- Home server / házi szerver építése
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23166 üzenetére
280-ról én biztosan nem váltanék csak ha nullába jönne ki a dolog, vagy pár ezret megér hogy új kártyád van sok garival, esetleg ha nagyon érzékenyen érint a fogyasztás
DX11 parasztvakítás -
rumkola
nagyúr
válasz
Sziszifeca #23017 üzenetére
Elvileg 10wattal többet tud a 12V-s ágakon a chieftec, viszont 29-34-re az fsp nyer Amperben.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sziszifeca #23011 üzenetére
fsp 400 60apn mindenképp
jobb mint a chifi -
rumkola
nagyúr
válasz
r92king #22495 üzenetére
nekem volt egy giga gtx260 OC igaz I verziós kártyám és most leírok valamit amit eddig nem mertem, mert mindenki kiröhögött volna:
mikor megvettem a melóhelyemen beraktuk egy gépbe és döbbenten láttam, hogy REF ÓRAJELEKEN megy
igazándiból nem érdekelt, mert úgy voltam vele, hogy úgy is tuningot kap otthon, garcserébe kaptam (9800gtx helyett), csak a tuti 216sp miatt tettem be, hogy megnézzük GPUZ-velotthon beraktam, és ott már az OC órajeleken ment
sosem tudtam megfejteni az okát, és már az is eszembe jutott hogy behallucináltam
-
rumkola
nagyúr
válasz
Devil Smile #22274 üzenetére
érdemes és bírja a táp
-
rumkola
nagyúr
válasz
csucsbicep #22188 üzenetére
pont erről beszélünk, olvass már vissza párat
D
-
rumkola
nagyúr
válasz
I. Richard #22176 üzenetére
adj egy kis plusz feszt a prociódnak
-
rumkola
nagyúr
majdnem lett egy xfx 260 black-em, de beugrott hogy nem lehet idle-ben beállítani, így mégis eláltam tőle
-
rumkola
nagyúr
válasz
rup1u5 #22112 üzenetére
én sosem uninstalláltam nv-nél az előző drivert... ha kellett akkor a setup úgyis uninstallálta...
más:
én is 2 hete váltottam ideiglenesen ati-ra (4870), már bánom, szabadulnék tőle (kb 30driver install volt, ccc vagy anélkül, att)
elképesztően szar ez szoftveres oldalról, the saboteur térképe használhatatlan, gta4 lagzik, powerlay nem működik (4870 sapphire se), ha att-t használok megy, de megfagy néha a win desktop, új catalystokban nincs "digital vibrance" ami nélkül szar....ststb.
egyszóval halál -
rumkola
nagyúr
válasz
norbitális #22104 üzenetére
jaaa, akkor azokat is uninstall...
a sok 3rd progi zavar be -
rumkola
nagyúr
válasz
norbitális #22102 üzenetére
afterburner uninstall, aztán vissza
-
rumkola
nagyúr
Nekem a legjobb hűtésű 4850-esem volt (MSI Quadpipe), de csak 2 hétig bírtam idegekkel a driverek miatt, igaz a egyből a piacrakerüléskor vettem. Lecseréltem egy rommá tuningolt zalmanos Gigabyte 9800GT-re (szoftveresen lehetett neki feszt adni), és hozta a 4850-es szintjét. Persze ati topikban egyből lehülyéztek, természetesen olyanok, akiknek az életben nem volt se 4850 se 9800gt.
Auto venti vezérléssel is hűvös volt és csendes. -
rumkola
nagyúr
válasz
I. Richard #21192 üzenetére
próbálj másik drivert, az említettet vagy méginkább a 186.18-as whql-t
-
rumkola
nagyúr
akkor emeli meg, a nézed a tv-t.....
mellesleg nem értem ez miért lenne normális, hogy sima tunernél 3D módba vált a kártya, amikor pl. avi vagy wmv lejátszásnál mpc-nél elég neki a low 3D
nehogymár egy szimpla szar tunerhez 3d kelljenez szerintem tutira a pvr2 - a leadtek szoftver- hibája, mellesleg nincs is profilja
-
rumkola
nagyúr
Na van egy kérdésem, most vettem észre a galibát.
Leadtek belső tv tunerem (2000xp global) van, és ha használom, akkor a gtx260 3D órajeleken megy (186.18whql).
Miafaszéééért????
Akinek van valamilyen belső tuner, megnézné az órajeleket?
kösz -
rumkola
nagyúr
Na guruk, gyorsan kellene nekem egy kis help.
260 SLI tapasztalatok érdekelnének
ár nem érdekel, csakis az eredmények..mennyire hatékony, táp mekkora kell (most 470-es thermaltake van phenom2 4 mag, tuninggal)
össze tudnám hozni most a dolgot és nagyon hajt a kíváncsiság, de azért a saját pénzem ellensége nem vagyok -
rumkola
nagyúr
válasz
hülyegyerek #21018 üzenetére
60Hz- is megoldódott?
-
rumkola
nagyúr
válasz
hülyegyerek #21012 üzenetére
186.18-as drivert használj
-
rumkola
nagyúr
válasz
rup1u5 #20864 üzenetére
Én csináltam 8800gt->4850->9800gt váltást. A 4850 a megjelenéskor került a gépembe és 2 hétig bírtam. Ahogy visszakerült egy 9800 (ami ugyebár gyak.8800) egyből megnyugodtam. Minden ment szépen, nem volt driverbaszkodás. Annyi még hozzátartozik, hogy a 4850-emet nem lehetett húzni, viszont a 9800-at nagyon, és hozta a 4850 teljesítményét.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Kleroo #20719 üzenetére
Asus glaciatora az egyik legrosszab hűtés, nehogy megvedd!
Sima aluborda nagy műanyag szarral az oldalán hogy nagynak látszódjon, kibaszott hangos és szarul hűt, ráadásul fix fordulatos (LOL). Valahol a PH-n van is róla egy szép kis teszt, de most nem találom.
Nyugodtan vehetsz ref hűtésű karit, egyáltalán nem hangosak. -
rumkola
nagyúr
válasz
ADAM1337 #20633 üzenetére
Én nem akarok vitázni, de az én Giga OC-m -650/1400/1000- (ami mellesleg ugyanaz a reklámszöveg durable meg réz) nem megy a SOC órajelein sajnos. Szóval nem megy az összes annyit. És azt még tovább lehet húzni ugyebár, sajnos az enyém már +10Mhh emeléstől meghal még úgy is ha biosban feszt módosítok. Egyedül a ramja bírja 1250-ig.
Persze gondoltam már táp bajra is, mert "csak" egy 470-es thermaltake van alatta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Home server / házi szerver építése
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- Windows 11
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest