Új hozzászólás Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
Amúgy nem működik még a lemezcsere funkció az emuban, úgyhogy még a jó image-el sem fog működni.
Ezért az a megoldás, hogy amikor a játék az 1. lemez végén felajánlja, hogy ments, akkor élj ezzel! aztán emu restrart, csak mostmár a 2. lemezzel indítsd el. Ezzel is bejön a főmenü, és be tudod tölteni az 1. lemez végi mentésed.
west:
Na most megfogtál, nem tudom mitől lehet... Talán valami háttérben futó alkalmazás (vírusírtó), vagy nem tudom. Mindenesetre nem kéne neki megakadni. Talán vedd lejjebb a felbontást.
Ha a fehér csík az az ablak kerete, akkor azt úgy lehet eltűntetni, hogy Full Screenre váltasz. Ezt menet közben nem lehet, hanem még mielőtt betöltenél valami játékot, Options -> PowerVR -> Full screen -> enable. Ha már megy a játék, akkor ezt nem lehet kiválasztani... -
Cloud_s
aktív tag
Tök érdekes... Én az emuval vittem végig a Code: Veronica-t, és egyszer sem találkoztam ezzel a dologgal. Mondjuk én még az emulátor legelső verzióját használtam, próbáld meg azzal. Ha azzal is produkálja ezeket a dolgokat, akkor gondolom a Veronica image-eddel lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged