- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Egy barátomnak próbálok segíteni. Nem tudtam megjavítani az előző Fusi Amilo notiját, így vettem neki egy Emachines E520-at, ami igen szép, és az akkuja is jó még. 575-ös Cerka lakott benne 1Gb rammal. A Win7 körbe se vizelné, így először egy T2370 került be. Kép nem volt, nem indult vele a gép. Szétdobtam újra (mondanom sem kell, hogy ripityomra szedős gép), és egy T6400-at raktam be. Ezzel ment, de olyan meleg volt, mint az állat, és a hűtő forgott keményen. Megint szét, be egy T5250 (ez van most benne). Venti különböző fordulatszámokat produkál kb. 2 percenként, Aida szerint maghő 44 fok. Mitől lehet az egyenetlen cpu hűtő fordulatszám? Így nagyon zajos a gép, és bár szivem szerint a T6400-at tenném bele, de az instabil. Ötlet? (Tudom, rakjam vissza a Celeront
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest