- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz zoomon #11999 üzenetére
Ha most nem kell, szerintem hülyeség venni, addig még sok minden változhat. Ez a 3GB vs 6GB pedig örök vita tárgyát képezi.
Szerk:
Esetleg érdemes árfigyelő üzemmódban nézegetni a számodra szimpatikus üzletekben, és ha valami nagyon jó áron megy, akkor lecsapni rá. Pár hónap alatt mérséklődhetnek az árak, a 9Gbps-es frissített 1060-as kártyák is lejjebb mehetnek.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
zoomon
tag
Sziasztok!
Full HD felbontás mellett mennyire van értelme a 6Gb-s változatnak?
Van olyan játék aminek FHD mellett nem elég 3giga?A régi kártyám megadta magát, kellene egy új, de ráér őszig is, mert nyáron nem játszok, addigra lesz új széria, vagy csak jövőre várható?
-
Redneck
nagyúr
válasz juliensorel #11997 üzenetére
Persze komolyabb hűtése volt, de nagyobb fogyasztása is! Szerintem semmi gond azzal hogy a Turbot vetted, tudja amit kell!
-
juliensorel
senior tag
válasz Redneck #11996 üzenetére
Jaja, hat en egy asus gtx770 2gb directcu II-t valtottam bő 3 ev utan, annak "elvileg" komolyabb hutese volt mint a turbonak, megis melegebb volt, ettol fuggetlenul remek vga volt, az uj tulajnak is bejon akinek eladtam. A turbot meg azert vett mert jo ajanlat volt apron es nekem boven eleg (de ezt mar irtam itt).
-
Redneck
nagyúr
válasz #24845312 #11994 üzenetére
Így van, ennek tudatában pláne nem nézegetném az ennyire drága 1060-as kártyákat. Mondjuk 90 fölött se nagyon. Az a baj hogy 90 alatt nem sok minden van, bár van olyan amit bevállalnék de ez az én dolgom.
juliensorel: Nem kell félni, még az egy ventisek is lazán lehűtik ezt a GPU-t.
A bonyolítás ott lép a képbe, hogy ebben az árkategóriában már elvárja az ember hogy VRM és VRAM hűtött legyen, főleg ha valami régebbi vagy alacsonyabb kategóriás kártyáról vált.
Ettől függetlenül nem kell stresszelni, mire egy jobban sikerült olcsóbb példány kipurcan, bőven túl leszünk egy-két szérián... A legócskábbakat természetesen nem érdemes venni, főleg ha pár ezresért normálisak vannak.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Sziasztok!
Egy kis érdekesség asus gtx1060 6gb Turbo kapcsán, ha valaki szemez a modellel illetve sokan félnek a hűtésétől:
Ma kíváncsiságból megnéztem a munkahelyi gépem hőfokait amin vágni szoktam (használta már más is előttem, én úgy kaptam meg, szóval túl sok érzelem nem fűz hozzá, full hd vágásra tökéletes)
Egy Asus gtx 950 2Gb van benne [link], tisztán van tartva, és netezés közben 34-35 fokos, míg nekem itthon az 1060 turbo stabilan 29 fokos silent módban, 5-6 féle progival is mérve
Holnap megnézem terhelés közben is.
Tudom, hogy az nem egy "mai" kártya, ill. nem nagy a hőm. különbség, de a 950en mégiscsak 2 venti van, ráadásul kisebb a teljesítménye és ehhez képest szépen teljesít a turbo hőfoka.
Szerintem Asuséknál ez a mondat akár igaz is lehet: " A legjobb hűtési teljesítmény érdekében az ASUS TURBO GTX1060 2 kártyahelynyire növeli a hűtő (hűtőborda+ventilátor) méretét. Kérjük, vásárlás előtt kétszer is ellenőrizze az alaplap és a ház méreteit, hogy biztosan beférjen a kártya a rendszerbe!"
Szóval szerintem ismételten nem kell félteni a turbo-t
Üdv! -
klaca1978
tag
Asus előny már csak az a plusz 80-100Hz chip sebesség, ill.a memória 200Hz-es különbsége. Érezni lehet vajon ezt a különbséget?
-
EVL2
aktív tag
válasz Kaslerka #11982 üzenetére
Nem arról van szó ,hogy nem jó kártya csak sajnos tény; rengetek közötte a gyári hibás. Sajnos majdhogynem lehet nevezni széria hibának a venti problémát.
Ha mákod van és sikerül kifognod egy olyan példányt ami ezen tüneteket nem produkálja akkor igencsak megéri a pénzét. Hasonlóan a G1 tesójához.
Nekem is hibátlan G1-em van sőt még igen csak rendhagyóan jó tuning potenciállal, de ettől még a G1 típusnál rengeteg a ventihiba és a cw probléma. Nekem szerencsém volt, de nem ajánlanám nyugodt szívvel.
Amúgy a Giga kártyák ár érték bajnokok lennének ha ez a buzi ventilátor és cw bajuk ne lenne annyira gyakori náluk. -
klaca1978
tag
Erősen elgondolkodtam, hogy lemondok az asus OC strix-ről, és inkábbb MSI Gaming X lesz a befutó. Árban csak kb. 5k-val olcsóbb az MSI, de kezdek benne kicsit csalódni, egyre több cw-s-t, kicsit hangos-t olvasok, a kiszűrődő hangokra meg allergiás vagyok. Remélem nem fogom megbánni ha így döntök, lassan egy hónapja nincs kártyám bár az ár még mindig picit magas.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Szerintem a Strix felára túlzás, nem éri meg, de a WF2 is felejtős, elég sok zörgős volt a topikban.
Ahogy látom az árakat, most elég szar a szitu, több jó kártya is 90-95 körül volt, most meg 110? Lemaradtam valamiről?Szerk:
Havernak is WF2-őt pakoltam tavaly ősszel az új konfigjába, és nagyon szépen teszi a dolgát. Ettől függetlenül a kommentek, és pár kicsit drágább kártya fényében nem venném most.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Megéri a felárat a Strix 1060? Minőségben a WF2 mennyire áll távolt?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tag
Nekem meg már van.
* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *
-
jacint78
addikt
-
arabus
addikt
válasz jacint78 #11969 üzenetére
Koránt sem biztos hogy beállitási probléma.
Ugyan processzor oldalról támogatott 1x16 3.0 sáv
de ahhoz annak a feltételnek teljesülnie kell hogy szinte
semmi sem legyen a gépben csak a vinyók.
persze azok is csak kis sávszélességüek.
sata3 6 g/s.[ Szerkesztve ]
Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
BITBOYS
addikt
válasz arabus #11965 üzenetére
Nem lehet ez valami driver gond vagy registry hiba? Mostanában láttam pár hasonló esetet ahol a 1060-as kártyák vagy inkább nvidia vga-k 2.0 beállításokkal mentek valamiért, de a tulajnak ez nem tűnt fel
Pedig ez teljesítményben gondolom visszaesés, vagy nem?
Volt olyan lap is ahol előtte amd kártyát használtak és minden probléma nélkül kezelte a 3.0-t -
arabus
addikt
válasz jacint78 #11966 üzenetére
Na akkor tedd be ide a képet a gpu-z-röl.
Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
-
arabus
addikt
válasz #24845312 #11962 üzenetére
Igen akkor ugy érthetöbb a skylake már az.
Z97 pcie 2.0Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
válasz BITBOYS #11959 üzenetére
Skylake alatt pce 2.0 tudnak.
Amugy ugyanaz mint pcie 3.0x8.Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
-
Rony949
őstag
válasz low freq #11952 üzenetére
Nem vagyok nagy videókártya guru, de amennyire én olvasgattam, az ASUS/MSI/Gigabyte hármassal nem nagyon lehet mellélőni. Esetleg még az EVGA is jó lehet. A többi "kisebb" márkákról semmit nem tudok.
De majd jönnek az okosabbak és majd kijavítanak engem.
[ Szerkesztve ]
-
low freq
csendes tag
Sziasztok,
Milyen változatot ajánlanátok a 6GB-s verzióból?
Játék mellett Adobe programok gyorsítására használnám, és nem bánnám, ha viszonylag halkan és megbízhatóan tudna működni pár évig
A választ előre is köszönöm! -
arabus
addikt
válasz laskr99 #11950 üzenetére
Hát ö nem is mennek SLI-ben mert semmi nem irja ki hogy sli volna.
Valami más módon álltak össze.Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
válasz Euromail #11948 üzenetére
Az két 1060.Volt csak a lányom gépében.
Ha nincs itthon kiszoktam venni.Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
válasz Euromail #11945 üzenetére
Köszi.Akkor szépen gyorsul a kettő.
-
arabus
addikt
-
Euromail
aktív tag
Egykis túlhajtás furmarknál 1920x1200 8xMSAA Próbáltam a maxos értékeket ellőni.
(tuningnál: core V +100%, Pw Limit 108%, CC +160 Mhz, MC +500MHz)[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Euromail
aktív tag
válasz Rony949 #11929 üzenetére
Szevasz
Majd erre amit írtál én is kíváncsi volnék.
Ha ráérsz letesztelhetnénk összehasonlítás képp pár játékkal.
Kéne a fraps benchmark F11-el az rögzit csv file-ban sok adatot.
Ha benne vagy akkor majd megbeszélhetnénk mik és hogyan legyenek pár nagyobb című játék biztos kellene. (ilyen 3dmarkt, unigine stb.. benchmarkolóknak szerintem nincs értelme)Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Sage83
aktív tag
Hali!
Msi Gtx 1060 Gaming x 6gb megrendelve!!!
-
Ciccuka
veterán
válasz jacint78 #11936 üzenetére
Akkor jöhet az AIDA64 Extreme -> Számítógép -> Túlhajtás -> Grafikus processzor tulajdonságai menü képe
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #11909 üzenetére
Úgy tűnik általánosságban az Nvidia Inspector szerint, hogy amelyik kártya nem OC, annak a Max Boost órajele kisebb ugyan, de így az alapjárati óra jele is, így valószínűsíthetően a fogyasztásuk is kisebb némileg (talán 1-3 Watt-ról van szó) ebben a módban.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
Én hétfőn fogom átvenni az ASUS Dual verziót (6 gigás). Majdnem 3 évig szolgált engem egy szintén ASUS 770-es (2GB), mivel még a mai játékokat is képes elfuttatni (persze jó nagy kompromisszumokkal), kijelenthetem hogy ez a kártya egy bestia, nehezen válok meg tőle, de muszáj eladni hogy maradjon egy kis pénzem.
Nagyon kíváncsi leszek az 1060-as teljesítményére, elvileg ezzel vígan elleszek Full HD-n, high/ultra beállításokon. Meglátjuk.
Egy i5 4460 (3.20 Ghz) proci mellé és 8GB RAM mellé lesz véve. Remélem nem fogja majd nagyon vissza a videókártyát a procim. Tudom hogy a processzor nem a legerősebb, de gépvásárláskor muszáj volt kispórolnom az egyik legolcsóbb i5-öst.
Majd hétfőn írok hogy mi a helyzet.
-
jacint78
addikt
válasz bobalazs #11922 üzenetére
Én mondandóm lényege az, hogy mindenki azt hiszi, hogy a GPU fűti el a 120W-ot amennyit megeszik a kártya, a többi alkatrész meg fénnyel megy rajta vagy nem tudom. Tényleg eszik 120W-ot a 1060, de ebből a GPU csak a nagy része, de nem minden. Nagyon gyors ramok vannak rajta amik szintén elég tekintélyes áramfelvételűek, csak egyesek erről megfeledkeznek. Multkor volt itt a PH-án egy cikk, hogy a VGA ramok sokat esznek és azt akarják ledolgozni mert a kissebb kártyák fogyasztásának egyre nagyobb részét a memóriák igénylik, konkrétan 30-40W-ot simán eldisszipálnak.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz darkstreet89 #11920 üzenetére
Egy, vagy néhány példa semmit sem jelent, bármelyiknél előfordulhatz, sőt akkor sem kell isteni beavatkozást gyanítani, ha többet fogsz ki egymás után, előfordul. Az ötös lottót is meg lehet nyerni, nagyon kicsi az esélye.
type your text here..
-
darkstreet89
tag
Ezek után kíváncsi leszek nálam,hogy fog muzsikálni az új jövevény. Mert itt is volt olyan akinél megdöglött 2 hét után az a kártya..
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz NandoXXL #11907 üzenetére
Tökéletes teszek mások véleményére, a gond nem is akkor van amíg garancia időn belül döglenek a cuccok... És mint azt annyiszor kifejtettem már, a probléma nem feltétlenül, sőt elég ritkán a megbízhatatlanság, de úgyis hiába magyarázom laikusoknak. Ja és márpedig az enyémen úgy van kialakítva a tápellátás ahogy mondtam, mivel ellenőriztem, amihez egy multiméter kell, vagy még az sem, csak a vezetősávokat kell követni a nyákon...
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Ciccuka
veterán
-
tag
válasz Hauptmann #11908 üzenetére
Igazad van. Nekem szinte mindig Gigabyte-om volt, soha semmi bajom nem volt egyikkel sem, így természetes volt, hogy az 1060 is GB lesz. Semmi baj vele, nem zörög, nem csörög, nem nyekereg!
Azóta 2 barátom is vett GB-ot, azokkal sincs semmi baj. Szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden márkából létezik szar, de kijelenteni, hogy a GB szar, az szerintem felelőtlenség.* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *
-
Euromail
aktív tag
válasz NandoXXL #11903 üzenetére
Saját mérés az igazi bármiben az hogy egy ilyen r***** ***** ***** weboldalak mit írogatnak lényegtelen.
Tom's, guru3d meg stb.... nem mindegy mit ír mikor az számít hogy neked otthon milyen lesz haza mész és az számít és az nem ugyan az amit ők szoktak mert általában ők sepeciális dolgokat kapnak a gyártóktól vagy mindig a legdrágább cuccokkal mérnek."Természetesen a tuningra is vetettünk egy pillantást. Némi kísérletezés után gyakorlatilag ugyanazt az eredményt kaptunk, mint amit bő egy esztendeje a Core i7-4770K-val, ami egészen pontosan 4,7 GHz-et jelent 1,26 voltos magfeszültség mellett. Igen ám, de mint később kiderült, akkor az Intel erősen válogatott példányokat küldött ki a tesztelőknek, így az elért eredmények nem voltak igazán reprezentatívak a kereskedelmi forgalomba került dobozos termékekre nézve."
[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Ciccuka
veterán
Nektek az Nvidia Inspector 1.9.7.8 mit ír Est.Max órajelre?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz NandoXXL #11907 üzenetére
Azt már észrevettem itt a fórumon, hogy aki nem Asus-t, vagy MSI-t vesz, az nem ember. Mindem más szar. Ha a hőn szeretett csodamárka cicereg, az rendben van persze. Lassan ámegyünk Honda topic stílusba.
A másik röhej, hogy itt páran 1-2 fok hűtési különbség után szaroznak le kártyákat. Nem mindegy, hogy egy kártya 74, vagy 75 fokos? Vagy már ez is faszméregetés?
[ Szerkesztve ]
-
NandoXXL
senior tag
válasz jacint78 #11904 üzenetére
'GTX 1060-on maximum 6.2A áramot mértem egyminimálisan húzott kártyán a tápcsatlakozón. Erről megy a GPU, a ramok kapják a delejet a PCI-expresszből, ez egy klasszikus kialakítás.'
Arról beszélek hogy nem csak a tápcsatlakozóról megy a gpu, pedig ezt írtad, nem lehet külön mérni és találgatni a gpu fogyasztását egy tápcsatlakozóról. Nem releváns a mérésed, nincs értelme továbbiakban reagálni az elméleteidre. Referencia GTX 1060-at linkeltem, ez felel meg a gyártó specifikációknak.
(#11606) jacint78 válasza sutyi^ (#11605) üzenetére
Megnéztem Ipon hiba statisztikákat, és semmi nem támasztja alá az elméleted. Bestmarkt szervizes annyit mondott a Gigabyte náluk az egyik legmegbízhatóbb, egyedül a venti gyengébb minőségű, időnként portalanítani kellJól mondod, ezek a Te méréseid, és elméleted, képeid. Nincs velük gond, csak kijelentő módban írsz határozott dolgokat amiket rajtad kívül senki nem tud alátámasztani. Kérlek linkelj pár hitelt érdemlő oldalt, ami téged igazol. Nincs értelme továbbiakban reagálni ennyi sületlenségre. (attól hogy kicsit hajlik a nyák még nem lesz baja).
A szakik, akik saját méréseket végeznek, áltudományos magyarázatokkal, és ettől írásuk hiteles, szakmai hivatkozás nélkül, igazán hitelt érdemlőek Akkor gyere vissza ha bármit alá tudsz támasztani hitelt érdemlő statisztikával, és elismert szakmai oldalak publikációjával, mérési jegyzőkönyvet sem láttam nálad l
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Ciccuka
veterán
-
darkstreet89
tag
Amúgy az új GeForce Hotfix driver 382.19-el baj van, mert sehol nem látom,hogy elérhető lenne?
- This hotfix resolves a stutter issue experienced on some configurations while playing Prey
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz NandoXXL #11903 üzenetére
Mivan? Először is nem ugyanaz a kártya amit ők mértek, másodszor én nem netes eredmények alapján pofázok, hanem magam mérek, szóval kímélj meg az okoskodásodtól légyszíves!
Mellesleg, ha kompetens lennél észrevetted volna, hogy ugyanaz a végeredmény, csak másképpen oszlanak meg az áramok, nálam nagyobb áram van a tápcsatlakozón is kissebb az expresszen, de a végeredmény ugyanaz. És továbbra is a ramok is igencsak masszív áramfelvételt jelentenek ma már, amit nem a VGA hűtője hűt és nyílván nem a GPU disszipálja, tehát minden szavam igaz.
Itt van a komplett eredmény.
GTX 1060 áramfelvétel.
ATX24pin 12V: A lap eszik kb 0.2A-ert.
Üresen: 0.5A
Furmark: 4.0A
BF4: 3.4APCIe 6 pin: 12V
Üresen: 0.2A
Furmark: 6.1A
BF4: 6.2A max. (általában 5.5-5.8A)[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
NandoXXL
senior tag
válasz jacint78 #11895 üzenetére
Miért nem tudsz csendben maradni, ha ekkora mekmester vagy, és valótlanságot terjesztesz?
Nem tudom hogyan mersz leírni ilyen hülyeséget:'(#11895) jacint78 válasza bobalazs (#11894) üzenetére
Milyen 120W-ot? Tanuljuk már meg végre, hogy nem csak a GPU igényel elektromos teljesítményt egy vidóekártyán. GTX 1060-on maximum 6.2A áramot mértem egyminimálisan húzott kártyán a tápcsatlakozón. Erről megy a GPU, a ramok kapják a delejet a PCI-expresszből, ez egy klasszikus kialakítás.
12+6.2=74.4, szóval számoljunk a szabványban engedett maxmimális 75W-al. Ha ebből leszámoljuk a VRM kb. 10%-os veszteségét, akkor marad 68W, plusz a GPU nem csak fűteni tud, hanem rezeg is, tehát az elektromos teljesítmény kis része még hasznos is, így mondhatjuk, hogy maximum kb. 65W fűtőteljesítményt produkál a 1060 lapkája!
type your text here..'Segítek:
[link]PCI Express slot 75W
6-pin 75 W
8-pin 150 W[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Od!3
tag
Köszi Gondolom jól megy minden. Nem is melegszik a tesztek alapján, a hangja meg teljesen elfogadható
Ezért is választottam[ Szerkesztve ]
ASUS M5A99X EVO R2.0, AMD FX 6300 (1,26V 4,2 Ghz), Arctic Freezer Xtreme R2.0 borda+2x(12cm) Noiseblocker BlackSilent XLP, 16GB DDR3 HyperX Blue (1866Mhz), GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB, Be Quiet! Pure Power 9 500W, 1TB Seagate HDD (7200RPM)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...