- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #8134 üzenetére
És milyen igazad van! Mivel úgyis csak sata1, a 7200rpm-mel talán még nyerhető egy kis sebességnövekedés.
-
Echoo
senior tag
-
Echoo
senior tag
válasz
Szirtimorc #8122 üzenetére
Természetesen az már megvolt.
-
Echoo
senior tag
Szervusz!
Egyet kell értsek veled! Csak az a baj, hogy hiába mondod egy mezei usernek, hogy vegyen 20k-val drágábban egy erősebb (gyárilag) hw-vel szerelt gépet, nem teszi. Aztán meg jön zokogni, hogy milyen lassú, és cseréljünk benne ezt-azt. Itt egy barátomról van szó, egyéb esetben én sem teszek be plusz ramon és nagyobb hdd-n kívül semmit egy notiba. Gondoltam egy 5250 vagy egy 6400 nem termel akkora extra hőt, hogy gáz legyen vele. Sajnos a T5250-csere óta ordít a venti, ami egyébként is lehet, hogy kicsit már zörgős, és a T6400-zal olyan hangok jöttek belőle, hogy a ferihegyi légifolyosó alatt lakók is irigykedtek volna
Egyébként meg tudjuk, hogy amit nem szabad berhelni ilyen szempontból, az kb. a FuSi, az Acer, meg ez az Emachines (ami szintén Acer ugye).
-
Echoo
senior tag
Én egy R500-at használok T9400/8Gb/120SSD+320HDD kiszerelésben. Ez az emachines izé egy retek, csörömpöl a billentyűzet, a hűtése egy fos, és a cpu inkompatibilitás miatt már 3x szedtem szét nullára. Kéne már találnom egy olyan cpu-t, amivel elindul, aránylag gyors, és a ventije sem forog mint állat. T3000 nagyon gáz lenne? Több procim nincs itthon.
Van egy Q9000-em, tárgytalan. Egy P8400-am, szintén. Egy T2370, ezzel nyema kép. Egy T6400, ezzel a venti megbolondul, folyton felpörög-lelassul-felpörög-stb. Egy T5250, ez ahogy írod is, meleg tavaszi puki. Még a T3000-et vagy egy T4300-at tudok betenni, de már annyira unom a szét-össze múveletet (még a kijelzőt is le kell vennem). -
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Egy barátomnak próbálok segíteni. Nem tudtam megjavítani az előző Fusi Amilo notiját, így vettem neki egy Emachines E520-at, ami igen szép, és az akkuja is jó még. 575-ös Cerka lakott benne 1Gb rammal. A Win7 körbe se vizelné, így először egy T2370 került be. Kép nem volt, nem indult vele a gép. Szétdobtam újra (mondanom sem kell, hogy ripityomra szedős gép), és egy T6400-at raktam be. Ezzel ment, de olyan meleg volt, mint az állat, és a hűtő forgott keményen. Megint szét, be egy T5250 (ez van most benne). Venti különböző fordulatszámokat produkál kb. 2 percenként, Aida szerint maghő 44 fok. Mitől lehet az egyenetlen cpu hűtő fordulatszám? Így nagyon zajos a gép, és bár szivem szerint a T6400-at tenném bele, de az instabil. Ötlet? (Tudom, rakjam vissza a Celeront
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- eBay
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Alkatrészek eladók!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged