Új hozzászólás Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
-
Cloud_s
aktív tag
Bemountolod, normal boot, és ami feljön ablak, oda beírod a meghajó betűjelét (pl. ha E a virtuális meghajtód, akkor csak annyi legyen ott, hogy E:\.
Quick save nincs, és nem is valószínű, hogy lesz. A fejlesztő srác nyilatkozta, hogy nem híve a dolognak, csalásnak tartja...
-
Cloud_s
aktív tag
A DiscJugglerrel lehet .cdi image-eket csinálni: [link]
A .cdi a Dreamcast image-ek kvázi-hivatalos formátuma, én még nem is láttam iso-ban vagy bin/cue-ban DC képet...Szerintem az a legegyszerűbb, ha Daemon Tools-al mount-olod az image-et... Ha így nem indul el, akkor .cdi-vé konvertálva sem fog működni, mert valószínűleg hiányos a kép, vagy nem seflboot-os, nem éri meg a fáradtságot...
-
Cloud_s
aktív tag
.cdi-t, .nrg-t, .mds-t és .gdi-t visz, de én még nem találkoztam .iso kiterjesztésű DC image-el, szoval nem hinném, hogy ez probléma lenne. Nekem nem villogott soha, próbálgasd állítgatni a PowerVR beállításokat illetve plugint váltogatni (nullPVR / Chankast), azán hátha rendbe jön!
-
siklara
csendes tag
Hoppá, a "megoldotta" szó tényleg kimaradt a múltkor, de igen, a képcsere megoldotta gubancot és minden oké!
Most viszont újabb problémába ütköztem...
A RE Code Veronicában az első disc végére jutottam és a "starting disc 2" mentés után nem tudok tovább játszani, mert mikor oda jutok, hogy "swap disc", azt írja ki a 2. CD-re, hogy az nem a RE Code Veronica disc 2 (márpedig annak kell lennie). Elszúrhattam valamit, ami ezt a hibaüzenetet kiváltja, vagy végső megoldásként megint (khm) szerezzek be egy még megfelelőbb CD képet?(és igen, sajnos eléggé kocka vagyok, de ált. kitartok a PC-m melett és csak néhány kedvenc cím miatt vagyok kénytelen emulálással kísérletezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest