- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
siklara
csendes tag
Jah, igen, sejtettem, hogy nem nagyon működhet ez a swap disc dolog, úgyhogy habozás nélkül éltem a felajánlott mentéssel és másodszorra pontosan úgy tettem magamtól is, ahogy leírtad. Sajnos az újabb képcsere így is kellett, mert a korábbi disc 2-t sehogy nem ette meg az emu, de most már a 2. korongon vagyok, "sikeresen" lezuhantunk az Antarktiszon.
-
siklara
csendes tag
Duplapost, mert nem tudtam törölni az előzőt.
Az újabb problémára gyorsan megleltem a választ a (khm-khm) beszerzés helyére visszatérve, miután beleolvastam a commentekbe: sajnos állítólag tényleg nem működőképes a 2. discem, úgyhogy megint imagecsere lesz.
Az előbb meg jól melléklikkeltem a "válasz" gomboknál is, mert már akkor erre az üzenetre akartam válaszolni. Note to self: többet nem postolok éjszaka.
-
SolidSnake87
csendes tag
Köszi, kipróbálom! Ja, még egy dolog! Ha jól vettem észre, a NullDC csak a selfbootos (nem kell hozzá boot disc) játékokat futtatja. Ezt szerintem még orvosolniuk kellene, mivel vannak játékok, amiknek nincs selfboot verziójuk. Ezt akkor vettem észre, mikor Dead or Alive 2-t akartam az Utopia Boot disc-el indítani. A pluginek nem támogatják a lemezcserét futtatás közben! Pedig a boot lemezeknek ez lenne a lényege! Van már hivatalos oldal?
-
SolidSnake87
csendes tag
Áááá. Tényleg gyorsabb a NullDC video pluginje, de a hang recseg és akadozik, így hangnál visszatértem a chankast puginjéhez. A Soul Calibur-t szinte tökéletesen futtatja. Bár beletehetnék a Frame limiter-t! Összességében egész jó, de néhány image-t nem tudtam futtatni, csak a .cdi és a .mds kiterjesztésűeket! Még egy-két plugin , meg optimalizálás, és tényleg lesz végre egy tökéletes Dreamcast emulátor!
[Szerkesztve] -
SolidSnake87
csendes tag
Hello Cloud_s!
Nem hallottam még a NullDC-ről, eddig csak a Chankastot próbáltam, több-kevesebb sikerrel...
A chankast 0.25-ös verziójával több játékot tudtam futtatni. Egyetlen hiányossága (a kisebb grafikai bugok mellett) , hogy a játék sebessége nincs szinkronizálva a játék FPS értékével. Ez azt eredményezte, hogy pl: Dead or Alive 2 -ben 30-40 fps-t értem el (ami már bőven játszható lenne) de mintha lassított felvételt néztem volna...
Nem volt még alkalmam kipróbálni a NullDC-t, de az lenne a kérdésem, hogy gyorsabb-e a NullDc, mint a Chankast, valamint jobban kihasználja-e a gép teljesítményét?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged