Új hozzászólás Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
-
Cloud_s
aktív tag
Bemountolod, normal boot, és ami feljön ablak, oda beírod a meghajó betűjelét (pl. ha E a virtuális meghajtód, akkor csak annyi legyen ott, hogy E:\.
Quick save nincs, és nem is valószínű, hogy lesz. A fejlesztő srác nyilatkozta, hogy nem híve a dolognak, csalásnak tartja...
-
Cloud_s
aktív tag
A DiscJugglerrel lehet .cdi image-eket csinálni: [link]
A .cdi a Dreamcast image-ek kvázi-hivatalos formátuma, én még nem is láttam iso-ban vagy bin/cue-ban DC képet...Szerintem az a legegyszerűbb, ha Daemon Tools-al mount-olod az image-et... Ha így nem indul el, akkor .cdi-vé konvertálva sem fog működni, mert valószínűleg hiányos a kép, vagy nem seflboot-os, nem éri meg a fáradtságot...
-
Cloud_s
aktív tag
.cdi-t, .nrg-t, .mds-t és .gdi-t visz, de én még nem találkoztam .iso kiterjesztésű DC image-el, szoval nem hinném, hogy ez probléma lenne. Nekem nem villogott soha, próbálgasd állítgatni a PowerVR beállításokat illetve plugint váltogatni (nullPVR / Chankast), azán hátha rendbe jön!
-
siklara
csendes tag
Hoppá, a "megoldotta" szó tényleg kimaradt a múltkor, de igen, a képcsere megoldotta gubancot és minden oké!
Most viszont újabb problémába ütköztem...
A RE Code Veronicában az első disc végére jutottam és a "starting disc 2" mentés után nem tudok tovább játszani, mert mikor oda jutok, hogy "swap disc", azt írja ki a 2. CD-re, hogy az nem a RE Code Veronica disc 2 (márpedig annak kell lennie). Elszúrhattam valamit, ami ezt a hibaüzenetet kiváltja, vagy végső megoldásként megint (khm) szerezzek be egy még megfelelőbb CD képet?(és igen, sajnos eléggé kocka vagyok, de ált. kitartok a PC-m melett és csak néhány kedvenc cím miatt vagyok kénytelen emulálással kísérletezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest