? vagy jóó az ha csak 60c-nál indítja?Turbo-ban 45C-nál indul?
-
fgabo
tag
A gondom igazából az hogy mikor feljebb viszem a grafikát és pár helyen leesik az fps 50 re már úgy szaggat mintha 20 lenne. Ezeket most megpróbáltam de nem igazán látom eredményét.
Privikre illik válaszolni!
-
Imre921
tag
Ott a képfrissítéssel lesz a bibi. Driverbe állítsd be neki a vsyncet. Van még egy adaptív mód is a sima vsync-en kívül. Vannak játékok sajnos ahol kell. Meg monitorfüggő is egy kicsit a dolog. Nekem a Fifa 17 csinálta ezt. Ment 6millió fps-el de olyan volt mintha szaggatna. Driver, vsync, és ugyanúgy hasított, csak most már tükörsima a kép.
[ Szerkesztve ]
-
fgabo
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám és ebben kérném a segítségeteket. Vettem egy gigabyte wf 1060 6gb kártyát és azt tapasztalom hogy ha kikapcsolom a vsyncet és nem 60 fps van akkor szaggatottan megy. Ha 80 az fps akkor is. (gta v,resident evil 7). Fx 8350,gtx 1060 6g, 16gb ram,24' full hd monitor. Előre is köszönöm!Privikre illik válaszolni!
-
Redneck
nagyúr
Minden gépet azzal a házzal rakok ismerősöknek össze. A VGA rögzítő kerete egyszerű, de nagyszerű!
Nekem se ártana mert ehhez a batárhoz (Inno3D Gaming OC) nagyon kéne. A Giga WF ehhez képest kis cuki valami.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
FunPro
őstag
válasz Maximum1 #9981 üzenetére
Nekem is zalman z3 plus van, és azt kell hogy mondjam, hasznos ez az alátámasztó sín.
Először nem akartam beszerelni, szóval láttam milyen nélkül. Aztán amikor beraktam, akkor jöttem rá, hogy a giga vidkarit igenis húzza az önsúlya.
Én plusz ventit nem szereltem a sínre, de ehhez a kártyához nem is kell.
Ezt nem konkrétan neked akart menni, bocsi!
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Maximum1
őstag
válasz zed1983 #9970 üzenetére
Zotac 3GB-om van 2 hete.
Alapban 1500-on forgatja a ventit kb. 43 fokig, utána 1700ra vált.
20 fokos szobában, kis nettel már el is éri a váltást.
Van egy frezer 7 torony hűtő a házban ami alapban 1500-on forog, simán elnyomja a zotac hangját.
Létezik rx 460 ból passzív kártya ha elég annak az ereje, nekem kevés volt így lett a Zotac, jól tettem hogy ezt vettem, bivaly kártya, még nem ment 70 fok fölé .
BF1-el 3 órát játszottam singlében FHD-ban high-on.[ Szerkesztve ]
-
donnie.d
aktív tag
válasz laskr99 #9959 üzenetére
Nekem ilyen van lassan nyolc hónapja és csak pozitívumot tudok róla nyilatkozni.
A kártya nálam egyáltalán nem hajlik, ámbár hozzáteszem, hogy az én gépem az asztal alatt van, s álló gépház ellenére fektetve van. Lehet ez is szerepet játszik benne, hogy úgy áll a gépben, ahogy beleraktam.
A világítás szerintem borzasztó. Én semmilyen belső alkatrésznél nem szeretem, ha világít. Ebből a szempontból a kártya nagyon felbosszantott vásárlás után, mert kifejezetten utáltam, amikor filmet néztem, vagy játszottam, s jött egy sötétebb jelenet, vagy épp valamilyen snitt és az egész szoba fényárban úszott, mert a kártya olyan volt, mint egy modern számtech karácsonyfa. Szerencsére van hozzá egy msi app is, ami ugyebár rajta van a telepítő cd-n is, amit jár a kártyához, de ajánlott a frissebb változatot leszedni. Ezen be lehet állítani a hűtéstől kezdve mindent, s a színeket is lehet variálni. De mivel engem nagyon zavart, így beállítottam, hogy a háttérben induljon a windows-zal együtt, így a programon belül kikapcsolva a világítást a kártya szerencsére nem olyan, mint egy karácsonyfa most már.Egyébként halk, hűvős, cicergő mentes.
-
Imre921
tag
Egyre jobb
Egyébként gondolkoztam rajta még az előbbi eset végett hogy mivel ugye plexi oldallapos a házam, és van backplateje a videokarimnak, ráteszem az egyik kedvenc, kiskoromból ereklyének hátramaradt Son Goku bábumat Simán elfér mer a 6500asnak bőven jó a gyári stock hűtő
[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
-
zed1983
őstag
Sziasztok,
GTX 1060 vásárlása előtt állok, de
3 kártya közül nem tudok választaniAsus Dual Fehér 24,2cm
Gigabyte Windforce OC
Vagy EVGA 1 ventis Gaming SCAzért ezek a kértyák mert nem fér be hosszabb max 24,5cm!!!
A gigabyte hűtésről nem sok jót hallok, ez igaz?
A kérdésem, hogy az MSI GamingX után melyiknek jobb(halkabb) a hűtése??
Tapasztalatokat szívesen meghallgatok.Köszönöm!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
tag
válasz Hauptmann #9964 üzenetére
Én 3G-set vettem és mivel GTX660-amon már nem ment semmi, igy muszáj volt lépnem és nem akartam valami gagyit venni. Viszont ettől függetlenül, mintha a fogamat húzták volna, szóval nekem számít 1000ft is. A puding próbája az evés. Én itt vettem, majd ha valami probléma lesz vele, igérem megosztom a nagyérdemüvel a tapasztalataim.
* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *
-
Imre921
tag
válasz laskr99 #9961 üzenetére
Hát ez meleg. Bocs
Nem tom, a gyárban jó lehetett nagyon a cucc mert ezek szabvány dolgok. Az egyenes fogalma is
De a kis kriptoni nagyon jól mutat Szabadalmaztasd, hátha fizet érte neked az nVidia. Már látom magam előtt a szalagcímet jövő hónapban. Megérkeztek az új GeForce-ok, amik a Kripton kódnevű Gpu-ra épülnek, és Clark Kent-es vga holdert kapnak ajándékba az első készlet erejéig a promóció keretein belül
Am.régi motoros vagyok a pc iparban, de ilyen cpu hűtési megoldást se láttam még, meg házbelsőt se nagyon
Nehogy fikázásnak vedd, csak na
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz Kaslerka #9954 üzenetére
Oké, de ha mondjuk meghal a kártya közeledve a 3. évhez, akkor is lesz ez a bolt? Persze, egy Aqua is lehúzhatja a rolót bármikor, de azért erre kevesebb az esély.
Bocs, de tényleg nem értem, hogy egy 100 k-s kártyánál ennyire számít 10k spórolás? Mert ha igen, akkor szerintem nem kell ilyen drága kártyát venni. Persze lehet, hogy nem lesz semmi a kártyával, de ha mégis, és addigra felszívódik az aprós ember/bolt, akkor az kicsit már más kategória, mint 10k.
[ Szerkesztve ]
-
Imre921
tag
válasz Kaslerka #9954 üzenetére
Már megvetted? Látom hogy folyamatban de lehet csak nem javítottad
Kíváncsi vagyok a tuning i5 750esed hogy muzsikál majd vele. Majd egy alap firestike-ot dobjál Vagy time spy is jó, de abban az 1060as sem vitézkedik
@laskr99
Hajlik? O.o Már mitől hajlana? Áll mint a cövek. Oda kell csavarozni a kimeneteknél a hátsó lemezt a helyére.
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
válasz laskr99 #9957 üzenetére
Nekem olyan van és csak jókat tudok róla mondani, halk, hűvös! Nagyon jó kis kártya az egyik legjobb 1060-as!
Nem tudom igazán nem figyeltem de majd holnap ránézek, hogy megvan-e hajolva! Mire vagy kíváncsi a világítással kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
laskr99
addikt
Gaming X 1060 6GB-ról mi a véleményetek?
-
Redneck
nagyúr
Csütörtökön meglesz a 4790K, mérek majd egy újat Fire Strikekal. Lesz egy kis ugrás, végre ki lesz hajtva a VGA.
-
Hauptmann
addikt
Így felment az alapváltozatok ára?
Kb. mindegyik jó, nincs nagy különbség köztük. Coil whine mndegyiknél előfordulhat.
Én mondjuk a 92 ezres Asus helyett a Gigabyte G1 Gaming-et venném, ha ennyit rá tudsz szánni, az Asus O6G után a második papíron leggyorsabb kártya a mezőnyben.
-
Shiro
senior tag
Sziasztok egy GTX 1060-ast szeretnék venni, amire a keret 90.000Ft lenne (+esetleg még pár ezer valami nagyon jó extra esetén)
A régóta nézegetett modell a Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6G ami 89.000Ft
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/geforce-gtx-1060-windforce-oc-6gb-gddr5-192bit-pcie-gv-n1060wf2oc-6gd-p344226622/Most a kereső kidobta az OC mentes változatot, ami 87.000Ft
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/geforce-gtx-1060-windforce-6gb-gddr5-192bit-gv-n1060wf2-6gd-p352625971/Összefoglalóban írtátok, hogy az OC mentes változatot érdemes megvenni, mert felesleges felár és mi is tudjuk húzni. (illetve gondolom a kisebb terhelés miatt valamivel időtállóbb lehet)
90.000 Ft környékén még kidob több MSI modell, ezekből leginkább az Armor-t választanám.
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/msi/geforce-gtx-1060-6gb-gddr5-192bit-pcie-gtx-1060-armor-6g-oc-p343321108/Illetve ami nekem nekem még nagyon megtetszett az a ASUS DUAL-GTX1060-O6G
Aminek úgy néz ki csökkenőben van az ára és jelenleg 92.000 Ft
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/asus/geforce-gtx-1060-dual-oc-6gb-gddr5-192bit-pcie-dual-gtx1060-o6g-p342897054/Szerintetek melyik lenne a legjobb választás és miért?
Azt tudom, hogy teljesítményben néhány % eltérés lehet.
Itt olyasmire lennék kíváncsi, hogy időtállóság, zaj, vagy hőmérséklet ..stb
+Az ASUS-nak magyar nyelvű a honlapja a Gigabyte-nak angol, bár ez nem tudom mennyire számít.
-
Redneck
nagyúr
A legújabb driverrel van valami tapasztalatotok?
-
VGNGR
senior tag
Csatlakozok én is egy Giga wf 3 gb-al. Egyelőre pöpec, se cw, se egyéb hang. Max. hőfok amit láttam tőle 67 fok. A 3770-el egyelőre nagyon jól kijönnek. :-)
-
Imre921
tag
Middle earth - Shadow of Mordor tesztem.(no tuning, csak az alap gyári oc) Meglepődtem hogy van benne saját beépített benchmark
1080p Ultra
[link] -
Redneck
nagyúr
Kipróbáltam az UT-t Ultrán, de vegyes limitem volt 1680x1050@75Hz-en. CPU is 60-70%-on, és a VGA is, igaz 120-as cappel. 7 bottal, leginkább 80-90 fps-sel futott, egyszer-kétszer benézett 68-72 fps-re.
Az eséseket nem igazán láttam fps dropnak, szerintem akkor megy így le mikor szétlőnek rakétával és repülnek a darabjaim minden irányba.
Érdekes hogy Highon sem érzem számottevően gyorsabbnak, folyamatosabbnak, pedig úgy kicsit több az fps.
Kevésbé pörgős, béna botokkal, ahol nem kell annyi fizikát és robbanást megjeleníteni, nem esik így be. Próbálgatom majd még, eléggé össze van rakva a motor alatta. Fast Sync nélkül, ha akarom meglátom a képtörést, de a nagy pörgés közben nem feltűnő.
Hátra van még a cap nélküli teszt, és a botok nélküli Online, de azt már csak este fogom megejteni.
-
Imre921
tag
Valami időkorlátom lejárt gépelés közbe uh ez most egy dupla.(nem, nem dupla Megelőztek )
Szóval ahogy Redneck kolléga is mondja, ne a leggyengébb i5-öt pakold majd alá lehetőség szerint, és ne is prevgent(a ddr4 miatt). Legalább egy olyat mint az enyém, de ha nem sokkal drágábban hozzá jutsz, akkor 6600. Mondanám a Caby Lake-t is, de pár százalék difiről beszélünk. Amelyik szimpatikus.
@Scorp
Hdd-ről persze. 1tb-os wd blue. Te egyébként upgradeltél win7 alól, vagy clean installt csináltál? Én amikor megvettem most legutóbb a procit meg a vga-t alapból egy format meg clean install ment ugye. Érdemes lenne újrarántani a rendszert ha nem clean install volt(sztem)
Start menüben elő van hozva nálad a futtatás parancs? Szerintem vágod te, de gépeld be neki az msconfig parancsot. Lesz ott egy olyan fül hogy automatikus indítás, azon belül meg a feladatkezelőt nyisd meg. Én ott összvissz a 3 legalapvetőbb aplikációt engedélyeztem csak Nagyon sokat számít ha az ember kilövi a sok felesleges sz@rt rendszerindítás alól pl. Nálam így pl nagyon gyorsan bootol be a win10 bekapcsolás után. Meg a windows defendertől se kell megijedni a neve miatt, nyugodtan ki lehet lőni. Tűzfal meg egy normális vírusirtó elég.
Meg a csúzliszájú felügyeleti eszközöknél is lehúzhatod a csúszkát teljesen, úgyis te látod hogy nem veszélyes meg vírusos az alkalmazás amit telepítesz.Ha ezek megvannak, elvileg már egy sokkal barátságosabb rendszer folyamatokkal operáló Win10et kapsz. És gyorsabbat. Nem a hardware a baja neki mert annak meg se kottyan a win10, ha be van minden felesleges sz@r kapcsolva, hanem a hdd.
Nagyon jó dolog az ssd, ott nem kéne ilyenekkel szöszölni, de nálam így is nagyon gyors a rendszer. És mivel nem dolgozok a gépen, nekem aztán tök8 hogy azonnal indul e a legújabb photoshop, vagy kerreg 5másodpercet. Játékok alatt meg tök néma loading után
Egy jobbfajta töredezettségmentesítőt azért még tegyél fel és egy héten egyszer azért menjél át vele a gépen.(a 10 sajátjába meg kapcsold ki az ütemzett töredezettségmentesítést)Szóval ssd, vagy szabd testre a 10et ha nagyon izzasztja a merevlemezed
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz #24845312 #9930 üzenetére
"...pedig már kikapcsoltam mindent, amit lehetett."
TROLL ON
Ezek szerint mégsem.
TROLL OFFKomolyra fordítva a szót: Windows 10 esetén alapértelmezettként nagyon sok olyan háttérfolyamat, feladat, stb. fut, amely legtöbb felhasználó számára szükségtelen, feleslegesen terhelik a gépet. Nem csodálom, hogy ez egy HDD-vel futtatott rendszeren okozhat hasonló problémákat, mint, amit előzőleg leírtál. Windows 7-ben is voltak hasonló folyamatok, automatikusan ütemezett feladatok, stb., de közel sem ennyi, mint ebben az OS-ben.
Több, mint 2 éve aktív felhasználója vagyok a 10-es rendszernek, nagyon sok béta build-et használtam, kipróbáltam, de, amennyiben tiszta telepítést választok (az esetek 99,9%-ában így döntök), úgy kb. majdnem egy hét, amire készre beállítom a rendszert abba a formába, amelyben nekem megfelelő, és, akkor még nem beszéltem az általam használt programok, alkalmazások feltelepítéséről majd konfigurálásáról... Persze ez nagyon kényelmes tempó. Szép vagy nem szép, de másnak természetesen nem csinálom meg ilyen aprólékosan.Ha szeretnél megoldást keresni a problémádra, akkor első körben a Windows Feladatkezelőjében (taskschd.msc) nézz körül. Alapértelmezettként itt kb. 80 db automatizált feladat kapott helyet. Nekem ebből 9 db maradt meg úgy, hogy ennek egy része általam feltelepített, a Windows-al automatikusan induló program.
Másodsorban az általad felvázolt problémát a Superfetch is okozhatja, amelynek kikapcsolása nem feltétlenül javasolt HDD esetén, mert én azt tapasztaltam, hogy valamelyest lomhább lesz tőle a rendszer. Ez egyébként a HDD aktivítást minimálisan befolyásolja, mivel ezt leginkább az OS indulása utáni percekben kezdi el a műveleteket.Ezeken kívűl még ezernyi dolog lehet, ami kerregtetheti a HDD-det, de először érdemes ezeket végignézni.
Ha nagyon zavar a probléma, tudok segíteni, de már ez is elég nagy OFF, így, ha gondolod esetleg privátban keress meg!(#9933) Redneck: "Kerregés lelőhetetlen fantom process."
Ilyen nincs.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz gaben9569 #9934 üzenetére
i5-ből sem mindegy milyen. Ha nonK, mindenképp valami frissebb, magasabb órajelen járó az ajánlott. Én is ezért agyalok a 4460 cseréjén, erősebb ajánlott alá, ha tényleg ki akarod használni, pláne ha az OC-t is kihasználnád.
Szerk:
Bár a múltkori "kihajtsa-e" teszt mást mutatott mint a tesztoldalak, főleg az FX-et nézve.[ Szerkesztve ]
-
gaben9569
csendes tag
válasz Imre921 #9929 üzenetére
Értem miről beszélsz. de még ha annyira gyenge lenne is a proci, akkor se értem miért csak 30-40% ra hajtaná ki a GPU-t (mármint csak a BF 1 ben tapasztalom a hibát, lehet a amiatt amit leirtal) Tudom, h az intel ilyen téren jobb, most már az AMD a Ryzennel is, de akkor még várhatok egy fél évet megint mire összejön a pénzem, hogy vegyek egy intelprocit, vagy megvárom amig a Ryzen elterjed és benevezek arra
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ezt néztem pont valamelyik nap és le is tettem róla.. Új ASUS gép, clean install, jogtiszta Win10, 1607. Kerregés lelőhetetlen fantom process.
Az enyémen maradt a 7, kevesebb RAM-mot eszik indulás után és minden úgy van ahogy szeretem.
Lassan fél éves telepítés lesz, de 2-3 évesen is ugyanilyen frankó volt.Forza Horizon még várhat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Imre921 #9931 üzenetére
16 GB RAM-om van.
Kikapcsoltam már mindent, de mégis folyamatosan használja valami a HDD-t (a Feladatkezelő szerint a System Windows-folyamat). Több gépen/laptopon is néztem, ott is ugyanez van. Olyan, hogy teljesen néma a gép, már megszűnt létezni, mióta fönt a Win10.
Több géppel és több alaplappal is néztem. Pl. ha berakok pár ezer fájlt a Lomtárba, és ki akarom üríteni, a Win10 még csak annyit ír ki, hogy Felkészülés a Lomtár ürítésére (vagy valami hasonló), a Win7 ennyi idő alatt már ki is szokta üríteni az egészet. Ez meg még csak el se kezdte addigra, mert ő még csak felkészül rá...
Te is HDD-ről futtatod? -
Imre921
tag
A felügyeleti eszközöket meg a pudvás windows defendert kikapcsoltad? Mennyi ram van a gépbe? Az ütemzett töredezettségmentesítést kilőtted? Nálam pont hogy sokkal gyorsabb mint a ..lószart, nem tudom, amikor 7em volt gyengébb gépem volt sokkal Az biztos hogy nálam villámgyors és ritkán tekeri feleslegesen a lemezeket pedig használok egy pár alkalmazást. [link]
-
törölt tag
válasz Redneck #9928 üzenetére
Játékok alatt sajnos nem volt időm méregetni a Win7->Win10 váltás hatásait, de Firestrike alatt nincs különbség. De szerintem játékok alatt sincs, ráadásul mióta fönt a Win10, azóta a HDD-m is folyamatosan dolgozik (kerreg), pedig már kikapcsoltam mindent, amit lehetett. Az biztos, hogy nekem HDD-vel sokkal lassabbak lettek a lemezműveletek, mióta a 1607-es update is fönt van. A Win7 ehhez képest egy álom volt.
-
Imre921
tag
válasz gaben9569 #9918 üzenetére
Az fx szériánál gyengébb? (mármint játékra, munkára patentos) Biztos hogy nem. Nem csúcskártya az 1060, csak a középkategória teteje, de így is elég erős ahhoz hogy dukájon alá egy erős Intel proci, vagy legalább egy AMD Ryzen.
Hidd el hogy kevés az fx-ed neki mert a legtöbb játék csak 4szálat használ ki, szálanként meg karcsú egy ilyen gpu alá, 8mag ide vagy oda.A "kihajtás" egyébként egy elég komplex fogalom, mert nyilván azért elvagy vele így is játékok alatt, de még egyszer mondom, ha ki akarod használni amiért fizettél nem keveset váltasz Intel platformra, vagy bevállalod az új amd ryzent amiből nemsokára érkezik a többi modell. Valszeg ár/érték bajnok lesz, szóval utóbbit is erősen ajánlom. Bár én sose szerettem az amd-t, de ez egyéni szoc probléma.
Hogy érzékeltessem miről is beszélek. 2mag+ht vs 8mag játékok alatt. Durva.
[link]És ez csak i3, ami szintén nudli még az 1060asnak, de mivel bivaly erős két magról beszélünk 4szállal, így már ezzel is jobban járnál ha csak játékra meg általános felhasználásra használod a gépet.
Lényeg hogy legalább i5-öt ajánlok mellé a fix 99%-os gpu kihasználtsághoz.
Egyébként most ezt ne úgy vedd hogy le van "fikázva" a procid. Munkára, illetve sok(4nél több) szálat igénylő alkalmazásokhoz kiváló a mai napig, és még játszani is ugye, csak egyszerűen ahhoz kevés már, hogy megetessen rendesen egy komolyabb Geforce-ot. 1050TI-vel szerintem még nem lenne gondja.
Lehetne szórakozni azzal is hogy veszel rá egy komolyabb hűtőt, és az egekig húzod, de értelme nem sok amikor vennél mondjuk egy alap i3-at, és már azzal előrébb vagy.(legalábbis játékokban)[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz #24845312 #9927 üzenetére
Köszönöm!
Igaziból csak az alacsony órajel a bajom a 4460-nal, és az ebből adódó alacsonyabb minimum fps-ek. Ha sikerül váltok 4790K-ra, ha nem, lehet haver viszi a mostanit, és beruházok egy nonK 6600-ba. Mondjuk az első eset elég jó lenne, tuning nélkül 4Ghz és 4,4 Turbo, 4C/8T. Jól hangzik.Sajnos pont azokat a játékokat kedvelem amik szeretik a nyers CPU erőt. Nem rossz a 4460, főleg hogy olcsón vettem, de plusz 15-20% órajel jót tenne neki így a GTX 1060 mellett.
Szerk:
Minden a matekon múlik, ha nem jön össze, egyelőre marad. Még Win10-re nem váltottam, azzal nem mértem.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Kipróbálom holnap Fast Sync nélkül és Ultrán is az UT-t, valamint botok nélkül, megírom majd a tapasztalatom.
Elgondolkodtam azon is hogy már most i7 4790K-ra váltok, de eljátszottam a Skylake/Kaby Lake gondolatával is. Kiszámolom, ha meg tudom oldani jól, akkor váltok.
-
törölt tag
válasz Csupingo #9920 üzenetére
Comodo tűzfala a legjobb. Víruskeresőnek én AVG-t tudom ajánlani, illetve most tesztelgetem az Avast-ot. Az Avirának is jó híre van, minden évben ki is próbálom, és minden évben meg is bukik nálam sajnos valami miatt. Pl. az idei elkezdte törölgetni a fényképeimet, mert szerinte vírusosak voltak. Holott nyilván nem, virustotal.com-on 55 db víruskeresővel átellenőrizve sem. De a vaklárma a jobbik eset, volt amikor sajnos a valós vírusokat is átengedte valamelyik régebbi változata még jónéhány évvel ezelőtt. Azóta sokat javult mondjuk.
-
Csupingo
veterán
válasz LordPorcio #9919 üzenetére
Én a beépített tűzfal helyett a comodo-t használom, víruskeresőnek pedig az avira-t. Eddig még elkerültek ezek a csúfságok.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
törölt tag
válasz LordPorcio #9916 üzenetére
Ha eddig nem tetted, használj víruskeresőt, mert akár komolyabb károd is lehet a mostaninál.
-
Redneck
nagyúr
Egyébként engine függő, de a jobbakban bármilyen korlátot állíthatsz.
DM Outposton néztem 7 bottal, holnap okosabb leszek. Igaziból csak az input lag miatt parázok, de lehet pont akkor esik mikor meghalok és az összeeső modellt mutatja.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Van valami framerate smoothing opció, be volt pipálva. Igaziból a Fast Sync is lehet a dolog oka, megnézem nélküle is. Ahogy emlékszem, nélküle se nagyon láttam képtörést, lehet a kettő ugyanaz, csak az egyiket driverben kapcsolhatja a user.
Köszönöm a segítséget, azért ha olcsóbb lesz egy jobb i7 beugrik alá.
-
Imre921
tag
válasz LordPorcio #9909 üzenetére
Ugyan már, mindenki néz pornót
-
Imre921
tag
válasz LordPorcio #9900 üzenetére
Kérdezd meg még sztem az alaplapok fórumon belül a megfelelő topicban. Lehet esetleg még egy procihoz tartozó extra beállítási lehetőség is biosban. Az a baj a csúcsdeszkáddal hogy olyan szinten testre szabható hogy szakértőnek kell lenni hozzá
-
Euromail
aktív tag
válasz Imre921 #9888 üzenetére
Lehet nem mostani de a best of a Max Payne nekem bármelyik rész de grafikára a 3 ami mostani.
Mass effekt 3
Deus exbár lehet ezeket biztos ismered
mondjuk ez egy vegyes inkább kicsit tpm is: Brothers in Arms: Hell's Highway
viszont magyar kuriózum hogy magyar szinkronnal is van játék ami ritka
[link][ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Imre921
tag
válasz Csupingo #9902 üzenetére
Egyszer régen jártam én is ugyanígy. Még i5 3470/gtx 760 konfigom volt. Far Cry 3 produkálta ezeket a tüneteket. Csak már arra nem emlékszem hogy milyen féreg volt és hova fúrta be magát, csak azt tudom leirtottam valahogy.
Ez az egyik lehetőség, a másik meg szerintem lehet egyfajta bios beállítási hiányosság is, mert csúcsmasináról lévén szó az alaplap biosában emberesen testre szabhatóak a dolgok. De tuningdeszkák beállítására nincs rálátásom sajnos. Csak erre tudok még gondolni.
-
-
Csupingo
veterán
válasz LordPorcio #9900 üzenetére
Bányászvírus is ilyen tüneteket produkál. Ezekkel átnézhetnéd a gépet: Roguekiller, Hitman, Adwcleaner, Malwarebytes. Vírus esetén terheletlenül pl. a gpu-z -nek is magasabb órajeleket kéne mutatnia tiszta win asztal esetén is.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest