- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én ezt nem értem. Nem tudom felfogni, h miben különbözik az a fánk egy játéktól?
Ez is D3D, az is D3D. Játék se pörög gyorsabban, mint a fánk... Pedig kéne neki, ha ki sincs használva a vidkari. És ezt nem értem, h miért nincs?!? Miért nem megy egy 10 fps-el gyorsabban, és akkor ki van hazsnálva a teljes kapacitás. Mi korlátozza be??? És azt h lehet megszűntetni? Procinak elégnek kellene lennie, sőt! Ramnak meg elégnek kellene lennie a procihoz... Akkor mi maradt még, ami visszafogja a vga-t?? Ménem teker 100%-on?? Ki kéne tudnom hajtani, de mégse tudom. EZT nem értem.mod: megjelenítési problémára senkinek semmilyen színű gőze sincs? Soha senki nem találkozott hasonlóval? Red alert 3-ban vízszintes scroll-ozásnál gyönyörűen látható, ahogy végigfut a képen...
És a renderelt képeken mégse látszik nyoma. (fraps)
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nyaralás topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Politika
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest