- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
Amúgy nem működik még a lemezcsere funkció az emuban, úgyhogy még a jó image-el sem fog működni.
Ezért az a megoldás, hogy amikor a játék az 1. lemez végén felajánlja, hogy ments, akkor élj ezzel! aztán emu restrart, csak mostmár a 2. lemezzel indítsd el. Ezzel is bejön a főmenü, és be tudod tölteni az 1. lemez végi mentésed.west:
Na most megfogtál, nem tudom mitől lehet... Talán valami háttérben futó alkalmazás (vírusírtó), vagy nem tudom. Mindenesetre nem kéne neki megakadni. Talán vedd lejjebb a felbontást.
Ha a fehér csík az az ablak kerete, akkor azt úgy lehet eltűntetni, hogy Full Screenre váltasz. Ezt menet közben nem lehet, hanem még mielőtt betöltenél valami játékot, Options -> PowerVR -> Full screen -> enable. Ha már megy a játék, akkor ezt nem lehet kiválasztani... -
Cloud_s
aktív tag
Tök érdekes... Én az emuval vittem végig a Code: Veronica-t, és egyszer sem találkoztam ezzel a dologgal. Mondjuk én még az emulátor legelső verzióját használtam, próbáld meg azzal. Ha azzal is produkálja ezeket a dolgokat, akkor gondolom a Veronica image-eddel lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Asztalos klub
- Robotporszívók
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ezért az a megoldás, hogy amikor a játék az 1. lemez végén felajánlja, hogy ments, akkor élj ezzel! aztán emu restrart, csak mostmár a 2. lemezzel indítsd el. Ezzel is bejön a főmenü, és be tudod tölteni az 1. lemez végi mentésed.