- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném laptopcserét, avagy felújítást illetően.
Jelenleg egy HP Compaq 8510p (T7500, 4GB) géppel dolgozom, amit idestova 5 éve vásároltam (egészen pontosan 1 hónap múlva lesz 5 éves a gép), és nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen még mindig működik különösebb hiba nélkül. Az akku 1x volt már cserélve, de jelenleg ismét cserére szorul, mert sajnos pár percnél nem megy többet konnektor nélkül, illetve az alvó módot sem bírja ki 1 napnál tovább.
Az akkun kívül szerintem a HDD-t kellene SSD-re cserélni a gyorsítás végett, viszont ez esetben vásárolnom kell egy beépítő keretet az optikai helyére, hogy oda be tudjam szerelni a jelenlegi 500-as WD HDD-met, amit szintén utólag vettem a gépbe. Amit sajnos már kicsit megbántam az az, hogy dedikált VGA-s gépet vettem anno, mert egyrészt semmi szükségem rá, másrészt roppantul melegszik, tehát amint valami elkezdi használni a procit akár 10-15% körül, a venti máris pörög fel, ami zavaróan hangossá teszi a gépet.
Tehát felújítás címszó alatt ezen a 3 dolgon gondolkodtam, kérdés, hogy ezzel járok jobban, vagy azzal, ha eladom a gépet, és veszek helyette másikat? Igaz, ha az utóbbit választom, akkor az nálam azt jelenti, hogy minimum egy minőségi üzleti szériás gépet, amivel várhatóan pár évig biztosan nem lesz probléma, ahogy a mostanimmal sem. (renew gép volt, 250-ért vettem)Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- 2db 15.4"-os inverteres kijelző
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest