Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Azt még én sem láttam itthon, de nekem nem is tetszik, mert túl nagy, és nem viszi ki a meleget a házból. Ergó az is befűtenei a többi cuccnak. Érdekes, hogy semelyik gyártó nem csinált ezekhez......
De lehet azért, mert úgyis hamarosan jön az új változat, talán majd azokra lesz v.mi jó. (nemtom a nyákon lesz-e v.mi különbség.......)
Viszont én kitaláltam a tutit.
Egy teljesen hasonló szerkezet kellene, mint a referencia, csak nem 2, hanem 3 slot-os kiadásban. A legtöbb user úgysem rak mást közvetlenül a VGA alá, és ennek eléggé hátul van a ventije, szal mondjuk egy hang- vagy tuner-karitól még kapna levegőt. A 3 slot-osba beférne nagyobb borda, magasabb venti, így a borda több hőt tudna leadni, és a venti meg több levegőt tudna fújni, akár halkabban is.
Mondjuk SLI tulajoknak nem lenne jó, dehát áldozatok mindig vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged