- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Teljesen besz@.t. csak akkor működik ha nincs fent semmi driver hozzá szóval max netre jó...
-
Black-core
aktív tag
Na sziasztok. Hát a vége az lett hogy a clock és a shader a gyári órajelen tökéletesen működik.Viszont a memoriát 999Mhz ról 550Mhz re lekelett húznom.Ha csak 50Mhz-t is rá rakok, már szemcsés lesz a kép, ha még többet akkor szét esik.Viszont ha kikapcsolom az élsimitást a játékokban akkor magasabban is bírja picivel.. Elég különös
-
Black-core
aktív tag
válasz
Pepe78 #23372 üzenetére
Feszültséget soha nem emeltem (valahogy nem jött össze szerencsére) és körberaktam még 2x12 cm es ventikkel akkoriban.. Höfokkal nem volt baj.Meg fura hogy utána még félévig kifogástalanul működik és csak aztán romlik el amikor már rég nincs húzva.
Most 400 700 800 nál tartok ezeket még bírja játék alatt.Az más kérdés hogy a játékok nem bírják
-
Black-core
aktív tag
válasz
Pepe78 #23370 üzenetére
Igen.Régebben valóban így használtam egyes játékoknál..De már elég rég kb 1 féléve nem volt húzva.. Lehetséges hogy még csak most jött volna ki a baja? Egyébként felraktam rá egy eredeti biost de semmi változás.Csináltam egy modolt biost ami extra 3d ben low 3d-s órajeleket, feszt használ és így működik.
A játékok is mennek de persze akadnak mint a szemét mert ezek az órajelek jóval lassaban vanak mint az extra 3d-sek. Gondolom ez az órajel csak filmnézésre van vagy hasonlóra..
-
Black-core
aktív tag
Így hogy visszaolvasgattam Nekem is produkál ilyeneket mint XeeN-nek
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Egy BFG 260 OC-m van.Két napja kezdődött az egész.A játékokban a kép elkezdett összefolyni,össze mosódni.Melegedésre gondoltam hát szétszedtem kitisztítottam újrapasztáztam és figyeltem a hőfokokat. Jó értékek voltak 50-60 között.De továbbra is összemosodott képet adott.Mára már oda fajult hogy bármilyen 3d-s dolgot elindítok pár másodperc múlva vagy kifagy a gép vagy kékhalálal újraindul vagy csikozodik. Még egy sima videónál isha teljes nézetbe rakom. Újra húztam a rendszert de a win 7 már del sem ment rá mert ugye a telepítésnél felméri a videókártya 3d tudását és kifagy.Ezért most xp van rajta. Amig az asztalon vagy a neten olvasgatok addig semmi baja,de amint 3d be vált vége.. Kérlek segítsetek.!! Még egy bios cserére gondoltam. -
Black-core
aktív tag
Ezt a cicergést már én is tapasztaltam nem egy kártyánál.Ha megfigyelitek csak akkor jön elő hogy ha valahol 2-3ezer fps vagy több va, lehet hogy már 1500 nál is. Legelőször az NFS Underground 1 ben vettem észre.Minél jobban levettem a grafikát annál jobban visitott a max 2620fpsvolt a játékban ott már elég durva hangja volt Szomszédok akár hihették volna azt is hogy disznóvágás van
-
Black-core
aktív tag
válasz
fsb1000 #18755 üzenetére
Nem! Hanem a sok eszemmel a rom-ot vmiért mindig room nak írtam nem tudom miért és észre se vettem
Taifa Díaz: Akkor az valószínűleg nem ram hanem vagy proci vagy alaplap.Mert a kettő közül ha vmeik meghibásodik akkor szokott olyan jelenség lenni,hogy nem reagál a kikapcsoló gomb hosszan nyomására (szvsz)
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #18750 üzenetére
Rájöttem a probléma megoldására köszi!
-
Black-core
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #18751 üzenetére
Én meg próbálnék egy bios resetet.Nem sok esélyt látok,de hátha.
Esetleg ram,de ugye azt meg nem tudod ki próbálni.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Miért van az hogy
in7 alatt nvflash-el nem tudok biost cserélni.Elindítom rendesen csipog is 2 újraindítom semmi változás
Köszi
-
Black-core
aktív tag
És a hőmérséklet kit érdekel? Ha a gyártó szerint jó érték a 80C akkor nem mindegy?A házban az a +7/8 fok meg már nem hiszem hogy nagyon izgatná.Viszont cserébe ott lenne a tartalék a kártyában.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Croft-21 #16105 üzenetére
Mielőtt döntenél annyit szeretnék mondani,mondjuk tudom ez már nem változtat,és nem is szeretnék változtatni a döntéseden.Na én szem előtt tartanám azt is hogy a gtx ben még menyi tartalék van.Szerintem nagyon durván meglehet húzni.Legalábbis én az enyémet 795/1230/1595 re tudtam felhúzni az alap 590/990/1296-ról.Ezt szerintem mindenképpen vedd figyelembe.Egyébként még a fizikai számolások miatt is választanám mert egyre több játék physx támogatással jön ki.De az ATI-nál meg a dxna ez már a te döntésed csak a tuningra szerettem volna felhívni a figyelmed
Remélem segítettem valamelyest
-
Black-core
aktív tag
Én egyáltalán nem vitatkozni akartam.
Csak mondtam hogy szerintem játékoknál előnyösebb a 4mag.Ha meg olyan játékkal játszok épp ami csak 2magra van optimalizálva akkor megfogom,letíltok két magot azt felhúzom 4Ghz -re!Ha meg GTA4 elakarok játszani mert esetleg meg tetszene akkor meg engedélyezem mind a 4magot és ennyi.Egyébként csak nekem tűnik fel hogy a 2magal rendelkező emberkék nagy része azt mondja hogy nem tetszett a játék és szedtem le egyből?
-
Black-core
aktív tag
Még egy kis OFF sry. Hát hogy ha nem csak cod ra használod a gépet akkor szerintem már most nem felesleges a +2mag pl gta4 már több gépen is néztem és valahogy a 2magosoknál nem volt az igazi soha.Ez csak egy játék,de tudnék mondani meg egyet kettőt és annyival nem drágább szerintem egy négymagos.Egyébként és ezt most teljesen komolyan mondom hogy van egy P4 2ghz procim és kipróbáltam,hogy mi történik ha kicserélem a q6600-al,minden más maradt csak a procit cseréltem.Felhúztam 2Ghz-3.2Ghz-re és néztem egy két játékot.A lényege az lett hogy kb csak a GTA 4 és az Undercover ben volt fps csökkenés.(egyébként ha valakit érdekel szívesen csinálok képekkel tesztet)Na akkor gondolkoztam el hogy megérik e az új procik az áraikat játékra.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #16007 üzenetére
Én már vettem ki a videókarit és raktam be helyette másikat és úgy egyáltalán nem cicergett.(szerintem nálad sem az alaplap hanem inkább a videokártya az amit hallasz)
-
Black-core
aktív tag
válasz
Sziszifeca #15996 üzenetére
Köszi gondoltam hogy nincs vele gond,és engem nem is idegesített, zed1983 kérdezte hogy mi lehet az? Csak kíváncsi lennék én is hogy mi cicereg ott benne?Amúgy köszi az ötletet a vertical sync-el, nem tudtam hogy megoldja.
-
Black-core
aktív tag
válasz
zed1983 #15985 üzenetére
Az a videó kari!Legalábbis nálam ugyan ez a jelenség.Elindítom a Crysis Warhead-et és ilyen cicergő hangot ad ki magából(tényleg alig lehet hallani)De ez más játékoknál is szokott lenni.Kipróbáltam hogy más vga-kat raktam be és azokkal nem csinálta.Nem tudom mi lehet eddig csak GTX200-nál halottam.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Sziszifeca #15939 üzenetére
Szerintem ami a legjobban terheli az a GTA4,de ami nekem bevált tesztprogram az a Gpu Caps Wiewer
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #15920 üzenetére
Tudsz még csinálni egy két játéknál ilyen összehasonlító képeket légyszi?
Mert én speciel nem is látok semmi különbséget a 2 kép között.Jaj bocsi ezt rup1u5 nek akartam.
Jaj de most már látok és ezért 10fps!!!??
-
Black-core
aktív tag
válasz
alanwake #15910 üzenetére
Nem tudom hogy ez most megnyugtatásként vagy épp ellenkezőleg fog érinteni.Nekem mielőtt a 650Wos Chieftech tápom meglett volna azelőtt egy 400Wos Colorshit nevű táppal hajtottam a Q6600 3.2GHZ-n és a GTX 260 is meghúztam.Igaz mikor GTA4et elindítottam mindig vinnyogott,és mondjuk olyan 20 percnél többet nem is lehetett vele játszani,mert iszonyatosan forró lett a táp de működött. Tehát szerintem (ez csak az én véleményem),hogy szerintem biztos hogy nem a táp a ludas.És más játékoknál is ezt csinálja?
-
Black-core
aktív tag
válasz
rup1u5 #15712 üzenetére
Én azokat 25% on írtam, de most hallgatom, hogy 25-30% között hangban semmi különbség és így meg kb 59 volt a leg több de az is úgy hogy közbe netelek.Ha nem csinálok semmit akkor 53-55 körül van.Szerintem nálad valami nem jó bár én nem értek hozzá hogy menyinek kéne lennie.Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de nem lehet hogy neked se vált át 2D re?
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #15708 üzenetére
Na hát nekem sajna felmegy 65-70C-ig ez még tűrhető? úgy értem nem károsodik?
-
Black-core
aktív tag
Én egyébként már írtam,hogy a melegedés miatt akarnám lejjebb venni a feszt,hogy a ventijét lebírjam húzni 25% ra, mert úgy tényleg nincs semmi hangja! Pontosan azért, mert hiába húzom le 2D ben az órajeleket minimura :150/300/80 mert a fesz ugyan ott marad és ha leveszem így 25% ra akkor kb 20 perc után felforr!! És ezért akartam ki próbálni,hogy lejjebb veszem a feszt és akkor már szinte biztos hogy bírná,mindegy hanyagolom.
sb nek köszi a segítségért ő legalább nem oltott hanem segíteni próbált
-
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #15690 üzenetére
Már nem azért,de nekem úgy tűnik hogy éppen te kritizálsz minket!! Nem tudom hogy miért fáj az neked hogy én lejjebb (nem feljebb)akarom venni a feszt és egyébként az a 10 forint is számít meg pl nyáron nem akarok 40 fokot a szobába +zaj csökkenés.Ja és hallod vedd már le 20% ra a ventijét a GTX ednek csak így fesz csökkentése nélkül ha már így ajánlgatod!
-
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #15678 üzenetére
Én sajna nem tehetem meg hogy egyszerre 2 gépet üzemeljek Napközbe amikor játszok vele akkor nem érdekel hogy milyen hangos de éjszaka amikor megy lehessen mellette aludni.
-
Black-core
aktív tag
Ja de annyi alapból csak én a 3D néztem.
Igen 2D-ben már lelehet húzni 150/300/80-ra.
Hát nem tudom hogy csinálok-e bios cserét nem értek a Dos hoz sajna.Anyukám ennyit szívni csak mert lejjebb akarom húzni a feszt!!!!??Jól van akkor hagyom a témát bocs!Egyébként nem a villany számlával van gond hanem hogy hangos a ventije.És ha nem melegedik annyira márpedig netezés közbe miért melegedjen akkor lejjebb tudom venni a fordulatszámát és halkabb lesz.
-
-
Black-core
aktív tag
Hali nekem a BFG GTX260 OC 192sp -t sikerűlt riva tunerrel (GPU MEM SHADER) alap:
590/999/1296---ról:760/1240/1525---re húzni mindenféle fesz emelés nélkül,és külön hűtő nélkül teljesen stabilra húzni.Szerintem a tiédbe még több szufla van.Ha sikerül elérni hogy stabil legyen akkor majd leírod légyszi hogy menyin megy. köszi -
Black-core
aktív tag
Tudna valaki mondani egy másik progit amivel a BFG GTX260 feszültségét tudnám csökkenteni?EVGA- t már próbáltam és nem nagyon sikerült.Köszi
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #15623 üzenetére
Viszont valamiért nem engedi se lejeb,se feljebb a csúszkát!!
Tudna nekem valaki segíteni hogy miért lehet ez? -
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #15621 üzenetére
Na megvan! Köszi szépen.
-
Black-core
aktív tag
Tudna nekem valaki mondani egy olyan programot,amivel a BFG GTX260 OC nek a voltage át tudnám állítani?Mert lehúztam minimumra a core clock ot meg a memory clockot is , de a feszültségek maradtak ott fenn a gyári beállításon sajna, és így alig érek el pár fok mínuszt pedig nagyon le van húzva. Köszi!
-
Black-core
aktív tag
Valaki eltudná nekem magyarázni légyszíves (nem olyan fontos csak kíváncsi vagyok rá)hogy 3.3as gpu-zben mi micsoda mert nem mindent ismerem és jó lenne tudni.Köszi
-
Black-core
aktív tag
Tudnál nekem egy pár hűtőt ajánlani pls ami szerinted elég lenne a procimnak?Egyébként ezeket a beállitásokat csak egy két tesztig állítom, pl super pi meg ilyenek de amugyse tudnám nagyon használni mint írtam 3.2 fölött már nem nagyon stabil. meg megnézem a játékokba hogy hoz e gyorsulást.
-
Black-core
aktív tag
ŐŐ igen. Amúgy már próbáltam más hűtökkel is de eredmény az nem volt.Egyszerűen képtelen vagy a lapom vagy a procim a 3.6ghz feletti működésre (azt már mondanom se kell hogy 3.2fölött nem bírtam neki stabil beállítást adni még nem gyári hűtövel sem.Úgy hogy gondolkodtam és arra jutottam hogy nem ér meg nekem 15-20k hogy 20 fokkal hidegebb legyen a 80 at igy se éri el soha.
Ha tudtok valami tippet adni hogy miért nem bírok normális értéket kihozni a procból azt megköszönöm VID 1.325 G0.köszi amú gy ez egy gtx topik.
-
Black-core
aktív tag
Hát ez elég furcsa akkor kb én dobhatom ki a q6600-amat a kukába?Mert nálam gyári hűtő gyári értékek alatt is felmegy 45 50C ra. 3.6Ghz hez meg már 1.56ot kell adnom.Mondjuk huzamos gta4 után se megy fel 78C felé gyári hűtővel.De ez hogy 4Ghz hez semmi feszemelés és max 30 fokgyári hűtővel?Tudnál pls képeket mutatni?
-
Black-core
aktív tag
-
Black-core
aktív tag
Hello! Na csináltam egy kis tesztet. Warhead-ban a q6600 al és a gtx 260al 1920x1080 ban minden beállítás csúcson, Frapsal mértem ugyan azt az utat tettem meg az első pályán! Az eredmény:
1920x1080 minden csúcs nincs élsímítás q6600 2.4ghz: ----19 és 24 fps között
1920x1080 minden csúcs nincs élsímítás q6600 3.3ghz ----21-és 26 fps között
Ennyire nem számít hogy a proci menyin megy hogyha a vga limit van? -
-
Black-core
aktív tag
Köszi!
Megnézem persze csak nekem sajna még nincs meg a játék és nem is akarnám letőlteni
úgyhogy azt még kölcsön kell kérnem ismerőstől. -
Black-core
aktív tag
Egyébként ezt most valamilyen formában SLI be lehet majd kötni,?vagy csak a phyzx el számolhatok pozítívumot? Sima játékoknál lehet gyorsulás?
-
Black-core
aktív tag
Na senkit nem érdekel a gtx 260+8800gts 512-es kombo akit igen bármilxyen teszt az irjon
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok
Nem sokára a gtx260-am mellé betársul egy 8800gts 512 MB-OS videókari. Arra gondoltam hogyha már kapok egy ilyen lehetöséget akkor közhasznúan is használhatnám. Ezért bárki bármilyen legyen az játék pl. cellfactor vagy akármilyen Phyzx,vagy benchmark-ra kiváncsi, az irja le ide és én megpróbálom neki megcsinálni. -
Black-core
aktív tag
20-25 ezer? hát szerintem anyit simán megér! Szerintetek? Apróból nem nagyon merek válogatni elég sok átvágást lehet ott olvasni. Egyébként simán érdekelne,csak előbb még eladom a karimat.Egyébként eredeti játék nemszükséges.Köszi!!
-
Black-core
aktív tag
Hy!!
Szerintetek ha eladnám a BFG GTX 260 OC met kb menyit kéne még ráfizetni egy (nem baj hogyha használt csak legyen garis) GTX 280-ra?Amugy nem tudom menyivel lehet roszabb vagy jobb az msi GTX 260 mint az enyém de szerintem 53ért azért simán megéri De ez csak az én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest