- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném laptopcserét, avagy felújítást illetően.
Jelenleg egy HP Compaq 8510p (T7500, 4GB) géppel dolgozom, amit idestova 5 éve vásároltam (egészen pontosan 1 hónap múlva lesz 5 éves a gép), és nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen még mindig működik különösebb hiba nélkül. Az akku 1x volt már cserélve, de jelenleg ismét cserére szorul, mert sajnos pár percnél nem megy többet konnektor nélkül, illetve az alvó módot sem bírja ki 1 napnál tovább.
Az akkun kívül szerintem a HDD-t kellene SSD-re cserélni a gyorsítás végett, viszont ez esetben vásárolnom kell egy beépítő keretet az optikai helyére, hogy oda be tudjam szerelni a jelenlegi 500-as WD HDD-met, amit szintén utólag vettem a gépbe. Amit sajnos már kicsit megbántam az az, hogy dedikált VGA-s gépet vettem anno, mert egyrészt semmi szükségem rá, másrészt roppantul melegszik, tehát amint valami elkezdi használni a procit akár 10-15% körül, a venti máris pörög fel, ami zavaróan hangossá teszi a gépet.
Tehát felújítás címszó alatt ezen a 3 dolgon gondolkodtam, kérdés, hogy ezzel járok jobban, vagy azzal, ha eladom a gépet, és veszek helyette másikat? Igaz, ha az utóbbit választom, akkor az nálam azt jelenti, hogy minimum egy minőségi üzleti szériás gépet, amivel várhatóan pár évig biztosan nem lesz probléma, ahogy a mostanimmal sem. (renew gép volt, 250-ért vettem)Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest