- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6331 üzenetére
Hát, a 17 dolláros az licites volt, ezért volt az alacsony ár. Mostanra nem tudom hol tarthat, nem is figyeltem, miután megláttam, hogy licitelgetős.
Végül már úton is van a végleges, ami kijött 8300-ból, mivel a szállítás maga ingyenes. winner_hun korrekt volt messzemenőkig, a maradék pénzt vissza is utalta a tizesből.mervlemez valószínű, hogy cserés lesz majd, nem szórakozgatok a javítgatással. De egyrészt idő, mire összeszedek rá valamennyi pénzt, másrészt meg nem tudom, pontosan milyet is keressek. A mostani típusa SAMSUNG HM160HC (149 GB, IDE), valami hasonló méretűt akarok majd, csak pl 2,5" vagy 3,5" méretű kellene nekem, és egyebek terén még tájékozódnom kell...ha van tippje valakinek innen, örömmel fogadom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged