- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
Új hozzászólás Aktív témák
- 

siklara csendes tag válasz  Silenzio

üzenetére Silenzio

üzenetéreSilenzio, ez a probléma nekem is volt, csináld a következőt: System -> Start -> Mégse -> jön a kérdés, hogy "Would you like to boot w/o GDrom?" -> Igen -> bent vagy a menüben, bemész a File-ba, követed az egyértelmű utasításokat és a végén felajánl pár lehetőséget, köztük van a format is. Ha idáig sikerrel eljutottál és megformáztad a memória kártyát, akkor utána tudnod kell menteni a játékokban. No most én kérdezek mindenkitől! NullDC 1.6-ot használok és a RE Code Veronicában egy igen ritka bug keseríti az életem. Egyes helyszíneken a zombik "legyőzhetetlenek", ugyanis Claire nem hajlandó célba venni őket és hiába lövök a megfelelő irányba fordulva, átmennek rajtuk a golyók. Még hülyébb szitu: úgy lövi le a delikvenst, hogy a célzógombot megnyomva tesz egy 180 fokos fordulatot és puffogtat a levegőbe, így sebezve a háta mögött álló zombit.   
 Nem állandó tünet, de egyes szobákban folyton ez van és rohadtul élvezhetetlenné teszi a játékot azáltal, hogy néhol nem tudok megölni senkit és ahányszor arra kavarok, minden alkalommal összerágcsálnak. Pls mondjátok, hogy erre van valami megoldás! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő