- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez san
csendes tag
sikerült megoldani...
-
Viktor77
titán
válasz
Wasquez san #262 üzenetére
Warezt itt ne, senkit nem érdekel, hogy letöltötted.
Kék logó=PAL játék, piros logó=NTSC játék. (Vagy gép, már nem emlékszem.)
-
Wasquez san
csendes tag
Üdv!
Lenne 1 nulldc problémám:
soul calibur megy mind mountolva mind külön.DOA2 csak eredeti cd-ről hajlandó elindulni, viszont semmilyen image-ban nem
akar elindulni, mindig viszadob a dc menüjébe, track1,2-ir és no play disc-et ha próbálom indítani. (cdről meg pálya bejötte után vagy 1percig még tölt...)
de külön letöltöttel se megy...ami furcsa h a dreamcast logo feltt a spirál piros...
eredetileg nem kék???ötletek?
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! Kis segitségeteket szeretném kérni.. Lezsedtem a nulldc 1.6-ot és olyan gondom van vele mikor a cd-t kell "mountolni" bejön a dreamcast jel de utánna be kell állitani a dátumot és időt.. Na itt a gond.. nem enged semmitsem állitani.. Mapple-t sem tudom állitani.. windows 7 van a gépemen de állitollag xp-n simán megy tökéletessen.. Próbáltam már a kompatibilitást is állitani de ugy sem ok... Esetleg valamit elronthattam? vélaszotokat előre is köszönöm
-
lucius666
csendes tag
Sziasztok!
Én is a nullDC-vel erőlködöm, nagy nehezen beállítottam, hogy gamepaddal tudjam tolni a RECV-t! Minden szép és jó 1-2 apróbb hibát leszámítva. Egészen a Disk1 végéig. Ott kapok ugyebár egy mentési lehetőséget, azután kiírja, hogy tegyem be a 2. lemezt. Csakhogy amíg fut a játék, nem tudok bebootolni másik képfájlt, így ki kell lépnem és a Disk2-vel indítani, de akkor meg:Valaki segítsen lécci, mert most beleőrülök, hogy meg vagyok állva a játék közepén!
-
kizcar
tag
A nullDC viszi szépen a játékokat. Tényleg jó emu. Nem értem a Chankast miért nem indította el a játékokat.
Amúgy milyen videó és hang pluginokat érdemes használni? Dreamcast emulátorban még nem vagyok járatos. Legfontosabb a hang plugint lenne jó tudni, vagy a megfelelő beállítást, mert recseg a hang. Valahogy meg lehet ezt szüntetni? -
kizcar
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy ez jobb emulátor mint a Chankast. Tényleg így van, vagy mind a kettő ugyanolyan jó?
Nekem pillanatnyilag Chankast van, de nem tudom elindítani vele a játékokat. Megvan a SoulCalibur és a Soul Reaver, betöltöm a daemon toolsba, elindítom a Chankastot, beállítom a Configure Drive-nál a megfelelő virtuális meghajtót, aztán rámegyek a startra és bejön a Dreamcast felirat a logóval, azután meg egyből belép a zenelejátszóba és kiírja hány perces a cd. Tehát itt érzékeli, hogy van CD.
Kilépek a főmenübe rámegyek a play-re, de ott már azt írja, hogy "Please insert game disc" és ennyi, nem tudok játszani.Valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a probléma?
-
Viktor77
titán
Kijött az 1.0.4-es verzió nem is olyan rég (csak ma láttam). És ezzel együtt a készítő srác bejelentette, hogy felhagy a további fejlesztéssel.
Kipróbáltam a Metropolis Street Racer-rel, megy szépen. Igaz, az 1.0.3-al is ment.
-
Viktor77
titán
válasz
RapUGround #251 üzenetére
A gamepadot a Joy2Key nevű progival tudod használni. Ez billentyűleütésket rendel a gamepad gombjaihoz.
-
RapUGround
tag
Megszeretném tudakolni, hogy a NullDC 1.0.3-ban miket kell beállítani, hogy jól működjön a RE:codeveronica. Olyan hibáim vannak el megy a hang csak zene szól, de ez ritkán jelentkezik. Meg a célzással vannak gondok. Van olyan helységek ahol nem lehet lelőni a zombikat, de olyan is van ahol csak bizonyos helyeken a helységben és még néha eléggé máshova céloz de talál. Ezeket a hibákat hogy lehet kiküszöbölni?
Illetve van egy xbox360 wireless controllerem amit szeretnék használni,de nincs ötletem, hogy állítsam be vagy egyáltalán, hogy bírjam működésre.
Tudnátok segíteni? -
Milanium
csendes tag
Sziasztok.Kéne 1 kis help.Én is a NullDC-n nyomtam a Soul Caliburt 1-et,devalami történt.már indításkor a "csiga"szürke és darabos,csak utána rajzolódik át pirosra.Aztán a játékba belépve teljesen más színű az egész játé,és teljesen kicsíkozva ugrál a kép.Mikor 1 harcot elkezdtem (mert ez egy verekedős game),minden futott rendesen.Utána már az összes többi játékom ugyanezt csinálja
(pl San andreas,Jedy academy,Land of the dead).ha újraindítom néha elindulnak,néha nem.Valaki segítsen,mondja el miért csinálja.
-
emuboy
csendes tag
de minden új benne a gépbe
-
emuboy
csendes tag
jó de nem tok mást beálítani
-
Wesker
csendes tag
nullDC-nek nem kellene lassúnak lennie hacsak nem a géped már öreg.
Használj nullDC b1.6-ot vagy 1.0.3.-at ennél régebbiekkel ne foglalkozz.
A doulphin emuban pedig az a lényeg hogy milyen játékot akarsz elinditani mert adott játékhoz adott beállítás tartozik, ezek levannak írva az adott játék fórumain. Én csak a RE játékokhoz tudok adni beállítás tippeket ( Remake,Zero,CVx,Dark Side Chronichles)
Amit ajánlok, az a GameBooster program ! felszabadit egy csomo memoriat és néhány fps-el gyorsabb lesz a játék! nem írtad le a géped adatait szóval látatlanban kb ennyit ajánlokSzerk: Jah de fentebb láttam a géped adatait és hát ne csodálkozz hogy lassú ! még 2 giga memoriával is lassu nem hogy 512-vel !! Úgyhogy ha össetudsz rakni egy megfelelő konfigot akkor már beszélhetünk emulálsról.
-
emuboy
csendes tag
lassú a nulldc
nég a dolphine emu ban is kéne mert csak 11 fps-el megy -
Wesker
csendes tag
Nos akkor írd le mi a probléma !
-
Wesker
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek segítség kell nullDC-hez akkor szivesen segítek az elmúlt hónapokban elég sok tapasztalatom összegyűlt főleg a RECV és a Complete verziójával szóval ha nem menne a játék akk írjatok!
Jah és a Douplhin emuban is tudok segíteni. -
emuboy
csendes tag
mi? nem értem
mi ps2 szint? -
emuboy
csendes tag
de már játszottam az PSX-N64-gamecube
és mind jó volt vagyis a game cube nem sikerült mer nem lehetett irányítani -
mad1
veterán
-
Viktor77
titán
Ha az 1.3 a procid sebességét jelenti, akkor felejts el bármilyen emut. A ramodról nem is beszélve, hiszen az XP megeszik vagy 300 megát, maradna 200 az emunak.
A procidat itt nézd meg: Start menü - Beállítások - Vezérlőpult - Rendszer. Ott a számítógép alatt vannak az adataid.
-
emuboy
csendes tag
ja és egyébként az e-mail címem: ddeathh@citromail.hu
Ha valaki szeretné hogy msn-en akar írni az írhat itt van az msn címem
Msn:szabo.adi@citromail.hu -
emuboy
csendes tag
valaki tötsön már fel 1 link-et ahonnan le trudnám tölteni 1 gyors emut lécci mewr nekem mindegyik lassó mert nem tom beállítani rendesen
-
emuboy
csendes tag
bios: award modular BIOS v6.00PG
procceszor: Unkow CPU Type,MMX,3dNow,~1.3
memória: 512 ram
directx-verzió: DirectX 9.0c -
emuboy
csendes tag
Pentium 3-4
XP SP3
ati radeon HD 2600 PRO AGP
a többit nem ismerem -
emuboy
csendes tag
PowerVR: nullPvr_win32.dll
GDRom: nullGDR_win32.dll
aica (sound): null aica_win32.dll I
maple: nulldcmapledevices_win32.dll alatta V
nulldcmapledevices_win32.dll
nulldcmapledevices_win32.dll -
emuboy
csendes tag
lécci írjatok már egy link-et ahol lelehet tölteni egy gyors emut de ne emulator-zone.com-ot
-
emuboy
csendes tag
jó de nekem az lassú
-
emuboy
csendes tag
sziasztok
chankast emulátorom nem akkarja lejászani a játékaimat
vallaki segítene?
ha tud valaki akkor küldje már az e-mail címemre a segítséget.sziasztok
-
reich2
csendes tag
Helló én nulldc100b1.6-ot használok és a resident evil code veronicával játszok és felfigyeltem egy dologra:Van a code veronicában egy video amikor claire a kastély bejáratánál találkozik weskerel-nos ez video nekem nincs amikor annál a résznél járok és belépnék a kastély bejarátán akkor elvileg annak a videónak kellene következni.Nos ez nem történik meg claire csak egyszerüen belép a kastély ajtaján és ennyi,a videó nem jön.Másnak volt ilyen gondja?(amúgy két image file-on is kipróbáltam az eredmény ugyanaz)Lehet ha nulldc 103-at használnék akkor a video meglenne?.Valaki tud erről a bugról valamit?
-
Timc
csendes tag
Sziasztok!
Eddig még csak N64 és psx emulátort használtam, új vagyok ebben a dc témában.
Több kérdésem is lenne...a nullDC simán lejátsza a DCs játékokat, csak letöltöm a szükséges plugineket, cd berak és ennyi?
Illetve, nekem nem sikerült netről játékot szereznem hozzá...amit keresnék az a Sonic A. 2, a Shenmue, a Street fighter 2-3, és a legfontosabb a jet grind (v set) radio lenne.
Ha vki tudna segíteni h merre keresgéljek, azt nagyon megköszönném... Tudom, ilyen témák nem mehetnek a fórumon, úgyhogy ímélben tökéletes lenneTényleg hálás lennék ha vki segítene azok közül akiknek sikerült életre kelteniük az emulátort. grafikai bugok, meg zenerecsegés nem érdekel, tudom, hogy emulátor, nem fog úgy futni mint konzolon.
-
ILD
csendes tag
Sziasztok!
letöltöttem a nulldcot elindul a játék de nem reagál sem a billentyűzetre sem a kontrollerre,megtaláltam a beállításoknál minkettőt de úgy sem reagál semmitplííííízz valaki
-
siklara
csendes tag
válasz
Balee... #208 üzenetére
Szia, ez a probléma nálam is jelentkezett tavaly, sajnos valószínűleg a CD képpel van baj és szerezned kell egy másikat. :/
("beszerzőhelyeken" olvasgasd majd el a kommenteket, nehogy megint kifogj egy nem működő 2. CD-t)Az én problémám egyébként megoldódott tegnap óta és most már csak azt nem értem, hogy az átvezető moziknál miért nincs kép (hang az van, csak elég vacak).
-
Balee...
csendes tag
Hey all! S.O.S.!!!!
NullDc 100b1_6 et használok a Resi: Cv elindításához és nagyon nagy problémám lenne....a második CD futtatása...."swap Disc" is bukó... kiírja h ez nem a code veronica cd....szal várom a segítségeteket, lehetőleg szakszavak mellőzésével, mert nem nagyon vágom még az emulátoros dolgokot...köszönöm -
siklara
csendes tag
Sziasztok, beállok én is a problémások sorába.
Az a problémám, hogy bármelyik verziójú nullDC-vel próbálkozok, egyik sem tudja betölteni a használható nullPVR videó plugint: íme a hibaüzenet
Már olvastam az új verzióhoz mellékelt readmet, de nem tudom, mi lehet a baj, tavaly ugyanezen a gépen még gond nélkül toltam a RE Code Veronkát (csak persze én marha letöröltem az akkor fönt lévő és bevált nullDC-met...).
Erre esetleg van valakinek ötlete, mi okozhatja és hogy lehet kiküszöbölni? -
wolo187
csendes tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy én is leszedtem a nulldc-t és a code veronica-val nyomom.minden tökéletes azt leszámítva hogy nem teljes képernyős a téma és hiába mentek akkor sem tölti be a mentett állást hanem előröl kezdi a gamest.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni hálás lennék érte.Előre is köszi.
-
kzoard
csendes tag
Szervusztok!
Akadt egy kis problémám. Letöltöttem a nullDC 1.0.3-t és van hozzá DaemonTolls is. Nem konfiguráltam semmit, csak meglett a bios-fájlok, ezeket be is raktam a Data könyvtárba. Bemountoltam a C-képet, indítom az emulátort, majd rámegyek a normal bootra. megadom a meghajtót, be is olvassa, de - és itt jön a baj - hiányzik neki a Data mappából a dc_flash_wb.bin (ami ha jól tudom, az emulátor belső órája), a syscalls.bin és az IP.bin. Na már most kerestem ezeket a fájlokat neten, de vagy nem voltam elég alapos (pedig egy egész éjszakát áldoztam rá), vagy valakinek a segítségére lesz szükségem, aki lenne olyan szíves átküldeni.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
dani502
csendes tag
Hello!
A nulldc hez nincs valami vms vagy vmi bowser amivel lehet importálni a mentések egyik memo kártyáról a másikra? -
ufcfan
csendes tag
Sziasztok!Én viszonylag új vagyok itt!
A problémám az lenne hogy NullDc-vel nyomom az Ultimate Fighting Chanmpionship
nevű Dreamcast játékot.Jól működik csak az a problémám hogy az UFC mód nem működik!(Ez egy bajnokság a játékon belűl)Kiválasztom a harcosom és mikor betöltené a harcot lefagy!Próbálkoztam a ChankastAlpha 0.25-tel azzal jó de viszont szaggat!
Lécccci segítsetek.A kedvenc játékom és nagyon szeretnék már nyomni egy jó bajnokságot!Lécci segítsetek! -
bSunday
csendes tag
Üdv!
A kérdésem a következő:
NullDc1.03-at használok, RE Code Veronicázom, de a fejlécet meg a lenti menülécet képtelen vagyok eltüntetni, hogy tényleg teljesen fullscreen legyen. Ezt hogy kell?
A másik meg, hogy szar a hang. Az elején pl. amikor a esik az eső és mellette "zizeg" az áram, az eső elhallgat az áram zizegésekor, valamint ha túl nagy a zaj, berecseg az egész.
Mit csináljak, segítesetek légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest